Deniz, kum, güneş tatillerini sevenlerin mutlaka incelemesi gereken 5 plaj havlusu - Casual Avenue Blog
2535
post-template-default,single,single-post,postid-2535,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Deniz, kum, güneş tatillerini sevenlerin mutlaka incelemesi gereken 5 plaj havlusu

Malum, pek çok kişi için yaz ayları yılın en keyifli zamanları. Özellikle de deniz, kum, güneş tatillerini sevenlerdenseniz sizin de yaz aylarını heyecanla beklediğinize eminiz. Her ne kadar bu yıl pandemi süreci nedeniyle hayatımızda bir anda pek çok şey değişmiş olsa da yaz tatillerinden vazgeçmek zor. Elbette ki sağlık her şeyden mühim ve siz de önlemlerinizi alarak bir yaz tatili planlıyorsanız ve deniz keyfi tatilinizin merkezinde yer alıyorsa o zaman tatile gitmeden önce bazı hazırlıklar yaptığınıza eminiz. Öncelikle tatil planınızı yapmadan önce göz atmanız gereken ürünlerimizi inceleyerek işe başlayabilirsiniz. Bu yazımızda da mutlaka incelemenizi önerdiğimiz 5 plaj havlumuza yer vereceğiz. Denizin ferahlatıcı kokusu burnunuza geldiyse ve neşeli tatil sabahlarına hazırsanız başlayalım.

1- Geometric Plaj Havlusu

Plaj havlusu koleksiyonumuzun en sevilen ürünlerinden biri Geometric Plaj Havlusu. İki farklı renk seçeneğine sahip plaj havlumuz adını adından da anlaşılacağı gibi üzerindeki geometrik deseniyle plajlara şıklığı taşımak konusunda iddialı. Yüksek kaliteli Ege pamuğundan Fibrosoft teknolojisiyle üretilen havlunun öne çıkan en önemli özelliği yumuşaklığı ve yumuşaklığını uzun süre koruması. Özellikle de deniz ve güneşin yıpratıcı etkisi nedeniyle siz de bir kaç yıkamadan sonra sertleşen, renkleri solan havlulardan sıkıldıysanız Geometric Plaj Havlusunun ihtiyacınız olduğu her an yumuşaklığıyla sizi bekleyeceğine söz verebiliriz 🙂

 

 

2- Loft Stone Washed Plaj Havlusu

Listemizin ikinci sırasında ürünlerimiz arasına yeni giren ve sıkı takipçilerimizin hemen dikkatini çeken Loft Stone Washed Plaj Havlusu yer alıyor. Doğal bir lif olan pamuğun saf haliyle üretilen %100 pamuk plaj havlumuz tüm ürünlerimizde olduğu gibi, patenti bize ait olan iplik teknolojileri sayesinde, çok daha yumuşak, dolgun ve daha iyi su çeken bir havluya dönüşüyor. Yıkanmış görünüme sahip Loft Stone Washed Plaj Havlusu üç farklı renk seçeneğiyle tatilinizin en stil sahibi ürünlerinden biri olmaya aday.

 

 

3- Botanic Plaj Havlusu 

Karşımızda yine fibrosoft teknolojisiyle üretilen ve ekstra yumuşaklığa sahip olan bir plaj havlusu var. Özellikle pastel renkleri ve desenleri sevenlere hitap eden Botanic Plaj Havlusu yumuşaklığının yanı sıra hafifliğiyle de kullanım kolaylığı sunuyor. Islandıkça ağırlaşan havluları taşımanın ne kadar zahmetli olduğunu biliyoruz, hafif ve kolay kuruyan bir ürün tercihinizse Botanic Plaj Havlusu tam size göre!

 

 

4- Stripe Gauze Plaj Havlusu

Her deniz keyfi sonrasında sizi sarıp sarmalayacak yumuşak bir havlu ararken önem verdiğiniz bir diğer şey de havlunun dolgun olmasıyla bu önerimizi seveceğinizi düşünüyoruz. Fibrosot teknolojisiyle üretilen, bir tarafı bukle düz, bir tarafı bez çizgili yapıya sahip Stripe Gauze Havlu cildinizin hava almasını sağlarken, yüksek su çekme özelliğiyle de konforlu bir kurulanma deneyimi sunuyor.

 

 

5- Tampa Plaj Havlusu

 

%100 pamuk dokusu ve çizgili tasarımıyla Tampa Plaj Havlusu koleksiyonumuzun en renkli seçeneklerinden biri. Plajlarda canlı renkleri tercih ediyorsanız sarı, mavi, kahverengi renk alternatiflerinden birini seçerek yazın canlı ruhunu siz de plajlarda yansıtabilirsiniz. Tampa Plaj Havlusu cazip fiyatlarıyla da tercih nedeni olabilir.

 

 

Elbette ki plaj havlularımızda seçenekler önerdiğimiz ürünlerle sınırlı değil. Farklı renk ve desene sahip, öne çıkan özellikleriyle her beğeniye hitap eden plaj havlularımızın tamamını görmek için sizi şöyle alalım. Şimdiden bol keyifli bir tatil dileriz. 🙂



Pin It on Pinterest

Share This