Tatile giderken valizinize eklemeniz gereken 8 ürün - Casual Avenue Blog
2528
post-template-default,single,single-post,postid-2528,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Tatile giderken valizinize eklemeniz gereken 8 ürün

Yaz dendiğinde herkesin aklına gelen ilk şeyler şüphesiz deniz ve güneş oluyor. Tüm kış hayalini kurduğumuz tatil için heyecanlanıyoruz, gördüğümüz, okuduğumuz pek çok şey de bizi yola çıkmaya teşvik ediyor. Eğer siz de bir tatil hazırlığındaysanız ve tatil alışverişinizi yapıyorsanız bu ürünlere de göz atmayı ihmal etmeyin. Tatilinizi daha konforlu ve keyifli hale getirecek bu ürünlere valizinizde yer açın.

1- Geometric Plaj Havlusu

Eğer güneş, deniz, kum tatili planlıyorsanız ihtiyacınız olan en önemli şey plaj havlusu olacaktır. Koleksiyonlarımızdaki yumuşacık havluları deneyimlediyseniz bu konforu plajlarda da sürdürmek isteyeceğinize eminiz. Siz ilk önerimiz yumuşaklığı ve zarif deseniyle sahilde de size eşlik edecek olan Geometric Plaj Havlusu. Yüksek kaliteli Ege pamuğundan üretilen, ekstra yumuşaklığı ve yüksek su çekme özelliğiyle kurulanmak istediğiniz her an teninizde hoş bir his bırakan plaj havlusu defalarca kez yıkandıktan sonra bile ilk günkü yumuşaklığını koruyarak sizi şaşırtmaya hazır.

2- Loft Stone Washed Plaj Havlusu Pamuk

Size önereceğimiz bir diğer plaj havlusu da ürünlerimiz arasına yeni katılan Loft Stone Washed Plaj Havlusu. Her zaman doğal lifler kullanarak ürettiğimiz ürün anlayışını plaj havlularımızda da koruyor, sahilde de pamuk doğallığını yaşamanızı istiyoruz. Özel iplik teknolojisiyle üretilen ve üstün özelliklere sahip ürünlerimizden biri olan Loft Stone yıkanmış görünümüyle de oldukça şık. Hafif bir dokuya sahip olması nedeniyle hızlı koruyan plaj havlumuz denizden her çıktığınızda yumuşacık yapısıyla sizi sarmaya hazır.

3- Kelsie Herringbone Peştamal

Peştamallar uzun bir süre önce hamamlardan çıkıp sahillerde, spa keyfinde ve hatta banyolarda daha sık karşımıza çıkmaya başladı. Yer yer dekoratif ürün olarak da kullanılan peştamallar kolay taşındıkları için plaj çantalarının da vazgeçilmezi oldular. Eğer siz de ıslandıkça ağırlaşan havlular yerine kurulanmak için peştamalları tercih ediyorsanız çantanızda zarif tasarıma sahip Kelsie Herringbone Peştamala yer açın.

4- Mia Waffle Bornoz

Tatile giderken yanınızda bornoz taşıma fikri size garip geliyorsa henüz Mia Waffle Bornoz ile tanışmamışsınız demektir. 🙂 Hafif dokusu ve pike görünümüyle yaz ayları için ideal bir seçim olan Mia Waffle Bornoz zarif tasarımıyla banyolardan çıkıp deniz ve havuz keyfinde de size eşlik etmeye hazır. Ege pamuğundan aerocotton teknolojisiyle üretilen Mia Waffle Bornoz pürüzsüz dokunuşu ve dayanıklı yapısıyla yaz aylarının favorisi olacak.

5- Laura Tulum

Yazın sıcak anlarda hafif ve kendimizi ferahlamış hissedeceğimiz giysiler tercih ediyoruz. Siz de gece rahat hissedeceğiniz, yumuşak dokusuyla teninizde hoş bir his bırakacak bir alternatif arıyorsanız Laura Tulumu tercih edebilirsiniz.

6- Charles Şort Üst Takım

Beyler için tatil günlerinde de şık görünmek zor değil. Ev giyimi ürünlerimiz arasında favorilerden biri olan Charles Şort Üst Takım keten ve pamuğun eşsiz uyumuna sahip. Özellikle yaz aylarında çizgili keten şortun rahatlığını hissedecek, geceleri uyurken de üzerinizden çıkarmak istemeyeceksiniz.

7- Waffle Havlu Modal

Yıpranmaya karşı dayanıklı doğal bir lif olan modaldan ve pamuk tencelden üretilen Waffle Havlu iyi bir nem transfer özelliğine sahip olduğundan en sıcak iklimlerde bile size konforu sunmaya hazır. Eğer siz de cildinize doğrudan temas eden havlular konusunda hassassanız ve hijyenin çok önemli olduğu bu günlerde kendi havlunuzu yanınızda götürmek istiyorsanız Waffle Havludan daha iyi bir seçim olamaz.

8- Animal Kapüşonlu Çocuk Havlusu

Listemizi oluştururken minik dostlarımızı da unutmadık. Sahilde denizden çıktıkları anda en az ciltleri kadar yumuşak bir havluyla kurulanmak miniklerin de hakkı. Siz de Animal kapüşonlu çocuk havlularımızdan birini seçerek çocuklarınızın sahil keyfine neşe katabilirsiniz. Hayvan figürler arasından istediğinizi seçmek size kalmış.



Pin It on Pinterest

Share This