Pikeler yeniden başrolde! - Casual Avenue Blog
1766
post-template-default,single,single-post,postid-1766,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Pikeler yeniden başrolde!

Yaz kapıda. Sıcak havaların gelmesiyle birlikte evdeki tekstil ürünleri de değişmeye başlıyor. Kalın ve koyu renkli kumaşlar yerini daha hafif, daha açık renkli veya daha canlı renklere sahip kumaşlara bırakıyor. Yaklaşan yazı daha konforlu karşılamanız için şu an %25’e varan indirimle sipariş verebileceğiniz pike örtülerimize mutlaka göz atın.
Öncelikle pike kumaştan kısaca söz edelim. Özel yapıda askılı bir dokuma kumaş çeşidi olan pikeler nefes alan yapısıyla özellikle yaz aylarındaki sıcak havalarda tercih edilir. Nemi hapseden yapısıyla terlemenize engel olan pike örtüleri yaz gecelerinde üzerinizi örtmek için kullanabileceğiniz gibi, dilerseniz yataklarınızda dekoratif bir ürün olarak da kullanabilirsiniz. Kalın yatak örtüleri yerine pike yatak örtülerini tercih etmek hem yatak odanıza daha ferah bir görünüm kazandıracak hem de yumuşak dokusuyla uyku kalitenizi arttıracak.

İşte Casual Avenue koleksiyonundaki pike örtüler;

Birmingham Balıksırtı Pike Örtü

Balıksırtı deseniyle oldukça hoş bir görünüme sahip olan Birmingham Pikeler yumuşak dokunuşunun yanı sıra kırışmayan yapısıyla da bu yaz favoriniz olacak. Soft renklerden hoşlananlar için iyi bir alternatif.

Edinburgh Kareli Pike Örtü

%100 pamuk içeriğine sahip, kareli desenle hareketlendirilmiş olan Edinburg Kareli Pike Örtüler özellikle yatakları örtmek için iyi bir seçenek.

Fresno Pike Örtü

%50 pamuk, %50 tencel içeriğiyle konforu sunan, sepet örgü deseni ve kenarındaki püskül detaylarıyla farklı bir görünüme sahip olan Fresno Pike Örtülerde dilediğiniz ebatı seçerek koltuk şalı veya yatak örtüsü olarak kullanabilirsiniz.

Texture Pike Örtü

Serinlik hissi veren, dökümlü yapısı ve farklı renk alternatifleriye Texture Pike Örtüsüne yatak odanızda yer açın, konforlu bir uyku deneyimi yaşayın.

Lines Pike Örtü

%100 pamuk yumuşaklığına sahip Lines Pike Örtü zikzak çizgileriyle yatakları hareketlendirmek için ideal bir seçim. Farklı deseniyle Lines Pike Örtüleri aynı zamanda kanepelerinizde de kullanabileceğinizi hatırlatmakta yarar var.

Dilerseniz beğendiğiniz pikeyi istediğiniz bir çarşaf ve yastık kılıfıyla kombinleyerek kendi setlerinizi oluşturabilirsiniz. Pike koleksiyonuna hemen göz atın.



Pin It on Pinterest

Share This