Annenizin karakterine uygun hediye önerileri - Casual Avenue Blog
1015
post-template-default,single,single-post,postid-1015,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Annenizin karakterine uygun hediye önerileri

Anneler Günü’ne oldukça az bir zaman kaldı. Her yıl Mayıs ayının 2. Pazar gününde kutlanılan Anneler Günü, bizi bugünlere getiren ve her daim yanımızda olan annelerimizi anmak veya onları ne kadar çok sevdiğimizi onlara hatırlatmak için özel bir fırsat. Eğer siz de Anneler Günü’nde güzel bir sözün, sıcak bir kucaklamanın yanında, onlara yaşamlarını daha konforlu bir hale getirecek bir hediye vermek istiyorsanız Casual Avenue koleksiyonuna göz atabilirsiniz.

Eğer henüz ne hediye alacağına karar veremeyenlerdenseniz işte size hediye önerilerimiz;

Her yeni güne mutlu başlamasını sağlayın
Annenizin her gününü mutlu geçirmesini sağlamak ne kadar eşsiz olurdu değil mi? Belki buna gücünüz yetmeyebilir ama onun her sabaha mutlu uyanmasını sağlayabilirsiniz. Casual Avenue koleksiyonundaki nevresim takımları ile güzel uykuları ve şık bir yatakta uyanmanın keyfini annenize hediye edebilirsiniz. Pamuk saten kumaştan üretilen ve dantel detaylarıyla romantik bir görünüme sahip Venice Dantel Nevresim Takımı ve bambunun doğallığını yatak odalarına taşıyan Siena Bambu Nevresim Takımı, yatak odalarında abartısız bir şıklık arayanların tercihi.

Yaz kış rahatlıkla kullanabileceği ve ekose deseniyle şık bir görünüme sahip olan Oxford Lacivert Ekose Nevresim Seti ve Kingston Yeşil Ekose Nevresim Seti ise dekorasyonda cesur yaklaşımları seven annelerin tercihi. Annenizin yatak odasını çiçeklendirmek isteyenlerdenseniz Firenze Barok Nevresim Seti tam size göre!

Yatak odası deyince ilk akla gelen tekstil ürünü nevresim takımları olsa da yatak odalarının görünümünü değiştirecek yatak örtülerine de göz atmadan geçmeyin.

Konforunu arttırın
Annenizin evde geçirdiği zamanları farklılaştırmaya ne dersiniz?

Her daim sizi düşünen, sizin için koşturan annelerinizin banyo keyfine bir katkı yapmak hoş bir başlangıç olabilir. Hacimli yapısı ve yüksek su emiciliği gibi özellikleriyle banyolara şıklık katan havlu ve bornozlarımız arasından seçim yapmanız oldukça zor olacak.

Yumuşak kalbiyle her daim yanınızda olan annenize yumuşacık bir hediye vermek isterseniz sizi bambunun doğallığın keşfetmeye davet ediyoruz! Anneler Günü’ne özel olarak Bambu Phuket serisindeki indirimi kaçırmayın! Phuket Bornoz Anneler Günü’ne özel 189TL yerine 99 TL, el havlusu 25TL yerine 9TL, yüz havlusu 47 TL yerine 19 TL, banyo havlusu 78TL yerine 39TL. Hemen incelemeye başlayın, bu fırsatı kaçırmayın!

Evini renklendirin

Annelerinizin en çok zaman geçirdiği, sevdikleriyle bir araya geldiği ve özendiği evlerine siz de bir renk katın. Kanepelere sıcak bir görünüm kazandıran throwlar ve renkli kırlentler ile hoş kombinler yapabilir, annenizin kanepede geçirdiği keyifli zamanlarını güzelleştirebilirsiniz.

Hem dekoratif amaçlı kullanılan hem de bulundukları ortama mistik bir hava katan mumlar ve oda kokuları ise yaşam alanlarına egzotik bir esinti katmaktan hoşlananların favorisi olacak. Doğadan gelen kokuları evlerinize taşıyarak anneniz için dinlendirici bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Duygularınızı anlatmak için fazla söze gerek yok

biblolar
Anne ve çocuk arasındaki o eşsiz bağı anlatmaya hiçbir sözcüğün gücü yetmez. Sanatçı Susan Lordi’nin ailesinden ilham alarak tasarladığı Willow Tree biblolar sade anlatımı ve basit detaylarıyla annenize yoğun duygular yaşatacak. Koleksiyondaki Kalbimin Çocuğu, Anne&Kızı , Sessizce ve Benim Meleğim adlı biblolar ise özellikle annelerin kalbini ısıtacak, aranızdaki güçlü bağı vurgulayacak türden.

Daha fazlası için sitemize göz atabilirsiniz.

Casual Avenue olarak yaşamımızı güzelleştiren tüm annelerin Anneler Günü’nü şimdiden kutlarız.



Pin It on Pinterest

Share This