Benzersiz bir kullanıcı deneyimi, eğlenceli bir alışveriş! - Casual Avenue Blog
1263
post-template-default,single,single-post,postid-1263,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Benzersiz bir kullanıcı deneyimi, eğlenceli bir alışveriş!

Alışveriş yaparken kendimize en çok sorduğumuz sorulardan biri aldığımız ürünü nerede ve nasıl kullanacağımızdır. Beğendiğimiz bir gömleği satın alırken ilk düşündüğümüz şey hangi pantolonumuzla giyeceğimizdir. Ve eğer seçtiğimiz ürünü kombinleyeceğimiz bir giysimiz yoksa, hemen yeni bir arayışa gireriz.

Evimizi dekore ederken de yaşadığımız en büyük sıkıntılardan biri doğru parçaları bir arada kullanabilmektir. Çünkü biliriz ki, bir ürün tek başına ne kadar güzel olursa olsun, doğru kullanılmadığında özelliğini kaybedecek, istediğimiz etkiyi yaratmayacaktır.

Dekorasyonla ilgili önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi önemli olan doğru renkleri, doğru desenleri, doğru malzemeleri bir arada kullanmaktır. Yatak odanız için seçtiğiniz şık bir nevresim takımı yatak odanızın görünümünü baştan aşağı değiştirebilir ancak diğer ürünlerle uyumsuz olursa, ortaya rahatsız edici bir görüntü de çıkartabilir.
Bütçenizi doğru kullanmanız, fazla zaman harcamadan doğru kombinasyonu yapmanız ve alışverişi daha kolay, daha eğlenceli hale getirmek için sizlere yepyeni bir deneyim sunuyoruz; Shop the Look.

gorsel2

Shop the Look nedir?
En basit tanımıyla “Shop the Look”; ilham verecek kadar güçlü bir konseptin tüm parçalarının size bir arada sunuluyor olmasıdır. Dekorasyon dergilerinde veya bloglarda gördüğünüz ve beğendiğiniz o fotoğraflar, stilistlerin en iyi parçaları bir araya getirerek yarattığı konseptlerdir. Her ne kadar beğendiğiniz dekorasyon tarzı doğrultusunda benzer konsept yaratmaya çalışsanız da ürünleri bulmak, doğru bir şekilde kullanmak, eksik parçaları tamamlamak oldukça güçtür. Eğer nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız, yeni bir bakış açısına ihtiyaç duyuyorsanız ve en önemlisi zaman kaybetmeden en iyisini yaratmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz.

Bugüne kadar yaşadığınız tüm alışveriş deneyimlerini unutun! Casual Avenue, Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen bir uygulamayla size konforlu ve şık bir yatak odası yaratma imkanı sağlıyor. Casual Avenue, size bir ürünün fotoğraflarını göstermek yerine, o ürünü nasıl doğru bir şekilde kullanacağınızı, hangi tamamlayıcı ürünlere ihtiyaç duyabileceğinizi, ürünü nasıl ön plana çıkarabileceğinizi ve doğru bir kombinle nasıl etkileyici bir görünüm yaratabileceğinizin ipuçlarını sunuyor.

gorsel3

En kolay anlatımıyla; seçtiğiniz tüm ürünleri bir vitrinde görüyorsunuz, mağazayı kolaylıkla gezerek ihtiyacınız olanları tek bir tıkla sepetinize ekleyebiliyorsunuz. Dolayısıyla seçtiğiniz bir nevresim takımına uyumlu bir battaniye ararken veya yatağınızın görünümünü zenginleştirecek kırlent gibi tamamlayıcı ürünler seçerken, pek çok ürüne bakmanıza ve hayalinizde o ürünün nasıl görüneceği konusunda kendinizi zorlamanıza gerek kalmıyor. Dilerseniz tüm ürünleri tek tek kolaylıkla inceleyebiliyorsunuz ya da bir defada sepetinize ekleyebiliyorsunuz.

İlham verecek fikirler ve keyifli bir alışveriş deneyimi için sizi de Shop the Look özelliğini keşfetmeye davet ediyoruz.



Pin It on Pinterest

Share This