Hydrocotton nedir? - Casual Avenue Blog
809
post-template-default,single,single-post,postid-809,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Hydrocotton nedir?

Ürünlerimizi incelerken bornoz, havlu ve paspaslarımızdan bazılarında hydrocotton ifadesine denk gelmiş olabilirsiniz. Hydrocotton nedir? Seçtiğiniz üründe hydrocotton ibaresinin olması size ne gibi avantajlar sağlar?

Hydrocotton %100 pamuk içerikli, doğal bir materyal olmasının yanı sıra standart pamuklu ürünlerden daha farklı avantajlar sunar. Özel bir üretimle ipliğe daha hacimli bir yapı kazandırılmasıyla üretilen Hydrocotton ürünler aynı zamanda standart pamuklu ürünlere göre, daha yumuşak bir dokuya sahiptir. Yüksek bir su emiciliğe sahip olması nedeniyle havlu ve bornozların kalitesini artıran bu özellik, kullanımda da büyük bir kolaylık sağlar. Suyu oldukça hızlı emen hydrocotton havlu ve bornozlar esnek bir yapıya sahiptir. Standart havlular sık kullanımda zamanla sertleşir. Hydrocotton havlular ise sık yıkamada bile yumuşaklığını korur. Özellikle havluların günlük kullanımda çok sık ıslanıp kurudukları, aynı zamanda sık yıkandıkları düşünülürse hydrocotton ürünleri uzun bir zaman hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabileceğinizi söyleyebiliriz.

Yumuşak yapısı nedeniyle bazıları mikrofiber/velsoft materyal düşüncesine kapılsa da hydrocotton sentetik bir materyal değildir. %100 doğal olması nedeniyle sağlık açısından da büyük önem taşıyan hydrocotton ürünler alerjik reaksiyonlara neden olmaz, en hassas cilde sahip kişiler için bile uygundur. Üzerinizdeki varlığını unutacağınız bu ürün, aynı zamanda çevre dostu ürünlerin başında gelir.

Chicago Bornoz

Chicago Bornoz

Hydrocotton farkını görmek ve eşsiz ürünlerimizi denemek için bornozlarımızdan Cihacoga ve Oxford, havlularımızdan Messina, Providence, Keywest, Chicago’yu denemenizi öneririz. Havlu ve bornozlarımızın yanı sıra Chicago serisinin paspası da hydrocotton içeriğine sahip olup, banyolara şıklığı ve üst düzey kaliteyi taşır.

Hydrocotton teknolojisiyle üretilmiş bu ürünler, Türkiye’de sadece Casual Avenue koleksiyonu içinde yer almaktadır.
Ustalık ve teknolojiyi bir araya getiren hydrocotton ürünlerimiz yumuşak dokusu ve hafifliğiyle banyoların vazgeçilmezi olacak.



Pin It on Pinterest

Share This