Yatak odanızı kış aylarında daha konforlu ve daha sıcak bir görünüme ulaştırmanın kolay yolları - Casual Avenue Blog
1699
post-template-default,single,single-post,postid-1699,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Yatak odanızı kış aylarında daha konforlu ve daha sıcak bir görünüme ulaştırmanın kolay yolları

Kışın evimizde daha fazla zaman geçirir, evimizdeki her detaya daha çok özen göstermek isteriz. Sabahları uyanmak, sıcacık yataklardan kalkmak için daha fazla motivasyona ihtiyaç duyarız. Çünkü güne enerjik başlamanın ilk koşulu sabaha iyi başlamak, kendimizi iyi hissetmektir. Yatak odanızda kışa uygun sıcacık değişiklikler yapmak sadığınız kadar zor değil. Keyifli ve zarif bir yatak odası için uyguayabileceğiniz kolay yöntemler;

Sadelikten vazgeçmeyin
Yatak odanızda doğal renkleri tercih etmeniz kendinizi daha huzurlu hissetmenizi sağlayacaktır. Doğal ve pastel renkleri kullanırken çarpıcı renge sahip bir kaç detay ile odanızın görünümünü canlandırmaız mümkün.

Örgünün sıcaklığından faydalanın

orgusicakligi
Kışın vazgeçilmezi örgülere yatak odanızda da yer verebilirsiniz. Örgü battaniyeler yatak odalarına hem romantik bir görünüm kazandırır, hem de yumuşak dokusuyla size kendinizi iyi hissettirir. Odanızın dekorasyonuyla kontrast bir renkte kullanacağınız örgü battaniye ile de çarpıcı bir etki yaratmak çok kolay. Eğer yeni bir örgü battaniyeye ihtiyacınız varsa Casual Avenue battaniye koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız.

Ekose yastıklar ile yatakları canlandırın

ekoseyastiklar
Kış aylarına en çok yakışan desen şüphesiz ekose. Ekose desenler ile yatak odalarına kolaylıkla sıcak bir görünüm kazandırabilirsiniz. Üstelik düz renkteki bir yatağı canlandırmak için de ekose yastık kılıfları ideal bir çözüm olacaktır. Ekose desenin büyüsüne siz de yatak odanızda yer açmak isterseniz Casual Avenue koleksiyonundaki Kingston Yastık Kılıfı, Edward Signature Dekor Yastık Kılıfı, Quincy Dekor Yastık Kılıfı, Bradley Dekor Yastık Kılıfı. Lynn Dekor Yastık Kılıfı arasından beğendiğiniz renklerde bir seçim yapabilirsiniz. Üstelik şu an Yatak Odası grubunda 3 al 2 öde kampanyası olduğunu da hatırlatmak isteriz.

Rustik detaylara odaklanın

RustikDetaylar
Dekorasyon dergilerinde sıkça karşımıza çıkan rustik ögeler kış ayları için mükemmel seçimler. Ahşap konsol, eski sandıklar, antika abajurlar yatak odanızı tekdüze bir görünümden kurtaracaktır.

Patchwork cazibesinden faydalanın
Son yıllarda ülkemizde de tercih edilen patchwork modelleri yatak örtüsü veya halı olarak yatak odanızda kullanabilirsiniz. Odanıza renkli bir atmosfer kazandıracak patchwork çalışmalarını kendiniz de yaparak dekorasyonu eğlenceli bir hobiye dönüştürebilirsiniz.

Doğal olanı tercih edin

dogalolanitercihedin
Keten, pamuk gibi doğal liflerden üretilmiş tekstil ürünleri hem dokusuyla hem de konforuyla daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Yumuşacık pamuk yumuşaklığına sahip bir nevresim takımında uyumanın rahatlığını sentetik ürünlerde yakalayamazsınız. Tekstil ürünlerinin yanı sıra mobilyalarınızı da ahşap gibi doğal ürünlerden tercih etmeye özen göstererek aynı zamanda kendiniz için daha sağlıklı bir ortam yaratabilirsiniz. Doğallığı ile öne çıkan, konforlu nevresim takımları için sizi şöyle alalım.

İyi kitaplara yer açın
Düzenli bir kitaplık veya başucunuza sıralanmış kitaplar kuşkusuz odanızda bir hoşluk yaratacaktır ancak iyi bir kitapla yatağa gitmenin keyfi hiçbir şeyde yoktur. Kış gecelerinde yumuşacık yorganın altına kıvrılıp okuyacağınız kitaplarınıza odanızda yer açmayı unutmayın.

Çiçek desenlerine yer açın

cicekdeseni
Doğanın dönüşümü, karanlık ve gri havaların etkisiyle birlikte bizi rahatlatacak, enerji verecek desenlere daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Baharın coşkusunu hatırlatan çiçekli desenlere dilerseniz yataklarınızda dilerseniz perdelerinizde yer verebilirsiniz. Daha küçük değişiklikler için yatak odanıza çiçek tabloları ve çizimleri de ekleyebilirsiniz. Eğer çiçek desenini cesurca kullanmak istiyorsanız %100 pamuk yumuşaklığı sunan Lowell Nevresim Takımı tam size göre!

Kırlentlerin renklerinden ve konforundan yararlanın
Yatağınızın üzerine yerleştirilmiş renkli kırlentler, throwlar ile konforlu bir görünüm yakalamak çok kolay. Uyumlu kırlentlerin bir arada kullanıldığı yumuşacık bir yatakta miskinlik yapmaya kim hayır diyebilir? Kışa özel örgü kırlentler ve daha fazlası için kırlent koleksiyonumuza göz atın!



Pin It on Pinterest

Share This