Havlularınızı banyonuzda düzenlemenin zarif yolları - Casual Avenue Blog
2261
post-template-default,single,single-post,postid-2261,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Havlularınızı banyonuzda düzenlemenin zarif yolları

Havlular, banyolarımızın olmazsa olmazlarından biri. Üstelik geçen zamanla birlikte havlular sadece kurulanmaya hizmet etmiyor, aynı zamanda dekoratif bir ürün olarak da banyolarımızda yer alıyor. Siz de havlularınızı düzenlemek için yeni fikirlere ihtiyaç duyuyorsanız yazımıza mutlaka göz atın.

Sepetler

Son yıllarda özellikle modern bir dekorasyon tercih edenlerin favori dekoratif ürünlerinden biri sepetler. İstediğiniz ebatta bir sepet seçerek banyonuzda lavabo altına veya kullanmadığınız bir köşeye koyarak havlularınızı içine kaldırabilirsiniz. Hasır sepetler bu konuda oldukça işlevsel olacaktır. Havluları rulo şeklinde katlayıp içine yerleştirerek kapalı bir alanda muhafaza edebilirsiniz. Kullanmak istediğiniz veya misafirleriniz için ayırdığınız havlularıysa küçük, şık sepetlerin içinde lavabonun yanında değerlendirebilirsiniz.

Raflar

Eğer banyonuzda yeterli bir alan yoksa ve bir dolap koymak sorun olacaksa rafları düşünebilirsiniz. Havlularınızı sergilemenin en kolay yolu açık rafları kullanmaktır. Böylelikle hem yerden kazanır hem de havlularınızı kolayca ulaşabileceğiniz bir yerde muhafaza etmiş olursunuz.

Dolaplar

Hemen hemen herkesin aklına gelen ilk çözüm banyo dolapları olacaktır. Peki biraz daha sıra dışı düşünmeye ne dersiniz? Eğer zevkinize uygun bir banyo dolabı bulamıyorsanız yatak odası veya koridor için tasarlanmış farklı dolapları havlularınızı düzenlemek için kullanabilirsiniz.

Sıra dışı çözümler arayanlara özel

Kimi zaman objeleri farklı amaçlarla kullanmak iyi bir çözüm olabilir. Örneğin havlularınızı rulo biçiminde katlayarak şaraplıkları veya ahşap şarap raflarını havlularınızı sergilemek için kullanabilirsiniz. Bu sıra dışı yöntem banyonuza da farklı bir hava kazandıracaktır. Yine dergi rafları veya bir bar arabası havlularınızı kaldırırken banyonuza da ilginç bir hava katacaktır.

Merdiven

Ahşap ve eski bir merdiven banyonuzda şık bir rafa dönüşebilir. Eğer isterseniz kendi zevkinize uygun bir renge boyayarak kullanmadığınız merdivenleri havlularınızı asmak için değerlendirebilirsiniz. Hem banyonuza çarpıcı bir görünüm kazandırmış hem de yerden kazanmış olursunuz.

Kasalar

Önceden pazarlarda gördüğümüz kasalar artık bir kaç dokunuşla şık bir dekoratif ürüne dönüşüyor. Siz de banyonuzda bu kasaları havlularınız için kullanabilirsiniz. Yerde değerlendirmenin sorun olacağını düşünüyorsanız duvara kasaları asabilir, hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz.



Pin It on Pinterest

Share This