Dekorasyona olan düşkünlüğünüzü gösteren 7 işaret - Casual Avenue Blog
1513
post-template-default,single,single-post,postid-1513,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Dekorasyona olan düşkünlüğünüzü gösteren 7 işaret

Evine özen gösteren herkesin dekorasyona karşı bir merakı ve ilgisi vardır. Peki sizin ilginizin boyutu hangi düzeyde? Moda dergilerini, sosyal medya mecralarını sürekli takip ederek, zaman içinde dekorasyon konusunda takıntılı bir hale mi geldiniz yoksa her şeyi kararında yapanlardan mısınız? Sizin için hazırladığımız listeyle, dekorasyona karşı olan ilginizin boyutunu hesaplayabilirsiniz. Merak ediyorsanız, hemen başlayalım…

Tatilde Bile Evlerinden Uzaklaşamayanlar
Tatile gittiğinizde, gezip görmek istediğiniz yerler arasında önceliğiniz, o bölgeye has ürünler satan meşhur mağazalar mı? Misal, Isparta’ya gidecek olsanız, aklınızda ilk olarak el dokuma halıların satıldığı dükkânları gezmek varsa, tatildeyken bile evinizden fazla uzaklaşamamışsınız demektir.

Gerçek mi, Sahte mi?
Alışverişe çıktığınızda, ünlü bir tasarımcının dekoratif bir ürünüyle, imitasyonu arasındaki farkı kolayca anlayabiliyor musunuz? Tebrikler artık dekorasyonda bir uzman olmuşsunuz.

Durmuyor, Duramıyorsanız
Çok şık bir oturma grubuna sahipsiniz, tam ortasında misafirlerinizin gözlerini alamadığı bir kahve sehpası, hemen yanında cevizden bir yemek masası… Ama bunlar hala yeterli gelmiyor ve aklınızda sürekli şöyle eskitilmiş görünüme sahip, gösterişli bir sallanan sandalye varsa ve hatta alışveriş listeniz daha da uzuyorsa, sanırız birazcık dekorasyon sevdalısı olabilirsiniz.

Duvarların Rengi Adlı Kabusunuz
Yatak odanızı, mutfağınızı ya da oturma odanızı hangi renkte boyatacağınıza bir türlü karar veremiyor musunuz? Yaz da geliyor, bütün evi beyaza mı boyatsanız ya da her odayı başka renge mi? Geceleri uykularınız sürekli kaçıyor mu? İşiniz gerçekten çok zor…

Chevron Desen Nedir?

chevron
Chevron desenin ne olduğunu, nasıl göründüğünü biliyor musunuz? Tüm desenleri bir bakışta tanımlayabiliyor musunuz? Stilist veya tasarımca değilseniz ama makrame, marakeş, floral, Nairobi dendiğinde, bu desenleri kolayca gözünüzde canlandırabiliyorsanız, büyük bir alkışı hak ediyorsunuz demektir. Ama yine de bizim tavsiyemiz, dekorasyon fikirlerinden kendinizi biraz uzak tutmanız.

Instagram Dekoratifi

instagram-dekoratifi
Instagram profilinizdeki paylaşımlarınızda, selfielerinizden ve arkadaşlarınızla birlikteyken çektiğiniz fotoğraflarınızdan daha çok, akşam güneşinin vurduğu, üzerinde kahvenizin ve kitabınızın olduğu sehpanız gibi, mobilyalarınıza ait fotoğraflar varsa, siz bir dekorasyonkoliksiniz.

Tanınmaya mı Başladınız?
En sevdiğiniz dekorasyon malzemeleri satan mağazanın çalışanları sizi tanımaya başladıysa, dekorasyona biraz fazla ağırlık vermiş olabilirsiniz. Ama eğer mağaza müdürü sizi ismen tanıyorsa ve zevkleriniz hakkında fikir sahibiyse, artık geri dönüşü olmayan bir yola girmişsinizdir. Yapacak bir şey yok. Artık keyfinize bakın.

Hayattaki her şey tadında ve kıvamında güzel. Kendinizi sıkıntıya sokmayın, hayatın ve evinizin tadını çıkarın.

Tags:


Pin It on Pinterest

Share This