Bahar esintisini evlerinizde yaşayın - Casual Avenue Blog
2484
post-template-default,single,single-post,postid-2484,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Bahar esintisini evlerinizde yaşayın

Bahar geldiğinde hepimiz yüzümüzü tazelenen doğaya dönme ihtiyacı hisseder, dışarıda daha fazla zaman geçirmek isteriz. Uzun yürüyüşler, güneş altında sevdiklerimizle içilen keyifli kahveler ve daha pek çok şey… Güneş tüm parlaklığıyla gökyüzündeyken ve doğa yeni bir zamana uyanırken biz de her anına tanıklık etmek istesek de ne yazık ki evde kalmamız gereken zor günlerden geçiyoruz. Bu durum kimi zaman sıkıcı olsa da, sevdiklerimize gönlümüzce sarılıp özlem gideremesek de daha sağlıklı günler için bugünleri evde kalarak geçirmek zorundayız. Daha önceki yazımızda evde geçirdiğiniz zamanları daha keyifli geçirmeniz için önerilere yer vermiştik. Bu yazımızda da baharı dışarıda yaşayamasak da evlerimizde yenilenerek hissetmek için yaptığımız kampanyamızdan söz edeceğiz.

Her zaman olduğu gibi önceliği havlu ve bornoz grubumuza verdik. Doğa yenilenirken siz de cildinizi yenilemek, canlandırmak isterseniz evde olduğunuz günlerde banyo keyfiniz sonrasında kurulanmak için doğal ham maddeden geliştirdiğimiz özel iplik teknolojileriyle üretilmiş, yıkandıkça ilk günkü yumuşaklığını koruyan havlu ve bornozlarımızı tercih edebilirsiniz. Fibrosoft teknolojisi sayesinde yumuşaklığıyla sizi şaşırtacak Fine Neppy Gauze Havlu, zarif tasarımı ve pürüzsüz dokunuşuyla dikkat çeken Grade Havlu, içeriğindeki modal sayesinde yüksek nem transfer etme özelliğine sahip Waffle Havlu, desenli tasarımıyla banyoları renklendirecek Damask Havlu, bambunun antibakteriyel özelliğine sahip London Bambu Havlu şu an indirimde olan ürünlerimizden sadece bir kaçı… Özellikle hijyene ekstra dikkat etmemiz gereken bu günlerde havlularımızı ortak kullanmamak, mümkün olduğunca sık değiştirmenin de büyük önem taşıdığını hatırlatmak isteriz.

Evde kaldığınız zamanlarda aceleyle aldığınız duşlar yerine banyo keyifleri yapmayı planlıyorsanız cildirinizi dinlendireceğiniz bu anlara eşlik edecek bornozlarımız da indirimli fiyatlarıyla sizi bekliyor. Yüksek emici özelliği ve yumuşak dokusuyla dikkat çeken Downtown Bornoz, cildinde yumuşacık bir dokunuştan hoşlananları cezbeden Chicago  Kapüşonlu Bornoz, ekose desenli tasarım detayıyla Signature Bornoz , özellikle hafif dokusuyla bahar ayları için ideal bir seçim olan Mia Waffle Bornoz, banyo sonrasındaki rahatlatıcı hissi sürdürecek olan Santana Bornoz bornoz koleksiyonunda indirimli fiyatlarıyla sizi bekleyen ürünlerden sadece bir kaçı. Çok daha fazlası için kampanya sayfamıza göz atabilirsiniz.  Banyolarınızın görünümünü yenileyebileceğiniz York Paspas, Terry Tufted Paspas gibi paspas alternatiflerimize de göz atmayı ihmal etmeyin.

Elbette evde geçirdiğimiz zamanlarda önceliğimiz kendimizi rahat hissetmek olmalı. Rahat hissederken de kendinize özen göstermeyi sürdürebilirsiniz. Özenli seçimlerin ruhunuza iyi geleceğini düşünerek ev giyimi seçeneklerimizde de indirimler uyguladık. Bayanlara özel Emma Keten Gömlek Şort Takım, Jane Çizgili Tunik, beyler için Edward Flanel Şort Üst TakımWilliam Flanel Gömlek Şort Takım ev giyimi seçeneklerimizden bazıları…

Kanepelerinizi renklendireceğiniz aynı zamanda evde keyifli zamanlar geçirirken serin hissettiğiniz anlarda elinizin altında olacak battaniyeler, yataklarınızda bahar esintisini hissetmenizi sağlayacak nevresim setleri, yatakların görünümünü güzelleştirecek yatak örtüleri ve çok daha fazlası… Evinizin keyfini doyasıya yaşamanız için aradığınız her şey bahar esintisi kampanyamızda özel fiyatlarla sizi bekliyor.

Baharın gelişi yazın da kapıda olduğunun habercisi. Bir an önce sağlıkla ulaşmak istediğimiz yaz günleri için şimdiden tatil hayalleri kuranları da unutmadık. Pamuğun saf ve yumuşacık halinden plajlarda da vazgeçemeyenler için Loft Stone Washed Plaj Havlusu ve Leaf Plaj Havlusu da indirimli ürünlerimiz arasında yer alıyor. Yine dilerseniz banyolarınızda dilerseniz sahillerde kullanabileceğiniz Karina Herringbone Peştamali de indirimle fiyatla satın alabilirsiniz.

 

 

 

 



Pin It on Pinterest

Share This