Sevgililer Günü için önerilerimiz - Casual Avenue Blog
1959
post-template-default,single,single-post,postid-1959,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Sevgililer Günü için önerilerimiz

Sevgililer Günü yine kapıda. Yine her tarafı kırmızı kalpler, güller kaplayacak, romantik sözcükler her yeri saracak. İster bu özel günü coşkuyla kutlayanlardan olun, isterseniz bugünün sıradan olduğunu düşünün, değişmeyen tek bir şey var ki; sevginizi göstermek çok kıymetli. İster bunu bu özel günde yapın, dilerseniz başka bir tarihte. İşte size önerilerimiz…

Hâlâ bir hediye almadınız mı?

Sevgililer Günü dendiğinde akla gelen ilk şey elbette hediye oluyor. Eğer bu özel günde sevdiğinizi mutlu edecek bir hediye arıyorsanız öncelikle karşınızdaki kişinin beğenilerine odaklanın. Onun sevdiği, ihtiyaç duyduğu bir şey elbette ki onu daha çok mutlu edecektir. Eğer sevgilinizle uzun zamandır birlikteyseniz hediye seçimi daha kolay olacaktır, eğer onu yeterince iyi tanımıyorsanız daha klasik alternatiflere yönebilirsiniz. Eğer henüz bir hediye seçmediyseniz, sevgiliniz kim olursa olsun onun seveceği bir önerimiz var. Sevginizi sıcak ve samimi bir yolla göstermek istiyorsanız ev giyimi kategorimize göz atabilirsiniz. Üstelik tüm ürünler şu an %30 indirimli! Saat 17.00’a kadar verilen siparişlerin aynı gün kargoya verildiğini hatırlatmak isteriz.

Özel hediyeler
Sevgilinize aldığınız hediyenin yanı sıra daha kişisel bir şey hediye etmeye ne dersiniz? Özellikle sizin emek harcayarak yaptığınız bir şey elbette çok değerli olacaktır. Birlikte çekilmiş fotoğraflarınızdan hazırladığınız bir albüm de olabilir, eski zamanlardaki karışık kasetler gibi ona özel bir playlist de. Ya da onun hangi özelliklerin sevdiğinizi belirten küçük notlar hazırlayıp şık bir kutuyla onunla paylaşabilirsiniz. Eğer el işlerine yatkınlığınız varsa ve biraz yaratıcı fikirle daha cazip hediyeler hazırlamak isterseniz Pinterest’te kısa bir keşif yapabilirsiniz.

Kalbe giden yol mideden geçer diyenlerden misiniz?


Sevgililer Gününü kalabalıktan uzakta mı geçirmek istiyorsunuz? O zaman bu önerilerimiz tam size göre. Öncelikle sevgilinize güzel bir kahvaltı hazırlayıp yatağa götürerek güne güzel bir başlangıç yapmasını sağlayabilirsiniz.
Sevgilinizin en sevdiği yemeklerden oluşan bir mönü ile ona romantik bir akşam yemeği hazırlamaya ne dersiniz? Eminiz bu sürpriz yemek hoşuna gidecektir. İlginç tarifler, özel sunumlar için şöyle bir göz atmaya ne dersiniz?

Aşk filmlerinden bir seçki
Bir battaniye altında sevgilisine sarılıp güzel bir film izlemeyi kim istemez ki? Eğer bu özel günü başbaşa ve sakin bir ortamda geçirmek istiyorsanız bir film gecesi organize edebilirsiniz. Sevgilinizin sevdiği atıştırmalıklardan hazırlayarak, biraz mum ışığıyla birlikte romantik bir film izlemek oldukça keyifli olabilir. Film seçimii konusunda yardıma ihtiyacınız varsa imdb’de oluşturulmuş listelere göz atabilirsiniz.

Birlikte bir şeyler yapmaktan daha güzel ne var?
Birlikte daha önce hiç denemediğiniz bir yemeği pişirmek, sıra dışı kokteyller hazırlamak, uzun zamandır keşfetmek istediğiniz bir restorana gitmek… Birlikte yapabileceğiniz şeylerin sınırı yok. Dilerseniz evde birlikte bir şeyler yapabilir, dilerseniz birlikte katılabileceğiniz workshop’lara kayıt yaptırabilirsiniz. Birlikte dans veya yemek kursuna gitmek eğlenceli olabilir, ne dersiniz?

Yalnızlara özel
Eğer Sevgililer Gününde yalnızsanız üzülmeyin, bugünü eğlenceli geçirmek için ihtiyacınız olan tek şey biraz yaratıcılık. Arkadaşlarınızla bir araya gelip eğlenebileceğiniz ev partisi düzenleyebilirsiniz. Tabii gecenin sonunda içkinin etkisiyle yalnızlığınıza üzülüp arabesk şarkılara esir etmeyin kendinizi. Yine arkadaşlarınızla veya tek başınıza bir film gecesi düzenleyebilirsiniz. Bu kez önerilerimiz daha umut veren, içinizi sıcacık yapan filmlerden yana. Listeye göz atmaya ne dersiniz?



Pin It on Pinterest

Share This