Evinize yaz canlılığını getirecek kendin yap projeleri - Casual Avenue Blog
1180
post-template-default,single,single-post,postid-1180,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Evinize yaz canlılığını getirecek kendin yap projeleri

Daha önceki yazımızda yazın evinizi daha ferah kılabileceğiniz dekorasyon önerilerine yer vermiştik. Bu kez sırada, kendin yap projeleri var. İşte görüp beğeneceğiniz, evde kolaylıkla kendi kendinize uygulayabileceğiniz, yaza uygun dekorasyon önerileri…

Bir kavanozdan şık bir mumluğa

1
Her gün kullandığımız, hemen hemen herkesin evinde bulunan kavanozlar bu kez dekoratif birer ürün olarak karşımıza çıkıyor. Hem de çok basit bir uygulamayla. Bu yaz tatilde plajda gezerken biraz deniz kabuğu, kum ve çakıl taşı toplamaya ne dersiniz? Seçtiğiniz kavanozun içine topladığınız malzemeleri koymanız ve bir tealight mum koymanız yeterli. İşte masanızı renklendirecek yeni mumunuz hazır. Daha detaylı bilgi için Marianne adlı yazarın imzasını taşıyan songbird adlı blogu inceleyebilirsiniz.

Her bakışta yaz

2
Evinizin bir köşesinde, uzun zamandır duran eski aynayı yenilemeye ne dersiniz? Halatlarla çevrelenmiş bu şık aynayı dilerseniz evinizin girişinde, dilerseniz odalarınızda değerlendirebilirsiniz. Bu dekoratif ürünü yapmak için ihtiyacınız olan malzemeler; çerçeveli bir ayna, halat, sıcak tutkal tabancası, deniz yıldızları, deniz kabukları ve Mod Podge tutkal.
Aynayı yaparken en zorlu kısım halatları düzgün biçimde çerçevelemek. Halatları yapıştırdıktan sonra deniz yıldızlarını ve kabuklarını dilediğiniz gibi konumlandırabilirsiniz. Yeni aynanız hazır! Detaylar için sizi bu blogu incelemeye davet ediyoruz.

Pencereler çiçeklensin

3
Bir başka kavanoz projesi daha. Bu kez doğanın bize armağanı renkli yaz çiçekleri ile pencerelerinizi süsleme zamanı! İhtiyacınız olan malzemeler; bir kavanoz, cama sabitlemeniz için bir kopça (kanca), ince halat ve istediğiniz çiçekler. Yapmanız gereken tek şey halatları kavanozun ağzından bağlamak ve pencerenizin üzerine takacağınız kancalara geçireceğiniz halatlarla kavanozları sabitlemek. Sonrasında evinizin genel renklerine uygun çiçekler seçebilirsiniz. Pencereniz artık daha renkli! Adım adım nasıl yapıldığını görmek için sizi şöyle alalım.

Ahşap paletin çarpıcı dönüşümü

4
Ahşap paletle ilgili son zamanlarda çokça farklı projeyle karşılaşıyoruz. Raflar, yatak başları, bahçeniz için mobilyalar… Ahşap paletten çok fazla şey üretmek mümkün. İşte karşınızda en güzel örneklerinden biri. Ahşap paletleri değerlendirerek bahçeniz veya balkonunuz için bir kanepe yapabilir, kendinize bir keyif köşesi yaratabilirsiniz. “Ben marangozluk işlerinden hiç anlamam” diyenlerin bile kolaylıkla yapabileceği bu proje için sizi Donna’nın blogunu incelemeye davet ediyoruz.

Kanepe hazır, sıra sehpada!

5
Ahşap palet kanepeniz için bir de sehpaya ihtiyaç duyabilir ya da var olan mobilyalarınıza şık bir kahve masası eklemek isteyebilirsiniz. Hem işlevselliği hem de doğal görünümüyle seveceğinizi düşündüğümüz palet sehpa önerilerine bir göz atın.

Hasır sepetlere farklı bir yorum

6
Özellikle country dekorasyon uygulamalarında çok sık karşımıza çıkan hasır sepetler, hem güzel bir aksesuar hem de ev düzenlemesi için iyi bir yardımcı. İsterseniz fazla eşyalarınızı ortadan kaldırmak için kullanın, isterseniz içine çiçekler koyarak ama hasır sepetleri renklendirmeyi unutmayın. Hasır sepetlerin üzerine bantlarla şerit çekip dilediğiniz renklere boyayarak sıradan bir görünümden çıkarabilirsiniz. “Nasıl yapabilirim?” diyenleri detaylı bilgi için buraya davet ediyoruz.

Tatil fotoğraflarınızı unutmayın

7
Tatilinizin en keyifli anlarını hep gözünüzün önünde tutmaya ne dersiniz? Düz, sıradan bir fotoğraf çerçevesini basit bir uygulamayla plaj temalı bir çerçeveye dönüştürebilirsiniz. Duvar dekorasyonunuzu yaparken mutlaka değerlendirmeniz gereken kendin yap projelerinden biri olan bu çerçeveyi yapmak için yapıştırıcı, kum, boya, kibrit çöpleri ve sevdiğiniz küçük bir deniz objesi yeterli olacaktır. Fotoğraflarla detaylı anlatım için tıklayın.

 



Pin It on Pinterest

Share This