Bambunun doğallıyla tazelenmek için göz atmanız gereken 4 ürün - Casual Avenue Blog
2276
post-template-default,single,single-post,postid-2276,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Bambunun doğallıyla tazelenmek için göz atmanız gereken 4 ürün

Bambu dendiğinde hemen hemen herkesin aklına ilk gelen sağlıklı ve hijyenik ürünler oluyor. Bambu bitkisinden elde edilen bambu lifi hepimizin aklında canlandığı gibi doğallığı ile öne çıkıyor. İpeksi bir görünüme ve pamuk yumuşaklığına sahip olan bambu ürünler hava geçirgenliği sayesinde cildin nefes almasını sağlar, nemi çekerek konforlu bir kullanım sunar. Hava alan yapısı sayesinde aynı zamanda bakteri oluşumunu engelleyen bambu ürünler antibakteriyel özellikleriyle de özellikle havlu ve bornoz gibi ürünlerde sağlıklı bir tercihtir. Defalarca kez yıkandıktan sonra bile antibakteriyel özelliğini ve yumuşaklığını kaybetmeyen bambu ürünler koku oluşumuna engel olur. Hassas cilde sahip olanların bile gözü kapalı tercih edebileceği bambu ürünlerimize göz atmaya ne dersiniz?

Valencia Bornoz

 

Bornozlar cildimize doğrudan temas ettiği için alışveriş sırasında özeni en çok eden ürünlerin başında geliyor. Siz de bambunun doğallığını tercih ediyorsanız bambunun parlak görünümüne sahip Valencia Bornoz size banyo keyfinizde ekstra yumuşaklık sunmaya hazır.

Valencia Bornozun yumuşaklığına yumuşak adımlar eşlik etsin isterseniz Chevron Terlik ile birlikte olan sete de göz atmanızı öneririz. Yine Valencia Havlu ile olan set de banyo keyfini taçlandırmak için ideal.

Valencia Havlu

Bambu ve pamuğun mükemmel uyumuna sahip Valencia Havlular özellikle banyolarında pastel tonları tercih edenler için ideal bir seçim. Her dokunuşta yumuşaklığı hissedeceğiniz havlular ile banyo keyfinizi üst düzeye taşıyabilirsiniz. Valencia Havlular 30X50 cm, 50X90 cm, 70X140 cm ve 100X180 cm ebatlarında satışa sunuluyor. Dilerseniz Valencia Havluları ikili veya üçlü setler olarak da satın alabilir, banyonuzda bütünlük sağlayabilirsiniz.

London Havlu

Bambunun doğasından gelen yumuşaklık, parlaklık ve yüksek su emiciliği gibi özellikler, London Havlu’da pamuğun cilde dost yapısıyla birleşiyor. Kurulanma sırasında ciltte hoş bir his bırakan London Havlu orijinal bordür dizaynı ile sade ve modern bir görünüme sahip. Uzun bukleli yapısıyla konforlu bir kullanım sunan London Havluyu beyaz renkte tercih ederek banyonuzda ferah bir görünüm yaratabilir veya canlı renklerden birini seçerek banyonuzu renklendirebilirsiniz. 30X50 cm, 50X90 cm, 70X140 cm ve 100X180 cm ebatlarında satışa sunulan London Havluları görmek için tıklayın.

Phuket Havlu

 

Phuket Havlu bambunun yüksek su emicilik özelliğiyle öne çıkan ürünlerden biri. Parlaklığı, pamuksu yumuşaklığıyla tercih edilen Phuket Havlular özellikle banyolarında renkli bir görünüm yakalamak isteyenlere hitap ediyor. Phuket Bambu Havluların renk alternatiflerini görmek için tıklayın.



Pin It on Pinterest

Share This