Yaz neşesini Casual Avenue indirimleriyle arttırın - Casual Avenue Blog
1803
post-template-default,single,single-post,postid-1803,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Yaz neşesini Casual Avenue indirimleriyle arttırın

Sıcaklardan kimi zaman şikayetçi olsak, serin sonbahar gecelerini özlesek de parlayan güneşli bir sabaha uyanmanın, masmavi denizlerde kulaç atılacak tatillerin yaz mevsimine kattığı neşe inkar edilemez. Sıcak renklerin hakim olduğu, yemeklerden giysilere kadar her yerde hafiflik aradığımız bu günlerde evlerimizde de konforu arttırmak için bazı değişikliklere gitmemiz gerekir. Siz de evinizde yazın enerjisini dolu dolu yaşamak istiyorsanız Casual Avenue’nun yaz kampanyalarına mutlaka göz atın.

Yaz günlerini Casual Avenue konforuyla rengârenk yaşayın!

Kalın kumaşları, koyu renk tekstil ürünlerini bir kenara bırakıp cıvıl cııvıl bir yaz geçirmenin tam zamanı! Evinizin her köşesinde yaz tazeliğini yaşatacak pek çok ürün Yaz Koleksiyonunda! Sıcak yaz günlerinde evde rahat hissetmenizi sağlayacak ev giyimi seçenekleri,  peştamallar, pike örtüler ve daha fazlası… Hepsi Yaz Koleksiyonunda ücretsiz kargo fırsatıyla sizleri bekliyor!

39,90’dan başlayan fiyatlarla yenilenen peştamal koleksiyonumuzu inceleyin

İster plajlarda, isterseniz evlerde… Yaz aylarının en çok tercih edilen ürünlerinden biri hiç şüphesiz peştamallar. Hafifliği, hızlı kuruma özelliğiyle plaj çantalarının vazgeçilmezi olan peştamalları 39,90’dan başlayan fiyatlarla keşfedin. Pamuk, keten, bambu… Farklı desen ve renk alternatileriyle yenilenen peştamal koleksiyonumuza hemen göz atın.

Yatak odasından ev giyimine pek çok üründe keten konforu %50’ye varan indirimle!

Yaz aylarının vazgeçilmez kumaşı ketenin serin dokunuşu yatak odasından ev giyimine tüm koleksiyonlarda! Nem çekme özelliği, hava geçirgenliği ile sıcak günlerde size konforu sunacak keten ürünlere %50’ye varan indirimle sahip olabilirsiniz. Pamuğun ve ketenin eşsiz uyumuna sahip ev giysileri, yumuşak dokusu ve yüksek su emicilik özelliğiyle keten detaylı havlu ve bornozlar, keten nevresim setleri… Hepsi koleksiyonumuzda!

Pike örtülerde %25, pike setlerinde %30 indirim

En az keten kumaş kadar yaz aylarına yakışan başka bir doku da hiç şüphesiz pikelerdir. Nemi hapseden yapısıyla terlemenize engel olan pike örtüleri yaz gecelerinde üzerinizi örtmek için kullanabileceğiniz gibi, dilerseniz yataklarınızda dekoratif bir ürün olarak da kullanabilirsiniz. Yumuşak dokusuyla uyku kalitenizi arttıracak pikelerde hala devam eden %25, pike setlerindeki %30 indirim fırsatını kaçırmayın!

Kampanyalarımızın yanı her Pazartesi yazın parlaklığını evinize taşıyacak sürpriz bir üründe devam eden Casual Monday indirimlerini de sizlere hatırlatmak isteriz. Başladığı ilk günden beri dikkat çeken kampanyamızı web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Casual Avenue kampanyalarından ve size özel fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak isterseniz bültenlerimize abone olabilirsiniz.

Yaz günlerini keyifli geçirmeniz dileğiyle…



Pin It on Pinterest

Share This