Evinizi dekore ederken ekoseyi kullanmanın 5 yolu - Casual Avenue Blog
1383
post-template-default,single,single-post,postid-1383,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Evinizi dekore ederken ekoseyi kullanmanın 5 yolu

Birbirleriyle kesişen çizgileriyle ve çok geniş renk aralıklarıyla ekose, ilgiyi hemen kendisinde toplayan en göz alıcı desenlerden biridir. Ekose desene sahip en eski kumaş, ilk olarak 3. yüzyıla ait olsa da, genel olarak kullanılmaya 16. Yüzyıldan önce İskoçya’da başlanmıştır.

Ekosenin kullanımı, İskoçlar için gücün, romantikliğin sembolü olan Kilt adı verilen eteklerle başlamış olsa da günümüzde kıyafetlerden, nevresim takımlarına, dekoratif yastıklardan havlulara kadar bir çok alanda, farklı kumaş türlerinde ve renklerde kullanılmaktadır. Siz de ekosenin enerjisi ile evinize çekici ve büyülü bir hava katabilir, evinize davetkar bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Kanepenizdeki Ekose

kanepenizdeki-ekose
Oturma grubunuzda kullanacağınız ekose desenler ile çok şık bir country tarzı yaratabilirsiniz. Ekosenin en güzel özelliklerinden biri, desenin odanızın genel havası üzerindeki etkisini sizin belirliyor olmanızdır. Kanepenizin üzerine atacağınız tek parça ekose bir battaniye, örtü veya bir kırlent tüm ilgiyi kendinde toplasa bile, odanızın genel görünümü bozmaz, aksine daha da hareketlendirir. Ekosenin odanızdaki kullanım sıklığını dilediğiniz gibi düzenleyerek aklınızdaki görüntüyü yakalayabilirsiniz.

Birleştirici unsur
Ekoseyi kullanarak, evinizdeki diğer her şeyin birbirleriyle uyum içinde olmasını sağlayabilirsiniz. Ekosenin birleştirici gücüyle, döşemelerle, duvarınızdaki resmi, kanepenin rengiyle, duvar boyasını daha uyumlu hale getirebilir ve evinizde oluşturmak istediğiniz tema veya temaları daha kolay hayata geçirebilirsiniz.

Etkili dokunuşlar

Etkileyici-dokunuslar
Düz ve sade bir renge sahip yatak örtünüzün üstüne yerleştireceğiniz tek bir ekose kırlent ile bütün yatak odanızı başka bir görünüme dönüştürebilirsiniz. Uygulaması çok basit ama çok çok etkili. Ekose ile, yatağınıza hakim olan düz rengi daha canlı ve sıcak hale getirirken, en basit detayların bile şık görünmesini sağlarsınız. Ekose nevresim takımlarıyla, tüm odaya hakim olan, abartısız şıklığa sahip bir country havası yakalayabilir, şıklığı ve konfora bir arada kavuşabilirsiniz. Ekose desenin enerjisine yatak odanızda yer vermek istiyorsanız Oxford Nevresim Takımı ve Kingston Nevresim Takımı tam size göre!

Ana-Gorsel

 

Karıştırın, Yakıştırın
Ekose her tür tasarımla ve tarzla uyum içindedir. Ekose ile ortaya çıkaracağınız kendi stilinizle, taze fikirler ve ilgi çekici sonuçlar elde edebilirsiniz. Deri koltuklarınızın altında, ekose desene sahip bir halı hayal edin, çok çarpıcı bir görüntü olmaz mıydı?

Duvarlarda ekose gücü

ekose-duvar
Küçücük bir değişiklikle, evinizde dikkat çekmesini istediğiniz sıkıcı odaları ya da köşeleri hareketlendirebilirsiniz. Mavi, kırmızı, yeşil gibi canlı tonlardaki ekose bir duvar kağıdıyla, büyük bir etki yaratabilir ve ekosenin gücünü keşfedebilirsiniz.

Olabildiğince özgür ve davetkar bir desen olan ekoseden evinizi ve kendinizi mahrum bırakmayın. Zamansız deseniyle her daim trend olan ekose ile evinizin enerjisini değiştirmek için ürünlerimizi mutlaka inceleyin.



Pin It on Pinterest

Share This