Evinizdeki kötü enerjiden kurtulmanın 7 yolu - Casual Avenue Blog
1599
post-template-default,single,single-post,postid-1599,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Evinizdeki kötü enerjiden kurtulmanın 7 yolu

Bütün hafta çalıştınız. Onlarca zorluktan sıyrılıp nihayet Pazar gününe kavuştunuz ama dışarıda kapalı, boğucu, kasvetli bir hava var. İşte o hava, hayallerin suya düştüğünün resmi belgesidir. İçinizden dışarı çıkmak gelmez ve evde vakit geçirmek istersiniz. Ama evinizin havası da, dışarıdan farksızsa, gelsin en şahanesinden kısa vadeli bir depresyon.

Peki ne yapmak lazım? Evimizdeki, bizi yoran, canımızı sıkan, negatif enerji saçan her şeyi pozitif enerjiye çevireceğiz. İşte size birkaç ipucu.

Havalandırın

2
Evdeki negatif havadan kurtulmanın ilk yolu olarak, ünlü Yaşam Koçu, sağlık ve mutluluk rehberi Silvia Christmann’ın “Temiz havanın evinizi sarabilmesi için tüm pencerelerinizi açın, dışarısı buz gibi soğuk olsa bile.” önerisini uygulayabilirsiniz. Hazır pencereleri açmışken yataklarınızın ve kanepelerinizin üstündeki yastıklarınızı ve örtülerinizi de silkeleyip, havalandırın.

Ruhunuzu Arındırın

1
Kokular, yüzyıllardır ruhları iyileştirmekte ve meditasyon aracı olarak kullanılmaktadır. Peki neden evimizde kokuların bu özelliklerinden faydalanmayalım ki? Siz de evinizde Casual Avenue’nun Vavana koleksiyonundaki iyileştirici ve rahatlatıcı özelliği sahip oda kokularını kullanabilir ve evinizde sakin ve dingin bir atmosfer yaratabilirsiniz. Evinizi negatif enerjiden kolayca arındırabilirsiniz.

Göz Zevkinizi Bozmayın
Feng Shui ve bütünsel bir yaşam uzmanı Anjie Cho’ya göre “Evinizdeki kırık veya bozuk, onarılmayı bekleyen nesneler, kötü enerjinin evde hapsolmasına sebep olur!”. Tamir edilmeye değecek olanları onarın, diğerlerinden ise bir an önce kurtulun.

Portakal Esansı

3
Portakal size, gülümsemeyi ve yaşamın kaynağı güneşi hatırlatıyorsa, yalnız değilsiniz. Organik portakal esanslarıyla ya da bir kase suyun içine birkaç damla portakal suyu damlatarak, sadece evinizdeki negatif enerjiden kurtulmakla kalmaz, aynı zamanda ruh halinizi de iyileştirirsiniz.

Dağınıklıktan Kurtulun

1

Ortalığı toparladıktan sonra kendinizi çok iyi hissetmenizin tabi ki bir sebebi var. Evinizdeki nesneler yüksek düzeyde enerji emerler ve fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal olarak sizin enerji giriş, çıkışınızı engellerler. Eviniziz mümkün olduğunca derli toplu kalmasını sağlayın.

Adaçayı Mucizesi
Kötü enerjiden kurtulmak için Kızılderililer tarafından bulunan adaçayı tütsüleme tekniğini kullanabilirsiniz. Adaçayını alevlendirin ve dumanının evinizin tüm köşesine ulaşmasını sağlayın, ruhunuzu ve evinizi duman ile temizleyin.

Çan Çalın
Evinizin her köşesinde birer kere çan çalın. Biraz saçma ve basit gelebilir ama faydasına inanamayacaksınız. Çan sesine ait frekans dalgası zihninizi sakinleştirerek, düşüncelerinizi dengeleyecektir. Deneyin, pişman olmazsınız!



Pin It on Pinterest

Share This