Yılbaşı alışverişleriniz için öneriler - Casual Avenue Blog
1921
post-template-default,single,single-post,postid-1921,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Yılbaşı alışverişleriniz için öneriler

Yeni bir yıla girmemize sayılı günler kaldı. Yeni bir yılın planları, yeni kararlar, yeni hedefler derken yılbaşı pek çok kişi için yılın en heyecanlı ve en keyifli zamanları. Aynı zamanda sevdiklerimize sevgimizi göstermek için, geride bıraktıkları bir yılı onlarla birlikte geçirmekten ne kadar mutlu olduğumuzu ifade etmek için bir fırsat. Eğer siz de hem sevdiklerinizi gülümsetecek hem de kendinizi şımartacak yılbaşı alışverişinizi tamamlamadıysanız önerilerimize bir göz atın!

Yılbaşı koleksiyonunda %30’a varan indirim
Yeni bir yıla girerken herkes yenilenmek ister. Bu yıl Casual Avenue’da evini konforla, kendini özenle yenilemek isteyenlere özel bir yılbaşı kampanyası var. Sıcacık battaniyelerden ev giyimine, dekoratif ürünlerden nevresimlere kadar pek çok üründe %50’ye varan indirim sizi bekliyor. Yeni yıla konforu doyasıya yaşayacağınız bir evde girmek için yılbaşı koleksiyonunu hemen keşfedin!

Yeni yılda banyolarını yenilemek isteyenlere özel

Yeni yılın ilk gününde kendinizi dinlendirici bir banyo keyfiyle şımartmaya, yılın her gününde doğallığı ile öne çıkan havlu ve bornozlar ile banyonuzu yenilemeye ne dersiniz? Havlu ve bornoz koleksiyonundaki %50’ye varan indirimle siz de banyonuza yumuşak bir dokunuş kazandırın. Sevdikleriniz için seçtiğiniz havlu ve bornozlara isimlerinin baş harfini nakışla işleterek sevdiklerinizin yılbaşı hediyelerini ekstra bir ücret ödemeden kişiselleştirebileceğinizi biliyor musunuz?

Hediye setleri ile sevdiklerinizin kalbini ısıtın
Casual Avenue koleksiyonlarında artık sevdiklerinizi mutlu edecek daha fazla hediye seçeneği var! Pamuk yumuşaklığını sunan havlu ve bornoz setleri, banyo keyfinin tamamlayıcısı ürünler, sevdiklerinizin evine sıcaklık katacak kırlent ve battaniye setleri, evde konforu ve şıklığı bir arada sunan ev giyimi ürünleri ve daha fazlası… Özel kutusuyla hoş bir sunuma sahip hediye setleri ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Yılbaşının vazgeçilmez deseni ekose ürünlerde %30 indirim

Yılbaşına en çok yakışan desen nedir deseler ilk akla gelenlerden biri şüphesiz ekoseler olacaktır. Sıcak görünümüyle kış günlerinde evleri canlandıran ekose desene siz de evinizde yer açın. Ev giyiminden kırlentlere, nevresim setlerinden bornozlara kadar ekosenin enerjik havasını evinize taşıyacak pek çok ürün %30 indirimli! Hemen keşfedin.

Casual Avenue’dan yapacağınız alışverişlerde siparişlerinizin tutarı ne olursa herhangi bir kargo ücreti ödemezsiniz ve siparişinizin aynı gün kargoya verilir. Casual Avenue alışverişlerinizde kapıda ödeme seçeneğini seçeneği de bulunduğunu hatırlatmak isteriz.



Pin It on Pinterest

Share This