Evdeki zamanınızı daha iyi geçirmenizi sağlayacak 8 öneri - Casual Avenue Blog
2476
post-template-default,single,single-post,postid-2476,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Evdeki zamanınızı daha iyi geçirmenizi sağlayacak 8 öneri

Zor zamanlardan geçiyoruz. Evlerimizi çok sevsek de dışarıda olmayı, sevdiklerimizle zaman  geçirmeyi, bir masanın etrafında toplanmayı özlediğimiz zamanlar. Biz de bu zor günlerde size günü daha iyi geçirmenizi ve daha umutlu hissetmenizi sağlayacak bir öneri listesi yapmaya karar verdik.

1- Uzun zamandır ertelediğiniz kitapları okuyun

Başucunda okunmayı bekleyen, hevesle alınıp okunmadan kitaplığa kaldırılan kitapları okumanın tam zamanı. Hep zamansızlık yüzünden okuyamadığınız kitapları elden geçirin, kendinize güzel bir okuma köşesi hazırlayın ve güzel bir kahve eşliğinde kendinizi kitapların büyülü dünyasına bırakın. İnanın kitaplar her zaman sığınılacak en güzel limandır.

2- Evinizde değişiklikler yapın

Hepimiz evlerimizi çok seviyoruz ancak çoğu zaman yoğunluktan evimizi daha güzel kılacak değişiklikleri yapmayı erteliyoruz. Hazır evde geçirdiğimiz günleri yaşarken evlerinizi düzenleyebilir, küçük değişikliklerle kendiniz için daha keyifli bir ortam yaratabilirsiniz. Örneğin kitap okumayı çok seven biriyseniz sakin bir kitap okuma köşesi veya hobileriniz için bir odayı hobi odası olarak düzenlemek… Karar size kalmış.

3- Yeni tarifler deneyin

Hepimiz düzenli beslenmenin önemini biliyor ancak gün içindeki koşturmacamız nedeniyle kimi zaman yeterince özen göstermiyoruz. Sevdiğiniz yemekleri pişirmenin, aileniz için güzel sofralar kurmanın tam zamanı! Üstelik yeni tarifler deneyerek hem kendinizi deneyebilir hem de ailenize küçük bir sürpriz yapabilirsiniz.

4- Banyo keyfi yapın

Kişisel bakımınıza özen gösteriyor olsanız da bu kez kendinizi iyi hissetmek için daha fazlasını yapabilirsiniz. Bol köpüklü bir banyo kimin için cazip olmaz ki? Kendinizi köpüklü bir banyoyla dinlendirirken cildinize de özen göstermek için yumuşacık casual avenue havluları hemen yanı başınızda! Özellikle ellerimizi her zamankinden sık yıkadığımız, kişisel hijyene daha çok önem verdiğimiz bu günlerde cildinizin yumuşaklığını korumasını sağlayacak, doğallıyla size iyi gelecek havlularımıza hemen göz atın!

5- Planlar yapın

Şimdilik bir süreliğine planlarımızı ertelemek zorunda kalmış olabiliriz ancak hayaller sınır tanımaz öyle değil mi? Bu zor günleri atlattıktan sonra yapmak istediklerinizin bir listesini yapabilirsiniz. Belki ailenizle bir tatil planı, belki bir kursa yazılarak yeni bir hobi edinmek. Sizin planınız nedir?

6- Düzenlemeler yapın

Karmakarışık eski fotoğraflar veya uzun zamandır hep gözünüzün takıldığı kitaplığınız? Bu zamanlar fazlalıklardan kurtulup sevdiklerimize daha çok eğilmemiz gereken zamanlar. Siz de evinizde minik düzenlemeler yapabilirsiniz.

7- Cilt bakımı yapın

Daha canlı bir cilde sahip olmayı kim istemez? Özellikle de kış aylarından sonra cildimiz özenli bir bakıma ihtiyaç duyar. Cildinizi temizleyip peeling yapabilir, evde uygulayabileceğiniz maskelerle cildinizin daha sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz.

8- Yeni hobiler edinin

Origami, amigurumi, örgü, boyama… Evde geçen zamanlarda kolaylıkla başlayabileceğiniz bu hobilerle hem kafanızı meşgul edebilir hem de yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Örneğin boyamaya ilginiz varsa ünlü ressamların tablolarının bulunduğu boyama kitaplarından edinebilir, evinizin duvarlarını süsleyecek sanat eserlerine imza atabilirsiniz.

Evde geçirdiğimiz zamanlar artmışken kendinizi rahat hissetmeniz de oldukça önemli. Evdeki günlerinizde doğal ham maddeden üretilmiş, nem transferi yüksek olduğu için sizi rahatsız etmeyecek ev giyimi ürünlerimize de göz atmayı unutmayın!



Pin It on Pinterest

Share This