Bu yaz banyonuzda favoriniz olacak 7 ürün - Casual Avenue Blog
2549
post-template-default,single,single-post,postid-2549,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Bu yaz banyonuzda favoriniz olacak 7 ürün

Sıcak yaz günlerinde her yer gibi banyolarımız da dönüşüyor. Her yerde aradığımız hafifliği ve ferahlığı banyolarımızda da arıyoruz. Bu yazımızda keşfetmenizi istediğimiz 5 ürüne yer verdik. Eminiz bu ürünleri yaz boyunca banyonuzdan kaldırmak istemeyeceksiniz. Banyolarda da yaz hafifliğini yaşamanıza neden olacak 7 ürünü incelemeye hazırsanız başlayalım…

 

 

1- Mia Waffle Bornoz

Kış aylarında pek çoğumuz sıcak ve dinlendirici bir duş sonrasında bizi saracak dolgun bir bornoz havlu arıyoruz. Yaz geldiğindeyse serinleyerek çıktığımız duş keyfinin bir süre daha devam etmesi öncelikli isteklerimizden biri oluyor. Siz de yaz aylarında ağır bornozlar yerine hafif bir bornoz tercih ediyorsanız Mia Waffle Bornoz aradığınız ürün olabilir. %100 Ege Pamuğundan aerocotton iplik teknolojisiyle üretilen Mia Waffle Bornoz pike görünümü ve hafif dokusu ile yaz ayları için ideal seçim. Güçlü ve uzun lifleri sayesinde oldukça dayanıklı olan bu ürün yüksek su çekme özelliğinin yanı sıra hızlı kurumasıyla da her duş keyfinde kuru kalarak size konforlu hissettirmeye hazır. Mia Waffle Bornoz zarif tasarımıyla havuz ve deniz keyfinin de eşlikçisi olmaya aday.

 

 

 

2- Grade Bornoz

Karşınızda yine aerocotton iplik teknolojisiyle üretilen ve pürüzsüz bir dokunuşa sahip bir bornoz var. %100 pamuğun yumuşaklığını pike görünümlü tasarımla banyolara taşıyan Grade Bornoz hafifliğiyle duş sonrasındaki ferahlık hissini sürdürmeye hazır. 2 farklı renk seçeneğine sahip Grade Bornozu incelerken Grade Havlu, Grade Paspas ve Grade Terliğe de göz atmayı ihmal etmeyin.

 

 

 

 

 

3- Waffle Havlu Modal

Yıpranmaya karşı en dayanıklı liflerden biri olan modaldan üretilen Waffle Havlu yaz için banyonuzda yer açmanız gereken başlıca ürünlerimiz arasında geliyor. İçeriğindeki modal sayesinde çok iyi nem transferi sağlayarak en sıcak, rutubetli iklimler için bile ideal olan Waffle Havlu hafif dokusuyla da eşsiz bir seçim. Yumuşaklığı ve dayanıklılığıyla sık kullanımlarda da vazgeçemeyeceğiniz ürünler arasında girecek Waffle Havlu farklı renk alternatifleriyle banyonuza zarif bir görünüm kazandıracak.

 

 

4- One Side Striped Havlu

Çizgili ürünleri sevenler burada mı? Sıradaki önerimiz dekorasyonda ve tekstil ürünlerinde çizgilerin cesur yaklaşımını sevenlere hitap ediyor. %100 Ege pamuğundan üretilen One Side Striped Havlu peştamalı andıran görünümüyle bu yaz en sevdikleriniz arasında yerini alacak. Püskül detaylarıyla şık duran havlumuza hemen göz atın.

 

 

 

5- Frida El Yapımı Paspas

Paspas koleksiyonumuzun en yeni ürünlerinden biri olan Frida El Yapımı Paspası keşfetmenizi istiyoruz. %100 Ege pamuğunun en saf haliyle üretilen Frida El Yapımı Paspas yumuşaklığının, yüksek su çekme özelliğinin yanı sıra elde yapılması nedeniyle banyoların görünümünü daha da doğal kılıyor. El yapımı paspaslar ilginizi çekiyorsa Alicia ve Norvage El Yapımı Paspaslara da göz atmanızı öneririz.

 

 

 

 

6- Kelsie Herringbone Peştamal

Peştamallar hamamlardan çıktığından ve çok daha zarif tasarımlara büründüğünden beri spalarda, banyolarda, plajlarda da tercih ediliyor. Eğer siz de yaz aylarında kurulanmak için peştamalların yeterli olduğunu düşünenlerdenseniz bornozlar veya havlular yerine Kelsie Herringbone Peştamalı inceleyebilirsiniz. Farklı renk seçeneklerine sahip peştamal arasında sizin favori renkleriniz hangisi olacak merakla bekliyoruz.

 

 

 

 

 

7- Mia Açık Terlik

Mia Bornozu beğendiyseniz kombinlemek üzere size harika bir önerimiz daha var: Mia Açık Terlik. Altı kaymaz, su geçirmez terlikler ayaklarınızın altındaki yumuşacık hissiyatıyla da size iyi hissettirecek.

 

 

 

Banyo koleksiyonumuz arasında size önerebileceğimiz daha pek çok özel ürün var. Daha fazlası için banyo grubuna göz atın!



Pin It on Pinterest

Share This