Keten ürünler ile yaza hazırlanın - Casual Avenue Blog
2269
post-template-default,single,single-post,postid-2269,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Keten ürünler ile yaza hazırlanın

Sıcak yaz günlerinde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey hiç şüphesiz bizi ferahlatacak ürünler. Yaz aylarında kışın aksine kalın kumaşları bir kenara atar, seçtiğimiz giysilerden ev tekstil ürünlerine kadar her şeyde hafif kumaşları tercih ederiz. Hafiflik dendiğinde de akla gelen öncelikli kumaşlardan biri ketendir. Bu yazımızda hem keten kumaşın özelliklerinden söz edeceğiz, hem de size bu ferahlığı evinizde yaşamanızı sağlayacak ürünler önereceğiz.

Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki Dünyanın en eski kumaşlarından biri olan keten aynı adlı bitkinin liflerinden dokunur. Doğal bir lif olan ketenin tekstilde de sıkça tercih edilmesinin başlıca nedenlerinden biri dayanıklı ve uzun ömürlü olmasıdır. İyi bir nem transfer özelliğine sahip olan keten ürünler cildin hava almasını sağlayarak terlemeye engel olur. Aynı zazmanda hızlı kuruma özelliği sayesinde de yıkadığınız zamanlarda hızlıca kuruyarak kullanım kolaylığı sağlar. Keten hep yaz aylarının simgesi olarak nitelendirilse ve pek çok kişi tarafından sadece yaz aylarında kullanılsa da yaz aylarında serin tutmasının aksine kış aylarında da sıcak tutma özelliğine sahip olduğunu hatırlatmak isteriz.

Hafif dokusu sayesinde ağır kumaşlardan hoşlanmayanların favorisi olan ketenle ilgili söyleyebileceğimiz tek olumsuz özellik diğer liflere göre daha kolay kırışan bir yapıya sahip olmasıdır. Ancak son yıllarda hem moda hem de dekorasyon konusundaki eğilimlerin daha doğal olana kayması neticesinde keten kumaşlar da ütüsüz, en doğal halleriyle kullanılmaya başlandı.

Renkleri kolay solmayan, kolay bakım özellikleriyle gündelik yaşamda sıklıkla tercih edilen bu ketenin olumlu özellikleri saymakla bitmez. Eğer siz de evinizde bir değişiklik yaratmak ve ketenin doğallığını yansıtmak isterseniz yatak odasından havlulara kadar en çok kullandığımız kumaşlardan biri olan keten ürünlerimizden kısaca söz etmek isteriz.

Ketenin dokusu gereği en çok kullanıldığı alanlardan biri giyim. Biz de ev giyimi kategorimizde keten kumaştan üretilen zarif ürünlere yer veriyoruz. Florence Pantolon Üst Takım ve Charles Şort Üst Takım evde size kendinizi rahat hissettirecek ürünler.

Yatak odanızda bir değişiklik yapmak ve hafif kumaşlarla yaz ayına başlangıç yapmak isterseniz Punto Keten Nevresim Takımı tam size göre. Dilerseniz Hampton Çarşaf , Hampton Nevresimi de tek ürün alarak kendi takımlarınızla kombinleyebilir, yatak odanızda hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz. Hampton Yastık Kılıfları ve Punto Dekoratif Yastık Kılıfı da göz atabileceğiniz bir başka keten ürün.

Miniklerin de ketenin doğallığında sağlıklı uykular uyumasını isterseniz The Little Casual kategorisindeki Lucas Bebek Nevresim Takımı ve Nathalie Keten Bebek Nevresim Takımına göz atmalısınız.

Pamuk ve ketenin eşsiz uyumuyla üretilen Hampton Havlular %100 pamuk dokusu sayesinde cildinizde yumuşak bir etki bırakakırken, kenarında yer alan kontrast renklere sahip keten süslemeleriyle aynı zamanda bir dekoratif ürüne dönüşüyor. Farklı renk seçeneklerine sahip Hampton Havlulara hemen göz atın. Kol ve yakasındaki keten detaylarıyla Hampton Bornozlar banyo keyfine yumuşaklığın yanı sıra şıklık katmak isteyenleri bekliyor. Nathalie Koleksiyonundaki yenidoğan ve bebek havluları , Lucas Yenidoğan Havlu Seti de çocuk koleksiyonumuzun en sevilen ürünleri arasında yer alıyor.

Keten ürünlerin tamamını keşfetmek, evinizi ketenin doğallığıyla yenilemek isterseniz koleksiyonumuza hemen göz atın.



Pin It on Pinterest

Share This