Ürünlerimizdeki teknik terimler ve anlamları - Casual Avenue Blog
2292
post-template-default,single,single-post,postid-2292,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Ürünlerimizdeki teknik terimler ve anlamları

Özellikle iddialı olduğumuz havlu, bornoz ve paspas koleksiyonlarımızı keşfettiyseniz üstün özellikleriyle öne çıkan ürünlerimizden memnun kaldığınızı düşünüyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru belirlemek ve beklentilerinin ötesinde bir ürün sunmak amacıyla devamlı araştırmalar yapıyor, geliştirdiğimiz özel teknolojilerle doğal içeriklere sahip, ekstra yumuşak ve yüksek su çekme özelliğine sahip havlu ve bornozları üretiyoruz.

Üretim aşamasıyla başlayan serüvenimiz, ürünümüzü müşterimize teslim ettiğimiz anda bitmiyor. Benzersiz bir alışveriş deneyimi anlayışıyla çıktığımız bu yolda müşterilerimizin ürünlerimizi kullanırken yaşadıkları memnuniyet de bizim için önemli. Bu nedenle müşterilerimize onları ve sevdiklerini mutlu edecek, konforlarını önemseyen, sağlıklarını özen gösteren ürünler tasarlıyor ve üretiyoruz.

Bu yazımızda ürünlerimizin açıklama kısımlarında görebileceğiniz teknik terimleri kısaca sizlere anlatmak istedik. Dokuma veya iplik teknolojilerine ait bu terimler ilk etapta bazıları için karıştırıcı olabilir. Öne çıkan belirgin bazı özellikler dışında tüm bu teknolojilerin amacının en iyi ürünü üretmek olduğunu hatırlatır, hangi ürünü seçerseniz seçin CasualAvenue kalitesini sonuna kadar yaşayacağınızı garanti edebiliriz.

Fibrosoft:

Yüksek kaliteli Ege pamuğundan üretilen fibrosoft ürünlerin öne çıkan en önemli özelliği ekstra yumuşak ve hacimli olmasıdır. Özel iplik teknolojisiyle üretilen fibrosoft ürünler sadece ilk dokunuşta değil, defalarca kez yıkandıktan sonra bile yumuşaklığını korur, cildin nefes almasını sağlarken, yüksek miktardaki suyun hızlıca emilmesini sağlar.

Siz bu eşsiz yumuşaklığa banyonuzda yer vermek istiyorsanız fibrosoft tekniğiyle üretilen Chicago Havlu ve Bornoz, Key West Havlu, Messina Havlu, Signature Havlu ve Bornoz, Star Havlu, Stripe Gauze Havlu, Terry Striped Havlu, Slim Ribbed Havlu, Chevron Havluyu keşfetmenizi öneririz. Aynı zamanda banyonuza şık bir dokunuş kazandıracak Diamond, Chevron, Antique, Slim RibbedYork ve Chicago Premium paspaslarını da incelemeyi ihmal etmeyin. Aynı zamanda Chicago Terlikler de fibrosoft ürünler arasında göz atmaya değer ürünlerimizden.

Fibrotint:

Yenilikçi bir dokuma teknolojisiyle Ege Pamuğundan üretilen fibrotint ürünler yumuşaklığı ve ciltte bıraktığı hoş bir hisle öne çıkar. Farklı renkteki liflerin bir araya getirilmesiyle melanj (kırçıllı) bir görünüme sahip ürünlerimiz banyolarında daha hareketli bir görünüm yakalamak isteyenlerin tercihi. Özel iplik teknolojisiyle üretilen fibrotint ürünler alıştığınızdan daha yumuşak, daha hacimli yapılarıyla dikkat çeker. Çabuk kuruyan ürünler, defalarca yıkandıktan sonra bile ilk günkü yumuşaklığını korur.

Cildinizde hoş bir yumuşaklığı hissedeceğiniz Fibrotint ürünlerimize göz atmak isterseniz Poem Havlu ve Bornozu, Antique Havlu ve Paspası hemen keşfetmenizi öneririz.

Aerospin:

Uzun lifli Ege pamuğundan üretilen aerospin ürünler yumuşak ve pürüzsüz dokunuşlarıyla dikkat çeker. Güçlü ve uzun lifleri sayesinde oldukça dayanıklı olan bu ürünler aynı zamanda liflerinin arasındaki boşluklar nedeniyle yüksek su çekme özelliğine de sahiptir.

Bambu:

Bambu dendiğinde şüphesiz herkesin aklına ilk gelen tanım doğallık oluyor. Bambu bitkisinden elde edilen bambu lifinden üretilen ürünler ipeğin hoş görünümünü, pamuğun yumuşaklığını aratmayacak düzeydedir. Ciltteki nemi hızlıca emmesinin yanı sıra yüksek su çekme kapasitesine sahip bu ürünler bakteri oluşumuna engel olur. En hassas cilde sahip olanların bile güven içinde kullanabilecekleri bu ürünler defalarca yıkamadan sonra bile antibakteriyel özelliklerini korur.

Siz de banyolarınızda bambunun doğallığına yer vermek istiyorsanız havlularımızdan London ve Phuket Havlu, Valencia Havlu ve Bornozu keşfetmelisiniz.

Keten:

Dünyanın en eski kumaşlarından biri olan keten aynı adlı bitkinin liflerinden dokunur. Doğal bir lif olan keten oldukça uzun ömürlü olması nedeniyle tercih edilir. Genellikle iyi bir nem transfer özelliğine sahip keten ürünler hızlı kuruma özelliği ile pek çok kişi tarafından yazın tercih edilse de her mevsim kullanılabilir. Ketenin yaz aylarında serin, kış aylarında sıcak tutma özelliği olduğunu belirtmek isteriz.

Keten Casual Avenue koleksiyonlarında yatak odasından havlulara kadar en çok kullandığımız kumaşlardan biri. %100 pamuk dokusuna rağmen keten detaylarıyla zarif bir tasarıma sahip olan Hampton Havlu ve Bornozların yanı sıra Hampton Yatak Örtüsü ve Punto Keten Nevresim Takımı size önereceğimiz öncelikli ürünler. Tüm keten ürünlerimizi incelemek için tıklayın.

TENCELTM Modal:

Pamuk, bambu, keten kadar adı çok bilinmese de kayın ağacından elde edilen modal da doğal liflerden biridir. Yumuşaklığının yanı sıra parlak bir görünüme sahip bu ürünler çok uzun bir zaman boyunca rengini korur. Mükemmel bir nem transferine sahip olan bu ürünler en sıcak ve nemli iklimlerde bile rahatlıkla kullanılabilir.

Siz de banyonuzda bu zarif ve uzun ömürlü ürünlere yer vermek istiyorsanız Alston Havluyu hemen keşfetmelisiniz.

TENCELTM Lyocell:

Yine karşımızda sık duyduğunuz tanımların aksine belki de ilk defa duyacağınız bir lif yer alıyor. TENCELTM Lyocell lifleri de tıpkı diğer ürünlerimizin içerikleri gibi doğaldır. Çevre dostu bu ürünlerin en dikkat çekici yanı özel bir boyama işlemine tabi tutularak elde edilen parlak renkleridir. Sık kullanımlarda bile parlak renkleri solmayan bu ürünler, hijyene önem verenlerin tercih edebilecekleri antibakteriyel ürünlerdir.



Pin It on Pinterest

Share This