Yemek masanız kişiliğinizi yansıtıyor mu? - Casual Avenue Blog
1397
post-template-default,single,single-post,postid-1397,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Yemek masanız kişiliğinizi yansıtıyor mu?

Doğru yemek masası seçmek için, yemek odanızın görünümünün yanı sıra kişiliğinizle de uyum içinde olmasına dikkat etmeniz gerekir. Sizin için hazırladığımız eşleştirmeler bu konuda iyi bir yol gösterici olacaktır.

Misafirlerinizin gözlerini alamayacağı, huzur ve keyifle oturabileceğiniz bir yemek odası dekore etmek şüphesiz ki doğru masayı seçmekle başlıyor. Bu kadarını hepimiz biliyoruz ama bu kadar çok farklı masa tasarımı varken, insan nasıl seçim yapacağını bilemiyor gerçekten. İşte size doğru şekil, boyut, malzeme ve tasarım için nasıl seçim yapacağınız konusunda bir kaç ipucu…

Minimalist misiniz?

1-minimalist
Masa Tasarımınız: Gösterişsiz, sade tasarım
Bu görseldeki gibi metal bir masa, profesyonel ve sade ambiyansıyla kişiliğinizi yemek odanıza yansıtacaktır. Üstelik tam da sizin istediğiniz gibi temizliği ve bakımı oldukça kolay.  Yemek odalarının çoğu 6 ila 8 kişilik dikdörtgen masalara uygun şekilde tasarlanmıştır. Bu tip bir masa sizin için uygun bir başlangıç olacaktır. Ne kadar sık misafir ağırlamak istediğinize bağlı olarak sandalye sayılarını ve aydınlatmayı belirleyebilirsiniz.

Misafirperver misiniz?

2-misafirperver
Masa Tasarımınız: Açılır Masalar
Eğer seçiminiz dikdörtgen bir masa olacaksa, kapalı halde 4-6 kişilik, açıldığında ise 8-10 kişilik olan masaları tercih edebilirsiniz.
Misafirperver kişiliğinize uygun olarak ahşap ve cam karışımı, açılır bir masa tam size göre.

Çiftlik hayatını tercih edenlerden misiniz?

3-piknik-tipi
Masa Tasarımınız: Piknik Tipi Masalar
Son birkaç yılda rustik çiftlik tarzı masaların yükselen trendini fark etmişsinizdir. Bu tip masaların popülerliğinin artmasındaki en büyük sebep, şehir hayatından yorulan insanların en doğal ve basit hallerine dönüş yapmak istemeleridir. Ahşabın sadeliğine sahip, çocukluğumuzdaki piknik anılarını tazeleyen, aile bireylerine sıcacık bir ortam sağlayan bu masa tam sizin ruhunuza uygun.

Biraz titiz ve çokça beyaz hayranı mısınız?

4-titiz-ve-beyaz
Masa Tasarımınız: Beyaz Masa ve Sandalyeler
Beyaz renk, yemek odanızın daha geniş ve aydınlık olmasını sağlar, tam da sizin istediğiniz gibi. Titizliğinizi ve ruhunuzun saflığına yansıtan yuvarlak ahşap bir masayla, yemek odanızda düşlediğiniz görünümü yakalayabilirsiniz.

Çevreci ve doğa aşığı mısınız?

5-çevreci
Masa Tasarımınız: Dönüştürülmüş Ahşap Masalar
Bir statü sembolü olarak da tercih edilen, dönüştürülmüş ahşap malzemelerden üretilen masalar son zamanlarda oldukça fazla talep ve takdir görmeye başladı. Ağacın doğal güzelliğine ve tabiatın eşsiz oranına sahip bu tip bir masa her öğünde sizi dengeleyecek ve yenileyecektir.

Geleneklerinize ve ailenize düşkün müsünüz?

6-geleneksel
Masa Tasarımınız: Geleneksel, Klasik Masalar
Bir çoğumuzun çocuk anılarında hala saklıdır büyük ve ağır ahşap masa ve sandalyeler… Sandalyelerini yerinden oynatmaya gücümüz yetmediğinde, bize yardım eden büyüklerimizle bol kahkahalı yemekler yediğimiz o heybetli masalar. Ailenize düşkün, anılarına sarılan, porselenlerinden ve dantel nakışlarından vazgeçemeyen biriyseniz, bu tip bir masa tam size göre.



Pin It on Pinterest

Share This