Fibrosoft ürünleri tercih etmeniz için 6 neden - Casual Avenue Blog
2506
post-template-default,single,single-post,postid-2506,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Fibrosoft ürünleri tercih etmeniz için 6 neden

Fibrosoft ürünleri tercih etmeniz için 6 neden

Sizlere daha önceki “Ürünlerimizdeki teknik terimler ve anlamları” başlıklı yazımızda ve devam yazısında özel iplik teknolojilerimizden söz etmiş, havlularımızın üretim aşamalarını da içeren hikâyesini sizlerle paylaşmıştık.

Bu yazımızda ise yüksek kaliteli Ege pamuğundan, özel iplik teknolojisiyle üretilen fibrosoft ürünleri tercih etmeniz için 6 nedene yer verdik. Fibrosoft teknolojisine dair daha fazla fikir almak için “Fibrosoft ürünler size nasıl bir konfor sağlar?” başlıklı yazımıza göz atmanızı öneririz.

1- Doğaldır

Fibrosoft ürünler yüksek kaliteli Ege pamuğundan üretilir. Cildinize doğrudan temas eden bir havlu veya bornozun doğal bir içeriğe sahip olması sağlığınız açısından oldukça önemlidir.

2- Bir havludan ilk beklediğiniz şey yumuşaklık mı?

Havlu deyince aklınıza gelen ilk şey yumuşaklık mı? O zaman doğru yerdesiniz! Fibrosoft ürünlerin en belirgin özelliği; ARGE ekibimizce özel olarak geliştirilen ve patenti bize ait olan iplik teknolojisi sayesinde standartların üzerinde ekstra bir yumuşaklık sunmasıdır. Fibrosoft teknolojisiyle üretilen bir havlu veya bornoza dokunduğunuz ilk anda bugüne kadar hiç alışkın olmadığınız bir yumuşaklıkla karşılaşacağınızın garantisini verebiliriz.

3- Yumuşak olması yetmez, hep yumuşak kalsın

Havlu alışverişleri sırasında havluya dokunur, yumuşaklığına göre karar veririz. Ancak ne yazık ki çoğu zaman daha bir kaç yıkamadan sonra havlular sertleşmeye başlar. Fibrosot ürünlerde ise durum tam tersidir; havlularınız defalarca kez yıkandıktan sonra bile ilk günkü yumuşaklığını korur. Havluları ne kadar sık kullandığınız ve yıkadığınız düşünülürse bu oldukça önemli bir özelliktir.

4- Yüksek su çekme özelliğine sahip olması

Havlunun yumuşaklığı kadar kalitesini belirleyen bir başka önemli kriter de yüksek su çekme özelliğine sahip olmasıdır. Tüm casual avenue havlu ve bornozlarında olduğu gibi fibrosoft ürünlerimizde yüksek su çekme özelliğine sahiptir ve hızlı kurur. Bu da ellerinizi kurulamak için havlunuza uzandığınızda sizi kurulama gücü ve kuruluğuyla memnun edecek bir havlunun bekliyor olması demektir. : )

5- Duş sonrası kendinizi iyi hissetmeye devam edersiniz

Özellikle yaz günlerinde bunaldığımız anlarda ferahlamak için aklımıza gelen ilk çözüm kendimizi duşa atmaktır. Böyle anlarda ferahlık hissini sürdürecek, dokunuşuyla bize kendimizi iyi hissettirecek bir havlu veya bornozdan daha iyi ne olabilir? Doğal içeriğe sahip fibrosoft ürünler sayesinde cildiniz hava alır, banyo keyfi uzun sürer.

6- Dayanıklı olsun

Bir kaç yıkamadan sonra başka bir amaçla kullandığınız veya attığınız havlulardan sıkıldınız mı? Yumuşaklığını uzun süre koruyan fibrosoft ürünler dayanıklı bir yapıya sahip olduklarından renkleri kolay kolay solmaz. Uzun ömürlü olmaları nedeniyle sıradan havlulara oranla çok daha uzun süre ilk gün sağladığı konforla kullanmaya devam edebilirsiniz.

Fibrosoft teknolojisiyle konforu yaşayacağınız ürünler:

Fibrosoft ürünlerin üstün özelliklerinden söz ettik. Peki evinizde bu konforu yaşamanız için göz atabileceğiniz ürünleri incelemek ister misiniz? 

En sevilen koleksiyonlarımızdan biri olan Chicago size önerebileceğimiz ilk seçenek. Pastel renk alternatifleriye Chicago Havlu, yalın tasarımıyla Chicago Bornoz ve Chicago Kapüşonlu Bornoz banyo keyfiniz için başlıca seçenekler arasında yer alıyor. Dört dörtlük bir banyo keyfi için Chicago Terlik’e ve daha zarif banyolar için Chicago Premium Paspasa da göz atmayı unutmayın.

Fitilli görünüme sahip, doğallığı yansıtan renk tonlarıyla banyolarda yalın bir görünüm yaratan Slim Ribbed koleksiyonu da seçebileceğiniz bir diğer alternatif. Havluları paspasla kombinleyebilir veya banyo setiyle banyonuzun görünümünde farklılık yaratabilirsiniz.

Bu yumuşaklığa alıştığınızda banyolarla sınırlı kalmasını istemeyeceğinize eminiz. Fibrosoft konforunu sahile taşımak isterseniz Stripe Gauze, Floral, Geometric ve Leaf plaj havlusu modellerimiz de size sahillerde tüm zarafetleriyle eşlik etmeye hazır!

Zaman kaybetmeden fibrosoft ürünleri keşfetmek için tıklayın!



Pin It on Pinterest

Share This