Şimdi evlere yılbaşı ruhunu taşıma zamanı! - Casual Avenue Blog
1332
post-template-default,single,single-post,postid-1332,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Şimdi evlere yılbaşı ruhunu taşıma zamanı!

Yılın en renkli ve en heyecanlı zamanlarından biridir yılbaşı. Bir yandan yeni bir yıla girecek olmanın heyecanı diğer yanda yeni yıl için alınan kararlar… Eğer yeni yılda sizin de kararınız hayattan daha çok keyif almak, kendinizi mutlu hissedeceğiniz yaşam alanları yaratmaksa o zaman sizi Yılbaşı Kampanyamızı keşfetmeye davet ediyoruz.

Yılbaşı hazırlıkları başlasın, eviniz mutluluk dolsun!
Yılbaşını evde kutlma planları yapanlar veya yeni yılı evde karşılayacaklar yılbaşı için dekorasyonda ufak değişikliklere giderler. Işıl ışıl çam ağacı, renkli dekoratif ürünler o akşamın coşkusunu yaşamanızı sağlar. Bu yıl evlerinde kalıcı bir değişiklik yapmak, yeni yılın her gününü keyifle geçirmek isteyenler için Yılbaşı kategorimizdeki ürünlerde %50’ye varan indirim sunuyoruz. . Nevresim takımları, bornozlar, kırlentler, battaniyeler ve çok daha fazlasına %50’ye varan indirimle sahip olabilirsiniz. Yeni yılda evinde hoş bir değişiklik isteyenlere, sevdiklerine kalpleri ısıtacak hediye arayanlar için işte indirimli ürünlerimizden bazıları… Üstelik tutara bağlı olmaksızın ücretsiz ve aynı gün kargo da Casual Avenue’nun size hediyesi…

Yılın ilk sabahına mutlu uyanmak isteyenlere…

28Kasim-Twitter
Her sabah yeni bir başlangıçtır ve çoğu zaman sabah nasıl bir ruh haliyle güne başladıysanız günün geri kalanını da öyle geçirirsiniz. Yeni yılın ilk ve sonraki sabahlarında mutlu uyanmak için yatak odanızda ufak değişiklikler yapmanız hoş olacaktır. Yumuşak dokusuyla sağlıklı bir uyku sağlayan, farklı desenleriyle yatak odanızı baştan aşağı değiştirecek nevresim takımlarımızı, konforlu uykular sağlayacak yastıklarımızı ve yatak örtülerimizi incelemeye ne dersiniz?

Kendinize yeni yılda özen göstermeyi ihmal etmeyin

23Kasim-Instagram

Yeni yılda hayatınız, kariyeriniz veya ilişkileriniz için nasıl kararlar alacaksınız bilinmez ancak önceliğiniz kendinize özen göstermek olsun. Yaşadığınız her anı sıradanlıktan çıkarmak için Casual Avenue ürünleri arasında pek çok alternatif var. Bizim önerimizse banyo keyfini arttırmak için havlu ve bornoz kategorisindeki ürünlerimizi incelemeniz. Teninizdeki hoş bir dokunuş hissi bırakacak ürünlerimizin kalitesi ve cazip fiyatlarıyla beğeninizi kazanacağını düşünüyoruz.

En güzel hediye; ev rahatlığı
Dışarıda koşturmacayla geçen yaşamımızın en güzel anları şüphesiz evde geçirdiğimiz zamanlardır. Dinlendiğimiz, 3Aralik-Twitterevde olmanın keyfine vardığımız zamanların değerini artırmak, yaşadığımız her ana özen göstermekle olur. Eğer siz de evinizde konforun her şeyden önce geldiğini düşünenlerdenseniz rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşayacağınız ev giyimi ürünlerimiz tam size göre. Mutlu sabahlara uyanmak, sevdiklerinizin evde geçen zamanlarına hoşluk katmak için onlara ev rahatlığını hediye etmeye ne dersiniz?

Yeni yıla sıcak karşılama
Soğuk günlerde evlerimizde geçirdiğimiz zamanın başrol oyuncularından biri de şüphesiz battaniyelerdir. Eğer yılbaşı akşamını evde sevdiklerinizle birlikte geçireceksiniz soğuk bir akşam için battaniyeleriniz hazır olsun! Evde film izleyeceğiniz akşamlar, elinizde kahveniz kitabınızı okuyacağınız huzurlu saatlerde sizi ısıtacak, görünümüyle evinize hoş bir hava katacak battaniyelerimiz vazgeçilmeziniz olacak. Battaniyelerin aynı zamanda sevdikleriniz için de sıcacık bir hediye olabileceğini hatırlatalım.

Minikleri de unutmadık!

anagorsel1
Casual Avenue yeni yıl heyecanını en çok yaşayacak minikleri de unutmuyor. Konforunu doğallığından alan nevresim takımları, bebeğinizin pürüzsüz tenine uygun havlu ve bornozlar bebeği için en iyisini isteyenlere cazip fırsatlarla sunuluyor.

Sevdikleriniz tüm yıl sizi hatırlayacak!
Sevdiklerinize, evlerini güzelleştirecek, sizi tüm bir yıl boyunca hatırlayacakları hediyeler vermeye ne dersiniz? Renk renk, desen desen kırlentler, onlara yoğun duygular yaşatacak Willow Tree Biblolar ve daha fazlası Yılbaşı kampanyamızda sizi bekliyor!

Yılbaşı kategorimizdeki ürünlerde %50’ye varan indirim fırsatıyla yeni yılda evler daha güzel!



Pin It on Pinterest

Share This