Yılbaşı hazırlıkları başlasın, eviniz mutluluk dolsun! - Casual Avenue Blog
1670
post-template-default,single,single-post,postid-1670,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Yılbaşı hazırlıkları başlasın, eviniz mutluluk dolsun!

Yılın en renkli ve en heyecanlı zamanlarınızdayız. Yeni bir yıla sayılı günler kaldı. Yeni bir yıl umutlar, yeni kararlar, yeni başlangıçlar demek. Eğer siz de yeni bir yıla yenilikle girmek, sevdiklerinizi yılın her gününde mutlu etmek etmek istiyorsanız doğru yerdesiniz! Yılbaşı hazırlıkları başlasın, eviniz mutluluk dolsun! Yılbaşına özel ürünlerde %50’ye varan indirimi kaçırmayın!

Yeni yılda mutlu sabahlar

yeniyildamutlusabahlar
Güne nasıl başlarsanız öyle devam eder! Siz de yeni yılın ilk sabahından başlayarak güne mutlu uyanmaya ne dersiniz? Yatak odanıza bambaşka bir görünüm kazandıracak pek çok alternatif Yılbaşı kampanyamızda sizleri bekliyor!

Yeni ürünlerimizden Edward Signature Nevresim Takımı ve Cambridge Nevresim Takımı ekose deseni ile yalın ve sade bir stili yataklara taşıyor. Her daim trend renklerden biri olan marsala rengiyle Quincy Nevresim Takımı ise yatak odanızda sıcacık bir hava estirecek. Nevresim Koleksiyonumuzun en sevilen ürünlerinden biri olan Oxford Ekose Nevresim Takımı ise yine soğuk kış günlerine ekose sıcaklığı katmanın en şık yolu.

Eğer “Kendim veya sevdiklerim için en güzel nevresim setini ben oluştururum” diyorsanız o zaman size çok özel bir sürprizimiz var. Bu yıl, Yılbaşı Koleksiyonumuzdaki nevresim, çarşaf ve dekor yastık kılıflarıyla kendi nevresim setlerinizi indirimli fiyattan yaratabilirsiniz. Yarattığı nostaljik hava nedeniyle, her dönem başrolde olan pötikare deseniyle Richmond Nevresim, yastık kılıfı ve dekor yastık kılıfı, farklı renk seçenekleriyle nevresiminize uygun olarak seçebileceğiniz bir alternatif olan Percale Çarşaf ve Yastık Kılıfları, Lynn Nevresim ve dekor yastık kılıfları ve daha fazlası Yılbaşı Koleksiyonumuzda! Soho Yatak Örtüsünün ise %50 indirimli fiyatıyla yatak odası grubunun en cazip ürünlerinden biri olduğunu söylemekte yarar var! Eğer zarif bir kutuyla sevdiklerinize özel bir hediye arıyorsanız Fresno Yatak Örtüsü Ve Dekoratif Yastık Hediye Seti unutulmaz bir hediye olacaktır.

Soğuk günlere sıcacık bir dokunuş

sogukgunleresicacikdokunus
Yılbaşı Koleksiyonu dendiğinde ilk akla gelen hiç şüphesiz soğuk kış günlerini ısıtacak battaniyeler… Yeni ürünlerle çeşitlenen battaniye koleksiyonumuzda pek çok ürün bu soğuk günlerde evinize sıcaklık katmak için sizi bekliyor!

Mikrofiber yapıları sayesinde en soğuk günlerde bile sıcacık hissedeceğiniz Montreal Örgü Battaniye, çift taraflı kullanımlarıyla avantaj sunan Barnes ve Duke Örgü Battaniye İskandinav desenleriyle kanepelere davetkar bir görünüm kazandırıyor. Doğal görünümüyle elde örülmüş gibi duran Boston Saç Örgü Battaniye, sepet örgü deseniyle düz renkli kanepeleri hareketlendirecek Ponte Vecchio Örgü Battaniye, yatak örtüsü olarak kullanabileceğiniz klasik desenli Fulham, çapraz çizgilerle hareketlendirilmiş Springfield Battaniye örgüden vazgeçemeyenlerin favorisi olacak. Battaniye kategorisinin en dikkat çekici ürünü ise hiç şüphesiz Yılbaşı nedeniyle koleksiyonumuza yeni dahil olan ve deseniyle Yılbaşı akşamında hem sevdiklerinizi hem de sizi ısıtacak Christmas Battaniye.

Banyoları yılbaşı renkleriyle, cildinizi doğallıkla canlandırın!

havlular
Yeni yıldaki değişimde banyoları unutmak olmaz! Banyoları hem renkli hem de doğallığıyla öne çıkan tekstil ürünleriyle baştan yaratmaya ne dersiniz?

Yeni yılda banyoların yıldızı hydrocotton havlu ve bornozlar olacak. Alıştığımız pamuk havlulara oranla daha yumuşak, hacimli ve yüksek su çekme özelliğine sahip olan hydrocotton havlu ve bornozlar farklı renk alternatifleriyle hem banyoların görünümünü renklendiriyor hem de yumuşacık dokularıyla banyo keyfini arttırıyor. Özellikle yılbaşı ruhuna uygun renk seçenekleri de bulunan Chicago Koleksiyonundaki havlu, bornoz ve paspas ile banyolarınızda canlı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Ekose desen detaylarıyla Signature Havlu ve Signature Bornoz ve Oxford Bornoz da hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartacağınız özel bir hediye alternatifi.

Bambu ve pamuk dokumanın eşsiz uyumuyla üretilen Phuket Bambu Havlu ve Bornoz ise hava alan lifleriyle ferahlık hissini banyolara taşırken aynı zamanda indirimli fiyatıyla da oldukça cazip bir alternatif oluşturuyor.

Banyoları yenilerken yumuşacık dokusu ve özgün tasarımlarıyla Newcastle ve Chester Paspası da sepetinize eklemeyi unutmayın!

Yılbaşı gecesi ağırlayacağınız konuklar kırlentlerinizi çok sevecek

kirlent
Sevdiklerinizi yılbaşı gecesi evinizde mi ağırlayacaksınız? Veya sevdiklerinizin evlerini renklendirecek bir hediye mi arıyorsunuz? Ekose deseniyle kanepelerinize davetkar bir görünüm kazandıracak Cambridge ve Quincy Kırlent veya örgü battaniyelerle kombinleyebileceğiniz Ponte Vecchio Örgü Kırlent ve Boston Saç Örgü Kırlent’e hemen göz atın!

Miniklerin her anında iyi hissetmesini sağlayacak özel hediyeler

thelittlecasual
Yılbaşı heyecanını yaşayanların başında hiç şüphesiz çocuklar gelir. Bu yıl klasik hediyeler yerine çocuğunuzun yaşam kalitesini arttıracak bir seçim yapmak isterseniz The Little Casual kategorisini mutlaka inceleyin. Minik bebeğinizi soğuk kış günlerinden koruyacak bir battaniye arıyorsanız Elie Örgü Bebek Battaniyesi, çocukların hassas ciltlerine uygun pamuk yumuşaklığını sunan Oliver Kapüşonlu Çocuk Bornozu ve Animal- Bear Kapüşonlu Havlu çocuğu için en iyisini isteyen annelerin tercihi. Oliver Bebek Nevresim Takımı’nın da kampanyaya özel %25 indirimli olduğunu hatırlatalım.

Daha pek çok hediye seçeneğinin yer aldığı Yılbaşı Kampanyasında birbirinden seçkin ürünlere büyük bir indirim, ücretsiz kargo ve peşin fiyatına 6 aya varan taksit imkanıyla sahip olma şansını kaçırmayın!



Pin It on Pinterest

Share This