Sevdiklerinize kendini özel hissettirecek 10 yılbaşı hediyesi - Casual Avenue Blog
2418
post-template-default,single,single-post,postid-2418,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Sevdiklerinize kendini özel hissettirecek 10 yılbaşı hediyesi

Hediyeler, çam ağaçları, süsler, ışıklar… Yılın en renkli zamanları geldi.  Yılbaşı yaklaşırken biz de hem kendini hem de sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden farklı ürünlerin olduğu bir yılbaşı koleksiyonu hazırladık. Siz de zarafeti yansıtan ürünlerle sevdiklerinize onlar kadar değerli bir yılbaşı hediyesi vermek isterseniz sizin için seçtiğimiz 10 ürüne göz atın!

Sıcak bir dokunuşun cazibesi 

Kış demek evde geçirilecek daha fazla zaman demek… Sevdiklerinizle film izleyeceğiniz, kahvenizi yudumlarken sohbet edeceğiniz gecelerde kanepede sizi bekleyen bir battaniye bu keyfinize eşlik etmeye hazır. Yumuşacık dokusu ve zarif görünümüyle Lara Battaniye özellikle kışın çok üşüyenler için harika bir hediye olacak.

Günlük yaşamların vazgeçilmezi olacak bir hediye

Sevdiklerimize verdiğimiz hediyelerin her zaman beğenilmesini isteriz. Seçtiğimiz hediyeler hoş görünümleriyle olduğu kadar işlevsellikleriyle de günlük hayatlarında yer etmelidir. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız bu kez her zaman aldığınız kazakları, parfümleri bir kenara bırakabilir ve onlara evde geçirecekleri zamanda eşlik edecek zarif bir hediye seçebilirsiniz. Santana Kapüşonlu Bornoz tam da böyle bir hediye. Vücuda temas eden iç kısmında %100 pamuk doğallığını, dış kısmında ise pürüzsüz bir yumuşaklığı sunan Santana Bornoz hafifliğiyle de banyoların yeni yıldızı. Siz de sevdiklerinize kendilerini iyi hissedecekleri bir hediye vermek istiyorsanız aerocotton iplik teknolojisi sayesinde elde edilen bu pürüzsüz yumuşaklığı hediye edebilirsiniz.

Kış aylarına yakışan ekoseler

Daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi kış ayları geldiğinde ekoseler evlerdeki yerini almaya başlıyor. Modası hiç geçmeyen ekoseler bu kez enerji veren görünümüyle yatak odasında! 100 pamuk olan Oxford Lacivert Ekose Nevresim Takımı ile sevdiklerinizin yatak odasına bir stil kazandırırken onlara konforlu bir uyku için ihtiyaç duydukları yumuşaklığı verebilirsiniz. Nevresim takımlarının %100 doğal Ege pamuğundan üretildiğini ve bu nedenle cilde hava aldıran bir yapıya sahip olduğunu da hatırlatmak isteriz.

Eğer ekose ürünleri seviyor ve evinizde daha fazla yer vermek istiyorsanız Evinizi dekore ederken ekoseyi kullanmanın 5 yolu başlıklı yazımıza göz atmanızı öneririz.

Bornozla gelen rahatlık

Siz de evde kendi kendinize kaldığınız o sakin anlarda yumuşacık bir bornozla gezerken kendini rahat hissedenlerden misiniz? O zaman Poem Bornoz tam size göre! Geliştirdiğimiz ve patenti bize ait olan fibrotint iplik teknolojisiyle ürettiğimiz Poem Bornoz %100 Ege pamuğunun yumuşaklığını cildinizde hissetmenizi sağlıyor. Melanj (kırçıllı) bir görünüme sahip olan Poem Bornoz iki farklı renk seçeneğine sahip. Poem Bornoz alışılmışın ötesindeki yumuşaklığıyla sevdiklerinizin günlük yaşamının vazgeçilmezlerinden biri olacak.

Her sabah hatırlanacağınız bir hediye

Sevdiklerinize kendinizi sabahın ilk saatlerinde bile hatırlatmaya ne dersiniz? Hem kadınlar hem de erkekler için uygun olan, %100 pamuk Finn Herringbone Sabahlık ile sevdikleriniz her sabaha mutlu başlayacak. Yalnız hediyeyi verirken yumuşacık dokusuyla ciltte hoş bir his bırakan sabahlığı işe giderken giyemeyeceklerini onlar hatırlatmayı unutmayın! 🙂

Keyifli kış akşamlarına bir davetiye

Bir battaniye alternatifi daha! Ancak bu kez daha nostaljik görünümden hoşlananların kalbini kazanacak bir hediye. Doğal görünümüyle elde örülmüş gibi duran Boston Saç Örgü Battaniye farklı renk seçenekleriyle her eve uygun. Yumuşacık ve sıcacık hissiyatının yanı sıra şık görünümüyle dekoratif bir ürün gibi de kullanılabilen battaniye kanepelerin ayrılmaz parçası olacak.

Miniklere özel yumuşaklık

Hediye almayı elbette en çok çocuklar sever! Miniklerin cildi kadar yumuşak bornozlar ile banyo keyfi artık daha uzun sürecek. Farklı yaş seçeneklerine uygun bedenleri bulunan Sophie Kapüşonlu Çocuk Bornozu özellikle kız çocuklar için harika bir hediye.

The Little Casual koleksiyonun en beğenilen ürünü

The Little Casual koleksiyonumuzun en beğenilen ürünlerinden biri olan Elie Örgü Bebek Battaniyesi sıcaklığıyla bebekleri korurken annelerin de içinin rahat etmesini sağlıyor. Özellikle doğallığa daha çok ihtiyaç duyan bebeklerin hassas yapılarına uygun üretilen battaniyeler farklı renk seçenekleriyle çocuk odalarında özenli seçimler yapan annelerin de kalbini kazanıyor.

Alıştığınızın ötesinde bir yumuşaklık

Kabul ediyoruz, yılbaşında havlu hediye etmek size garip bir fikir gibi geliyor olabilir. Ancak söz konusu fibrosoft iplik teknolojisiyle üretilmiş ve bugüne kadar hiç dokunmadığınız kadar yumuşak bir dokuya sahip olan bir havluysa fikriniz değişebilir. Defalarca kez yıkandıktan sonra bile yumuşaklığını koruyan Slim Ribbed Havlu pastel renk seçenekleriye de banyolarda doğal bir görünüm sunuyor. Yılbaşında hediye etmek üzere sipariş verdiğiniz Slim Ribbed Havluyu kendinize saklamak isterseniz bunun aramızda kalacağına da söz veriyoruz. 🙂

Anne adaylarına veya yeni annelere özel 

Bebek bekleyen veya yeni annelerin o tatlı heyecanını bilirsiniz. Her şey özenli olsun isterler. Eğer çevrenizde böyle bir anne varsa onu çok mutlu edecek bir hediye önerimiz var; Oliver Bebek Nevresim Takımı. Pamuğun yumuşak dokusuna ve doğallığına sahip Oliver Bebek Nevresim Takımı bebeklerin rahat bir uyku uyumasını sağlarken sevimli tasarımıyla da annelerin özenle hazırladığı yatakları süslüyor.

Daha fazla seçenek arıyorsanız daha pek çok ürünün olduğu yılbaşı koleksiyonumuza mutlaka göz atın!



Pin It on Pinterest

Share This