Battaniyeler şimdi daha renkli, daha sıcak! - Casual Avenue Blog
1642
post-template-default,single,single-post,postid-1642,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Battaniyeler şimdi daha renkli, daha sıcak!

Soğuk havaların kendini hissettirmesiyle yaklaşan kışa hazırlanmaya başladık. Kışın vazgeçilmezi battaniyeler de kanepelerde ve yataklarda yerlerini almaya başladı. Battaniyeler ve artık yeni yeni kullanmaya başladığımız tanımıyla throw’lar dekorasyonun önemli noktalarından biri haline gelmeye başladı. Kanepelerden sarkan hafif dökümlü battaniyeler elimizin altında bizi ısıtmak için hazır beklerken aynı zamanda görünüme sıcak ve samimi bir hava katıyor. Yeni bir eve taşınan dostlarınız için harika bir ev hediyesi de olabilecek bu battaniyeleri uyumlu kırlentlerle kombinleyerek kanepelerinizi canlandırabilir, yatağınızın ayak ucuna koyarak farklı bir renk katmanıyla odanıza derinlik katabilirsiniz. Hasır sepetlerin içine yerleştirerek kullanıma hazır bekletebileceğiniz bu battaniyeleri kullanmanın pek çok farklı yolu var. Peki sizin battaniyeniz hazır mı? Renkli örgüler, pamuk yumuşaklığı, mikrofiber sıcaklığı, İskandinav desenleri… Soğuk günlerde içinizi ısıtacak en renkli battaniyeler Casual Avenue koleksiyonunda!

Örgü sıcaklığından vazgeçemeyenlere

orgubattaniyeler
Favori örgü kazağınızın hissettirdiği o sıcak dokunuşu kanepelere taşımanın tam zamanı! Yarattığı nostaljik hava, yaşattığı sıcaklık hissi ve baklava veya sepet desenler ile pek çok kişinin ilk tercihi örgü battaniyeler oluyor. Siz de doğal bir görünüme ve yumuşak bir dokunuşa sahip örgü battaniyeler arasından beğendiğiniz birini seçin.
Çapraz çizgilerle hareketlendirilmiş Springfield, pamuk yumuşaklığını yoğun olarak hissedeceğiniz Allan Örgü Battaniye, pastel renkleriyle romantik bir görünüme sahip Bradford Battaniyeler,  sepet örgü deseniyle düz renkli kanepeleri hareketlendirecek Ponte Vecchio Örgü Battaniye, zikzak deseni ve canlı renkleriyle odaların enerjisini yükselten %100 pamuk Chevron Örgü Battaniyeler arasından seçim yapmanız zor olacak! Örgü battaniyeden söz etmişken deseniyle her daim favori olan saç örgü battaniyeye yer vermemek olmaz. Doğal görünümüyle elde örülmüş gibi duran Boston Saç Örgü Battaniye soğuk kış günlerinde vazgeçilmeziniz olacak! Boston Saç Örgü Battaniye, ve Springfield Örgü Battaniye %100 akrilik olması nedeniyle dokunuşta oldukça hoş bir his vermesinin yanı sıra kolayca yıkanabilir olması ve leke tutmama gibi özellikleriyle de özellikle günlük kullanım için oldukça uygundur.

Daha davetkar bir görünüm için örgü battaniyeleri örgü kırlentler ile kombinleyebilirsiniz. Kırlentler arasından size uygun olanı seçmek için mutlaka kırlent kategorimize göz atın!

İskandinav desenin cazibesi

iskandinav-desen
Son zamanlarda karşımıza sıkça çıkan İskandinav desenler dekorasyonda da hak ettiği ilgiyi görüyor. Bu tarzı sevenlerin iyi bildiği üzere İskandinav desene sahip tekstil ürünleri yine oldukça trend. Eğer siz de Kuzey ülkelerinin soğuk kış koşullarında bile ısıyı koruyabilecek nitelikteki mikrofiber yapıları sayesinde en soğuk günlerde bile sıcacık hissedeceğiniz, desenleriyle kanepelerinizi canlandıracak bir battaniye arıyorsanız Montreal Örgü Battaniyeyi inceleyebilirsiniz. Çift taraflı kullanımlarıyla avantaj sunan ve koleksiyonumuza yeni dahil olan Duke Örgü Battaniye, Bedford Örgü Battaniye ve Barnes Örgü Battaniye de görülmeye değer. Bir yüzü akrilik olan battaniyeler içerikleri nedeniyle sıcak tutarken terletmeyen yapısıyla doğru bir seçim olacaktır.

Hafif seçim arayanlara özel

hafifsecim
Throwların aynı zamanda oldukça şık bir dekoratif öge olduğunu yazımızın başında söylemiştik. Eğer siz de kanepeleriniz de örtü olarak da kullanabileceğiniz daha hafif bir seçim arıyorsanız pek çok farklı renk alternatifi bulunan Fresno Koltuk Şalını ve ekose deseniyle zarif bir görünüme sahip Maine Battaniye doğru bir seçim olacaktır.

Miniklere özel bir seçim

battaniye-elie
Battaniyelerden söz etmişken miniklerin yumuşacık tenine uygun bir battaniye önermeden olmaz. The Little Casual‘ın en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan Elie Örgü Battaniyeleri hem bebeklerinizin yataklarında hem de dışarı çıkarken pusetlerinde kullanabilirsiniz. Farklı renk alternatiflerinden birini seçebileceğiniz saç örgü desene sahip battaniye ile bebeğiniz %100 pamuk doğallığını ve konforunu yaşayacak.



Pin It on Pinterest

Share This