İlk bakışta sıcacık hissettiren bir ev için göz atmanız gereken ürünler - Casual Avenue Blog
2183
post-template-default,single,single-post,postid-2183,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

İlk bakışta sıcacık hissettiren bir ev için göz atmanız gereken ürünler

Kışın en güzel yanlarından biri hiç şüphesiz dışarıda geçen bir günün ardından sıcacık evinize dönmek. Daha kapıdan girdiğiniz ilk anda sadece ısısıyla değil, görünümüyle de içinizi ısıtacak bir ev yaratmak sandığınız kadar zor değil. Yılın en renkli zamanı olan Yılbaşı yaklaşırken evinize biraz daha sıcak bir görünüm kazandırmak için göz atmanızı istediğimiz ürünleri sizlerle paylaşıyoruz.

Kalbimizdeki yeri hep başka; ekose desenler

Kış ayına en çok yakışan desenlerden biri hiç şüphesiz ekoseler. Gözünüzü kapatıp bir dağ evinde olduğunuzu hayal etmenizi istesek hiç şüphesiz ekose bir ürün de o görsel içinde olacaktır. Ekosenin kullanım alanı oldukça geniş. Eğer favori desenlerinizden biriyse duvarlardan kanepelere pek çok yerde değerlendirebilirsiniz. Eğer odanızı düz ve sıradan bir görünümden çıkarmak için desene ihtiyacınız varsa o zaman ekoseleri tekstil ürünlerinde kullanabilirsiniz. Nevresimler, kırlentler, yatak örtüleri… Siz ekosenin cazibesini nerede kullanmak istersiniz? Ekose koleksiyonumuza mutlaka göz atın.

Battaniyeler yeniden her yerde!

Battaniyeler önceden sadece yatak odalarında kullanılırken artık salonlarda da dekoratif bir ürün olarak yer almaya başladılar. Üşüdüğünüz her an kolaylıkla ulaşabileceğiniz şekilde kanepelere ya da yataklara attığınız battaniyeler aynı zamanda desenleriyle ve sıcacık dokularıyla görünümü de değiştiriyor. İsterseniz örgü desenler seçin, dilerseniz moher battaniyelerle sıcacık bir etki yaratın. Renk ve desenleri doğru seçtiğiniz bir battaniye ile kanepenizin veya yatağınızın görünümün ne kadar değişeceğini inanamazsınız. Küçük detayların yaratacağı etkiyi görmek, yaşam alanlarına canlı bir görünüm kazandırmak için battaniye koleksiyonumuzu keşfedin.

Örgü kırlentler ile nostaljik bir görünüm

Güzel hatırladığımız bazı şeyler çoğu zaman bizi bir anda mutlu etmeye yeter de artar bile. Fırından yeni çıkmış bir kurabiye kokusu, yeni serilmiş bir çarşafın kokusu sizi bir anda annenizin evine götürebilir. Örgü desenlerin de çoğu insanda geçmişi hatırlatan hoş bir etkisi olduğu gerçek. Örgünün kullanımını sadece battaniyelerle sınırlı tutmayın, battaniyelerinizi örgü kırlentlerle kombinleyerek daha güçlü bir etki yaratabilirsiniz. Ponte Vecchio Örgü Kırlent ve Boston Saç Örgü Kırlentler ile kanepenizden kalkmak artık daha zor olacak.

Sıcacık bir banyo keyfinin tamamlayıcıları

Yorucu bir günün sonunda uykuya hazırlanırken sıcacık bir banyo keyfi veya sabah kendinizi daha enerjik hissedeceğiniz hızlı duş anlarında sizi sarıp sarmalayacak, banyonun sıcak ve yenileyici etkisini devam ettirecek yumuşacık bir bornoza kim hayır diyebilir? Koleksiyonlarımızdaki pamuk, bambu, modal bornozları sadece banyo zamanlarında değil, evdeki tembellik anlarınızda da üzerinizden çıkarmak istemeyeceksiniz. Bornozlarımıza ve havlu ve bornozdan oluşan bornoz setlerimize göz atarak sıcacık banyo keyfinizin tamamlayacısını seçebilirsiniz.

Hem şık hem sıcacık

Evde bu kadar zaman geçirirken en önemli şeylerden biri de sıcak ve konforlu hissetmek. Size kendinizi şık hissettirecek pijamalar, tunikler, sabahlıklar… İçindeyken kendinizi mutlu hissedeceğiniz ev giyimi ürünlerimize göz atın. Yalnız şimdiden söyleyelim, her ne kadar konforundan vazgeçmek zor olsa da evden çıkarken üzerinizden çıkartmayı unutmayın. 🙂

Mum sevmeyen var mı?

Mum, yaz kış evlerin vazgeçilmezlerinden biri. Bir mevsimi olmasa da kış aylarında evde daha çok zaman geçirdiğimiz düşünülürse sakin bir zamanda ortamı daha dingin bir hale getirmek için mumları kullanabilir, hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz. Mum ışığında elinizde kahveniz, battaniyenin altında olmak keyifli bir fikir gibi geliyorsa mumları da incelemenizi öneririz. Üstelik Vavana Wood koleksiyonundaki mumlar muhteşem kokularıyla doğanın kokularını evinize taşıyacak.



Pin It on Pinterest

Share This