Havlu kenarına modern yorum - Casual Avenue Blog
812
post-template-default,single,single-post,postid-812,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Havlu kenarına modern yorum

Banyo dekorasyonunun önem kazanmasıyla birlikte banyolarda seçilen fayans, mobilya, lavabo modelleri kadar, tekstil ürünleri de önem kazandı. Havlular, artık kurulanma amacının dışında banyo dekorasyonunda başrol oynuyor. Eskiden dolaplarda saklanan havluların, son zamanlarda farklı sunumlarla askılarda veya raflarda sergilendiğini görüyoruz.

Havlunun dekoratif bir ürün olmaya başlamasıyla, havlu seçiminde aradığımız yüksek su emicilik, yumuşaklık, hızlı kuruma gibi özelliklerin yanına renk ve desen kriterleri de eklendi. Pek çok kişi için havlu seçerken kaliteli olmasının yanı sıra özenli ve şık görünmesi de artık önemli bir etken.

Havlu kenarı modelleri arasında eskiden beri en sık karşımıza çıkan örnekler; havlu kenarındaki işlemeler veya dantel oyalar. Çoğu zaman tığ veya iğneyle yapılan bu oyalar şık görünse de banyonuzda yaratmak istediğiniz tarza uygun olmayabilir. Aynı zamanda dantellerin narin yapıları nedeniyle temizliklerinin zor olması da günlük kullanımını zorlaştırıyor. Sadece misafir geldiğinde kullanılan ya da çeyiz sandıklarında kendilerine yer bulan dantel işlemelerin yerini, her gün kullanacağınız şık havlulara bırakmanın zamanı geldi. İşte kolay yıkama, dayanıklılık ve şık görünüm gibi özellikler arayanlar için modern havlu kenarı önerilerimiz…

Banyolarda aydınlık bir ortam yaratmak isteyenlerin tercihi olacak Toscana serisi, modern nakışlarıyla dikkat çekiyor. Havlu kenarındaki nakışlar arasından dilediğiniz bir rengi seçerek zarif bir şıklık yakalayabilirsiniz.
Havluda en çok tercih edilen özelliklerden biri olan pamuk dokumanın hayat bulduğu Newport Havlular, yumuşaklığının yanı sıra havlu kenarındaki farklı renklerden dokunmuş 3 şeritle benzerlerinden ayrılıyor. Sade ama şık diyenlerdenseniz havlu kenarındaki iki renk alternatifinden birini seçerek banyo dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz.

Hydrocotton olması nedeniyle yüksek bir su emiciliğine sahip olan Messina Havlular, havlu kenarındaki nakış işlemeleriyle, havlu kategorisinin en prestijli ürünlerden biri. Beyaz havluların 3 farklı renk alternatifindeki halat nakışlarla renklendirildiği havlular, banyolara stil sahibi bir görünüm kazandırıyor.

Havlu kenarının en sıradışı yorumlarından biri olarak karşımıza çıkan Hampton serisi, pastel renklerinin yanı sıra havlu kenarındaki keten detaylarıyla da banyolara ışık saçıyor. Hampton havluları, serinin bir diğer ürünü olan bornozlar ile kombinleyerek banyo keyfine şıklık katabilirsiniz.



Pin It on Pinterest

Share This