Sevgililer Gününe özel el yapımı yaratıcı hediyeler - Casual Avenue Blog
2228
post-template-default,single,single-post,postid-2228,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Sevgililer Gününe özel el yapımı yaratıcı hediyeler

Sevgililer Günü kapıda. Her ne kadar Sevgililer Günü sevgiliye özelmiş gibi düşünülse de aslında sevdiklerimize duygularımızı ifade edeceğimiz her gün çok kıymetli. Belki bir söz, belki onları sevdiğinizi gösteren minik bir hediye, belki de duygularınızı anlatan bir mektup. Eğer siz de bu özel günün ruhuna uygun davranmak istiyor ancak hep aynı hediyeleri almaktan sıkılmış ve yaratıcı bir alternatif arıyorsanız belki de bu kez kendi hediyenizi yapma zamanınız gelmiştir.

Bu yazımızda kolaylıkla yapabileceğiniz bazı önerilere yer vereceğiz.

Sevgililer Günü kartı

Teknoloji hayatımıza girdiğinden beri mektup, kart gibi alışkanlıklarımızı da kaybetmeye başladık. Mektup yazmanın fazla romantik bulunduğu, kartlara gerek kalmadığı düşünülse de aslında herkes içten içe böyle bir hediye almaktan memnun olur. Eğer siz de öyle düşünüyorsanız sevgilinize kendi hazırladığınız bir kartı hediye ederek ona ne kadar özel olduğunu hissettirebilirsiniz. Pinterest’teki binlerce alternatif arasından mutlaka kendinize uygun bir tane bulacaksınız. Göz atmak için tıklayın.

Sevgililer Gününe özel lezzetler

En sevdiği kurabiyelerden yapmak veya en sevdiği yemeği pişirip ona güzel bir masa hazırlamak da her zaman en iyi seçeneklerden biridir. Eğer biraz daha iddalıysanız ona özel çikolatalar bile hazırlayabilirsiniz. Fotoğraftaki iştah kabartan çikolataları nasıl yapacağınızı öğrenmek için şu blogu inceleyebilirsiniz. Birbirinden lezzetli tarifler ve şık sunumlar için Pinterest’e de mutlaka göz atın.

Küçük tatlı sabunlara ne dersiniz?

Hani banyolarda dekoratif aksesuar gibi duran ve çoğu zaman kullanmaya kıyamadığımız o küçük sabunları düşünün. Üzerinde sevgi sözcükleri bulunan bu tatlı sabunları yapmak sandığınız kadar zor değil. Bir kaç küçük malzemeyle oldukça özel bir hediye yaratabilirsiniz. Önerimizi sıcak bulduysanız buradaki harika tarife göz atabilirsiniz.

Küçük notlar

El yazınızla yazdığınız, ona duygularınızı anlatan notlara ne dersiniz? Sizin kalbinizden geçenleri okumak eminiz sevgilinizin de çok hoşuna gidecek. Bu notlarınızı ister şık bir defter içine günlük gibi yazabilir, biraz daha yaratıcı bir şey ararsanız bir kavanoz içine doldurarak ona hediye edebilirsiniz. Biraz daha eğlenceli kılmak isterseniz yılın her günü için bir not yazarak her gün bir tanesini okumasını isteyebilirsiniz. Yaşadığınız ilklerden söz eden, fotoğraflarla desteklenmiş bir ilkler defteri de güzel bir fikir olabilir. Daha fazlası için mutlaka bu blog’a göz atmanızı öneririz.

Ona özel bir gece planlayın

Sevgililer Günü demek mutlaka çok sıra dışı bir şey yapmak değil. Güzel zaman geçirmek için mutlaka şık bir restorana gitmeniz gerekiyor. Onunla yapmayı en çok sevdiğiniz şeyi biraz daha özel kılarak daha eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Örneğin birlikte yapmayı en çok sevdiğiniz şey film izlemekse güzel bir ortam yaratabilir, özel bir hazırlık yaparak bu akşamı daha keyifli geçirebilirsiniz. (Görsel kaynak: society19.com )

Her saate küçük bir hediye

Büyük ve pahalı bir hediye yerine oyuna biraz da sürpriz katmak isterseniz günün her saati için ufak hediyeler seçebilirsiniz. Örneğin sabah evden çıkarken üşümemesi için bir kaşkol hediye ederken, öğle saatlerinde açacağı hediyeyi öğle molası için en sevdiği yazarın kitabına ayırabilirsiniz. Üstelik gün içindeki alışkanlıklarını düşünerek hazırladığınız bu hediyelere sevgilinizin kayıtsız kalması imkansız.

Hiçbir şey sizin fotoğraflarınız kadar özel olamaz

Bugüne kadar birlikte geçirdiğiniz en güzel anları ölümsüzleştiren fotoğraflardan bir hediye oluşturmaya ne dersiniz? İhtiyacınız olan tek şey boş bir çerçeve, ip, biraz kağıt, küçük mandallar ve fotoğraflarınız. “Nasıl bir şey yapsam?” diyenler şuraya göz atabilir.

Evde sıcacık bir gün

Eğer çok vaktiniz yoksa ve uğraş gerektirmeyen bir şey arıyorsanız ona evde sizinle geçirdiği zamana eşlik edecek özel hediyeler koleksiyonlarımızda. Belki de rahatlatıcı bir banyo keyfinden sonra yumuşacık bir bornoza sarıldığında kendini daha iyi hissedebilir, belki de tüm günü geçireceği konforlu giysilerle. Mutlaka bornoz ve ev giyimi koleksiyonlarımıza göz atmalısınız.

 



Pin It on Pinterest

Share This