Yeni Yıl Kararlarınıza Eklemeniz Gereken 5 Madde - Casual Avenue Blog
1346
post-template-default,single,single-post,postid-1346,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Yeni Yıl Kararlarınıza Eklemeniz Gereken 5 Madde

Yeni yıl yaklaştıkça, yeni bir yaşama dair umutlarımız ve heyecanlarımız gittikçe artar. Hep yapmak isteyip ertelediğimiz şeyleri, hep değiştirmek istediğimiz ama vakit ayırmadığımız konuları artık bu yeni yılda gerçekleştireceğimizden bahsedip dururuz. Yeni yıl kararlarını almak çok kolaydır ama insanların çok az bir kısmı bu fikirleri hayata geçirebilir.

Kararları aldığımız andaki heyecanı aylar boyunca korumak çok zor olsa da, yine de imkansız değildir. Bu yıl bir değişiklik yapın, kararlardan birini seçin ve sadece ona odaklanın. Aldığınız kararların en azından birini bile uygulayabildiğinizde, kendinizi çok başarılı sayabilirsiniz. Meşhur yeni yıl kararlarından sizin için listelediklerimizden birini seçerek, yeni yaşamınıza doğru ilk adımı atabilirsiniz.

Sağlıklı Yaşayın

saglikli-yasayin
Mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmenin ilk adımı sağlıklı yaşamaktır, sağlıklı yaşam ise dengeli ve düzenli beslenmek demektir. Yediklerinize, içtiklerinize dikkat etmeli, doyana kadar masadan kalmamak yerine vücudunuzun ihtiyacı kadar besin tüketmelisiniz. Biliyoruz, bir çoğumuza zor geliyor ama sağlıklı bir yaşam için mutlaka spor yapmalı en azından günde 1-2 km yürüyüş yapmalıyız. Hayatın zorluklarına karşı güçlü durabilmek için zinde ve dinç olmak zorundayız.

Kalbinizi Sıcak Tutun
Dostlarımızla, sevdiklerimizle bir araya gelmek hem ruhumuza hem de vücudumuza çok iyi gelir. Yapılan araştırmalar göstermektedir ki, güçlü sosyal bağlara sahip olan insanlar daha uzun ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Kalbinizi sıcak tutmak için sevdiklerinize yakın durun.

Yeni Yerler Keşfedin
Bütün bir yıl çalıştıktan sonra dinlenmek herkesin hakkı elbet. Bu kez güneş ve deniz tatili yerine daha önceden hiç görmediğiniz yeni yerleri keşfetmeye ne dersiniz? Yeni bir ülke, sokaklarında daha önceden hiç yürümediğiniz bir şehir sizin için yepyeni deneyimler demek. Üstelik seyahatlerden sonra çok daha büyük bir enerji ve motivasyonla yaşamınıza döneceğinizi unutmayın.

Kendinize İzin Verin

kendinize-izin-verin
Gündelik hayatta karşımıza çıkan küçük baskılar, gerginlikler bize ağır hasarlar vermez, aksine bu tip kısa süreli stresler enerji seviyemizin yükselmesine sebep olur. Ama yaşanan stres kronik boyutlara ulaşmışsa, bu sağlığımız için ciddi bir risk anlamına gelebilir. Uzun saatler boyunca çalışmayın, uykunuzu alın, sporsuz yaşamayın, kötü beslenmemeye dikkat edin ve sevdiklerinizle, ailenizle mümkün olduğunca fazla vakit geçirmeye çalışın. Güzellikleri hak ettiğinizin farkında olun ve kendinize bu güzelliklere ulaşma iznini verin.

Evim, Evim, Güzel Evim

evimevimguzelevim
Evin dışındaki hayat çok zor… Zaten büyük bir kısmı çalışmakla geçiyor. Yüksek bir tempo, yoğun trafiğin, kalabalığın, gürültünün yarattığı stres, hava kirliliği ve günlük yaşamda önümüze çıkan bir çok zorluk. Sığınabildiğimiz, rahatlayabildiğimiz, zihnimizi dinlendirebildiğimiz tek yer evimiz. İşte bu yüzden evimiz bizler için çok önemli. Evimizin dekorasyonu, renklerin birbiriyle uyumu, en önemlisi evimizin günün yorgunluğunu atabileceğimiz bir dizayna sahip olması ve bizim için tasarlanmış bir yaşam alanı olmasıdır. Yeni yılda siz de evinizi güzelleştirmek, evinizde özen gösterdiğiniz detaylara yer vermek istiyorsanız Casual Avenue’nun ürünlerini keşfedin, kendinize keyifli bir yaşam alanı yaratın.



Pin It on Pinterest

Share This