Yeni yılı yepyeni ürünlerle karşılayın - Casual Avenue Blog
2205
post-template-default,single,single-post,postid-2205,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Yeni yılı yepyeni ürünlerle karşılayın

Her zaman söylediğimiz gibi, ev pek çok insan için sadece bir yaşam alanı değil, aslında yaşamın ta kendisidir. Bir insanın evi kişiliğinin, yaşamının en net yansımalarından biridir. Her günün sonunda sığındığımız, sevdiklerimizle paylaştığımız, en keyifli zamanları geçirdiğimiz evlerimiz de özeni hak eder. Siz de yeni yılı evinizde karşılayacaksanız veya yıla renkli ve keyifli anlarla dolu bir başlangıç yapmak isterseniz koleksiyonlarımıza göz atmayı ihmal etmeyin.

Hem kendinizi hem sevdiklerinizi şımartın

İyisi ve kötüsüyle koskoca bir yılı geride bırakıyoruz. Eğer siz de yılın yorgunluğunu atacağınız biraz zamana ihtiyaç duyuyor, kendinizi şımartmak istiyorsanız koleksiyonlarımızdaki yumuşacık bornoz ve havlulara göz atabilirsiniz. Doğal içerikleri, yumuşak dokuları ve zarif tasarımlarıyla her duş keyfini dingin bir rahatlama hissine dönüştüren bornozlar ile sevdiklerinizi de şımartmayı ihmal etmeyin. Havlu veya terlikle kombinlenen bornoz setleri

de sevdikleriniz için iyi bir alternatif olabilir. Yakınlarınıza bornoz seçerken ücretsiz monogram nakış sayesinde sevdiklerinizin isminin baş harflerini bornozlara işletebilir, daha kişisel bir hediye verme şansına sahip olabilirsiniz.

Uykuyu sevenler bir adım öne çıksın!

Her zaman belirttiğimiz gibi sağlıklı bir yaşamın en temel kıstaslarından biri uyku düzeniniz. Oda ısısı, aydınlatma gibi sağlıklı bir uyku için gerekli tüm şartları sağladığınızı düşünüyorsanız sıra geldi tüm gece boyunca konforlu hissetmenizi sağlayacak nevresim setlerini seçmeye… Pamuk, bambu veya keten gibi doğal elyaflardan üretilen nevresim takımlarımız ile cildinizin hava aldığı, huzurlu uykular sizi bekliyor. Farklı tasarıma sahip nevresim takımlarımız arasından bizim önerimizse özellikle kışın vazgeçilmezi ekose desenler… Uygun fiyatlı bir nevresim takımı arıyorsanız Garage Sale kategorimize bakmayı da ihmal etmeyin.

Evinizi sıcacık görünüme büründürmek çok kolay!

Yılbaşı gecesini evde geçirecekseniz veya yılın en soğuk zamanlarında sıcak bir dokunuşa ihtiyaç duyuyorsanız battaniye koleksiyonumuz sizi bekliyor! Örgü desenler, pamuk yumuşaklığı, mikrofiber yapının sağladığı ekstra sıcaklık ve daha fazlası… Koleksiyonumuzda mutlaka sizin de beğeneceğiniz bir battaniye olduğuna eminiz. Battaniyeleri renkli kırlentlerle kombinleyerek hoş bir görünüm yaratabilirsiniz. Özellikle de Ponte Vecchio Örgü Kırlent, Boston Saç Örgü Kırlent ve Clayton Örgü Kırlent örgü battaniyelerle kombinleyerek davetkar bir görünüm yaratmak için ideal seçim.

Sizin için en özel olana en özel hediye!

Sevdiğiniz kişiyle evde geçirdiğiniz zamanlar elbette ki çok değerlidir. O anlara eşlik edecek birbirinden zarif ev giyimi ürünleri ile ona güzel bir sürpriz yapabilir, yeni yılın ilk sabahını sıcacık karşılayabilirsiniz. Kadın ve Erkek ev giyimi ürünlerimiz sizleri bekliyor! Özellikle de soğuk kış sabahlarında sizi ısıtacak, tüm gün üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz sabahlıklara göz atmayı ihmal etmeyin. Yeni yılda minikleri de unutmadık. The Little Casual kategorimizde miniklere özel nevresim setleri, havlular, bornozlar ve daha fazlası sizleri bekliyor.

Bize tutarı söyleyin, size hediye önerelim

Hediye seçmek için yeterli vaktiniz yok ancak özel bir hediye mi arıyorsanız? O zaman doğru yerdesiniz. Bize hediye için ortalama ne kadar bütçe ayırdığınızı söyleyin, size özel alternatifleri listeleyelim, size de bir tıkla hediyenizi göndermek kalsın! Tutar bazlı hediye alternatiflerini görmek için hemen tıklayın!

Yılbaşına kadar pek çok fırsat sizi bekliyor!

Yılbaşına yaklaşırken koleksiyonlarımızda pek çok sürpriz fırsat sunmaya devam edeceğiz. Her Pazartesi günü bir ürünü büyük bir indirimle sunduğumuz Casual Monday kampanyalarımızın yanı sıra yılbaşına özel indirimler de sitemizde devam ediyor olacak. Fırsatlardan faydalanmak, ücretsiz ve aynı gün kargo fırsatıyla hediyelerinizi hızlı ve şık tasarımlı paketlerle sevdiklerinize göndermek için fırsatlarımızı takip edin.



Pin It on Pinterest

Share This