Casual Avenue Yaz koleksiyonundaki fırsatlar ile evlerde yaz esintisi - Casual Avenue Blog
1559
post-template-default,single,single-post,postid-1559,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Casual Avenue Yaz koleksiyonundaki fırsatlar ile evlerde yaz esintisi

Uzun süren bir kışın ardından nihayet yaz geldi. Aniden ısınan havalar daha ferah ve yaz ruhuna uygun olarak evleri yeniden düzenlediğimiz bir dönemi başlattı. Ürünlerinde country dekorasyonun samimi ve sıcak ruhunu hissettiğimiz Casual Avenue, Yaz Koleksiyonu ile bu yaz evinde değişiklik yapmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Casual Avenue Yaz Koleksiyonundan yapacağınız her 200TL’lik alışverişte 50TL’lik indirim sizi bekliyor. Yaz ürünleriyle ferah bir yaz evi yaratmak için bu fırsatı kaçırmayın!

Nevresimler

Güneş ışıklarının odanıza doğduğu, masmavi bir gökyüzünün sizi karşıladığı bir sabaha uyanmak yaz aylarının en güzel yanı olsa gerek. Bu nedenle biz de evinizdeki dekorasyon önerilerimize yatak odanızla başlıyoruz. Yatak odanızda yaratmak istediğiniz atmosferin başrol oyuncularından biri olan nevresim takımları yaz koleksiyonunun en iddialı ürün gruplarından. Deniz olmazsa olmaz diyenler için halat nakışlarıyla Messina Marine Nevresim Takım ile kendinizi her gün tatilde hissedebilir, yaprak desenleriyle Firenze Barok Nevresim Seti ile doğayı her gün yeniden kucaklayabilirsiniz. Yatak odasında renkleri kullanmayı sevenler içinse Richmond Mavi Pötikare Nevresim Set, çizgili desen tutkunlarının favorisi Rhode Island Çizgili Nevresim Seti ve dingin bir görünüm arayan, beyaz sadeliğinden vazgeçemeyenler için Venice Dantelli Nevresim Seti iyi bir seçim olacaktır.

YatakOrtusu

Kışın sıcaklığına sıkıca sarıldığımız yorganları da bir kenara atma zamanı! Daha rahat uykular ve yataklarda hoş bir görünüm için hafifliğiyle yaz aylarının vazgeçilmezi pike örtüler mutlaka sahip olmanız gerekenler listesinde. Edinburgh Kareli Pike Örtü, Fresno Pike Örtü ve Birmingham Balıksırtı Pike Örtü arasından beğendiğiniz rengi seçmek size kalmış.

Kirlent

Bazen bir kırlent yatağınızın veya kanepenizin tüm görünümünü değiştirebilir. İsterseniz Chevron Kırlent ile enerjik yaz renklerini kanepelerinize taşıyın isterseniz yaz koleksiyonunda yer alan baskılı kırlentker ile neşeli ve sıcak bir görünüm yakalayın.

Long Beach

Yaz Koleksiyonunda olmazsa olmaz ürünlerden biri de peştamal. Hafifliği ve çabuk kuruma özelliği nedeniyle plaj çantalarımızda kendine yer bulan peştamaller sahildeki en büyük kurtarıcımız. Pamuk yumuşaklığıyla Long Beach Peştamali ister sahilde veya banyolarda kurulanmak için kullanın, isterseniz kanepelerinizin görünümünü değiştirmek için. Yakınlarda yaz tatili planlayanlar için Florida Plaj Havlusu da görülmeye değer.

EvGiyimi

Yazın evde geçirdiğiniz zamanlarda kendinizi rahat hissetmeniz önemli. Cildin hava almasını sağlayarak serin tutan keten kumaştan üretilen Emma Keten Gömlek Şort Takımı, yine keten ve pamuğun eşsiz uyumuyla üretilen Florence Tişört ve Pantolon ve pamuk yumuşaklığıyla Ella Tunik yaz ayları için ideal ev giysileri. Beyler içinse ekose şıklığını eve taşıyan William Flanel Gömlek Şort Takım ve Edward Flanel Şort Üst Takım, çizgili keten şortun rahatlığını yaşayacakları Charles Şort Üst Takım tembel geçirilen tatil günlerinin favorisi olacak.

Havlu&Bornoz

Yaz demişken sıcak yaz günlerinde sizi ferahlatacak duş keyfinizi de koleksiyonumuza dahil etmeyi ihmal etmedik. Yaz koleksiyonuna dahil ettiğimiz renkli ve yumuşacık bornoz ve havlular ile duştan sonra kendinizi hem hafif hem de yenilenmiş hissedeceksiniz.

Yaz koleksiyonumuzu oluştururken minikleri de unutmadık. The Little Casual ürünleri ile çocuklar daha konforlu bir yaz geçirecekler.

Yaşamınıza güzellik katacak daha pek çok ürün yaz koleksiyonumuzda sizleri bekliyor. 200TL’lik alışverişinizde 50TL indirim kazanacağınız kampanyamızı kaçırmayın! Her anını keyif ve neşe içinde geçireceğiniz bol güneşli bir yaz diliyoruz!



Pin It on Pinterest

Share This