Dinlendirici ve ilham veren bir banyo yaratmanın püf noktaları - Casual Avenue Blog
1424
post-template-default,single,single-post,postid-1424,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Dinlendirici ve ilham veren bir banyo yaratmanın püf noktaları

Aslında her şey misafir odasıyla başladı. Biz evlerimizi güzelleştirmeye ilk olarak, sadece misafir geldiğinde kullanılabilen, özellikle çocukların erişimine kapalı misafir odalarıyla başladık. Kendi değerimizi fark etmemiz de uzun yıllar aldı. Önce misafir odalarının ismini değiştirip salon veya oturma odasına dönüştürdük ve evdeki vaktin çoğunu geçirdiğimiz bu odaya gereken özeni göstermeye başladık. Diğer odalar da zaman içinde aynı değere kavuştu.

Peki banyolarımız için de aynı şeyi söyleyebilir miyiz?

Evin geri kalanı için daha modern yaklaşımlara hazır olsak da, banyolar için bazı geleneksel davranışlarımızdan ve dolayısıyla klasik banyo dekorasyonundan vazgeçemiyoruz. Günümüz dünyası artık öyle hızlı ve yorucu ki, alışageldiğimiz banyo düzeni bizi bir sonraki güne hazırlamakta yetersiz kalıyor. Sizi daha fazla yenileyecek, içinizi ferahlatacak ve ilham dolu bir banyo için yazımızı okumaya devam etmeye ne dersiniz?

Gizlenmiş Parçalar
Banyonuzun geri kalanı ne kadar şık olursa olsun, lavabonuzun altındaki sıhhi tesisat parçaları veya o parçaları gizlemek için eklenmiş yere kadar uzanan dev seramik ayaklarla istenilen görüntüye ulaşmak pek mümkün değil. Arka kısmında çıkarılabilen panellerin olduğu, böylece su borularının kolayca saklanabildiği raf veya dolap sistemleriyle hem banyonuz daha ferahlayacak hem de bolca depolama alanına sahip olacaksınız.

Banyonuz Işık Dolsun

shutterstock_235563295
Her ne kadar uzun yıllar boyunca kendimize eziyet etmiş olsak da, karanlık, küçük pencereli ve hava almayan banyolara artık kimse razı gelmiyor. Eğer sizin de bu tip, iç karartan banyonuz varsa, normalde olduğundan daha yüksek bir hizaya konumlandırılan pencerelerle hem mahremiyetinizi koruyabilir hem de banyonuza ışığın girmesine sağlayabilirsiniz.

Sakinleştirici Renkler
Banyo, evin yenilenme ve rahatlama merkezidir. Banyonuzda daha yumuşak bir hava yaratmak için açık mavi tonlara yakın renkleri tercih edin. Yatak odasında olduğu gibi, banyonuzda da mavinin dinlendirici ve sakinleştirici etkisinden faydalanabilirsiniz.

İlham Kaynağı

banyo
Kişisel bakımımızı yapıp, güzelleşirken ve kendimizi uzun sürecek bir güne hazırlarken birazcık ilham hiç fena olmaz değil mi? Banyonuzun ambiyansına uygun resim, fotoğraf veya heykel gibi sanat eserleriyle ilham verici bir ortam yaratın. Üzerinizdeki etkisini hemen fark edeceksiniz.

Her banyo sonrası yenilenin

banyo3
Günümüzde yıkanmak ve kurulanmak artık bambaşka anlamlar içeriyor. Eskiden tek bir sabunla tüm temizlenme ihtiyaçları karşılanırken artık ihtiyaçlarımız temizlenmekten bile öte. Tazelenmek ve yeni zorlu bir gün için yenilenmek belki de ilk önceliğimiz. Fayans ya da lavabo seçimi kadar, kullandığınız tekstil ürünleri de banyo dekorasyonunda artık önemli bir yer teşkil ediyor. Yumuşaklık, yüksek su emiciliği gibi özellikleriyle ön plana çıkan hacimli havlular ve bornozlar arasından kendiniz için uygun olanı seçerek hem banyo keyfine şıklık katacak hem de kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bambunun doğasından gelen yumuşaklık ve parlaklık, pamuğun doğallığı, standart havlulardan çok daha fazla yüksek su emiciliğine sahip hydrocotton havlular ve daha fazlası için Casual Avenue Bornoz ve Havlu kategorisini incelemenizde fayda var. Banyonuz için eksikleri tamamlarken banyo sonrasında dinlenmiş ayaklarınıza da özen göstermeyi unutmayın. Kaymaz ve su geçirmez terliklerimize göz atın.

Küçük dokunuş, büyük etki

paspas
Banyolar ev dekorasyonunda daha önemli bir role sahip oldukça kullanılan ürünler de renklendi ve çeşitlendi. Banyo paspasları belki de bu ürünlerden en önemlisi. Banyo zeminindeki tek parça bir paspasla tüm genel görünümü etkileyebilir, küçük banyoları büyük, karanlık banyolara daha aydınlık bir görünüm kazandırabilirsiniz. Casual Avenue koleksiyonununda yer alan paspaslar banyonun zemini kaplarken ayağınızda yumuşak bir his bırakacak.



Pin It on Pinterest

Share This