Sevgililer Gününe özel hediye önerileri - Casual Avenue Blog
1708
post-template-default,single,single-post,postid-1708,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Sevgililer Gününe özel hediye önerileri

14 Şubat Sevgililer Günü kapıda. Sevgilisi olanlar için yılın en sürprizli zamanları başlıyor. İsterseniz pek çok özel hazırlıkla Sevgililer Gününü dolu dolu yaşayın, isterseniz bu güne çok da önem atfetmeyin; gerçek şu ki hayatınızdaki o özel kişiye onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemek için bu gün özel bir fırsat! Her yeri saran kalplerden, bugüne kadar defalarca kez aldığınız parfüm gibi ilk akla gelen hediyelerden farklı bir alternatif arıyorsanız Sevgililer Gününe özel hazırlanan kampanyamıza göz atmanızda fayda var.

Bir tane sevgilinize bir tane kendinize

Ara Gorsel 1Sevgiliniz için bu yıl konforlu ve şık bir hediye arıyorsanız, evde geçirdiğiniz zamanları daha değerli kılmak istiyorsanız ev giyimi kategorimizdeki kampanyamız tam size göre. Seçili ürünlerde geçerli olan kampanya ile hem kendinize hem de sevgilinize bir hediye alarak bu özel günü kutlayabilirsiniz. Üstelik uygun fiyatlı 2. Ürüne %50 indirim ve ücretsiz kargo fırsatıyla sahip olacaksınız.

Ekose deseni ve %100 pamuk flanel içeriğiyle sıcaklığı ve konforu sunan Lily Flanel Tunik ve William Flanel Gömlek Şort Takım ile sevgilinizle olan uyumunuzu evde de sürdürebilirsiniz.

aragorsel

Laura Sabahlık, Ella Tunik, Florence Pantolon Üst Takım ve beylere özel Charles Şort Üst Takım, Edward Flanel Şort Üst Takım ile ev gibisi yok dediğiniz o rahat anlarda kendinizi daha iyi hissedecek, sevgilinizin de yaşadığı sıradan anları daha değerli kılacaksınız. Söylemeden geçmeyelim; yumuşacık ve sıcacık adımlar için babet ve terlik çeşitleri de kampanya dahilinde yer alıyor.

Yalnızlara öneri: Eğer Sevgililer Gününü yalnız geçirecekseniz sevgilim yok diye üzülmeye değmez. Kampanya dahilindeki iki ürünü kendiniz için seçebilir, evde en sevdiğiniz filmi izleyerek hoş vakit geçirebilirsiniz.

Ev giyimi dışında sevgiliniz için farklı bir hediye arıyorsanız banyo keyfinin tamamlayıcısı bornozlardan yumuşacık örgü battaniyelere, duygularınızı ifade edebileceğiniz eğlenceli kırlentlere kadar pek çok indirimli ürünün yer aldığı kış kampanyamıza da göz atabilirsiniz. Evlere konforu taşıyan kış kampanyasında %50’ye varan büyük indirim fırsatının sürdüğünü hatırlatalım.

AraGorsel3



Pin It on Pinterest

Share This