Mutfak tezgahınız sizin hakkınızda ne anlatıyor? - Casual Avenue Blog
1284
post-template-default,single,single-post,postid-1284,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Mutfak tezgahınız sizin hakkınızda ne anlatıyor?

Mutfak tezgahınızın üstü boş mu, karma karışık mı, üstü çiçeklerle mi dolu yoksa meyvelerle mi? Mutfak tezgahınızın üzerinde, kullanıma hazır hangi mutfak malzemesi duruyor? Ya da hangileri durmuyor? Aslında bu soruların cevabı, kişiliğinizi, sandığınızdan daha çok anlatır.

Boş Bir Mutfak Tezgahı
Boş mutfak tezgahı, kusursuz evinizin ve hayatınızın kaçınılmaz sonucudur. Sizin için her şeyin konması gereken bir yeri var ve ‘darmadağın’ kelimesi sizin kelime haznenizde asla yerleşemiyor. Siz görünüme, işlevsellikten biraz daha fazla önem veriyorsunuz. Mutfak tezgahınız bu denli temiz ve düzenliyken, tabi ki siz de öyle olmalısınız.

3

Bitkilerle Süslenmiş Bir Tezgah
Çok nadir yemek yapıyorsunuz ama yine de mutfakta olmanın haklı gururunu yaşamak ve misafirlerinizin sizi iyi bir ev kadını olarak görmesini istiyorsunuz. Mutfak tezgahınıza taze pişmiş, mis gibi kokan bir kek yerleştiremeyeceğinize göre, mutfağınıza sıcak bir ev havası katmak için çiçeklere oldukça ihtiyacınız var.

Taze Meyvelerin Büyüsü
Her zaman hareket halindesiniz, bir yerlere yetişmekle geçiyor ömrünüz, o yüzden bütün bakış açınız kolaylıklar üzerine odaklanmış. Sizin için tezgahtan bir elma kapıp, ayak üstü bir şeyler atıştırmak, güne hızlı ve kolay başlamanın en iyi yolu. Ayrıca meyvelerin canlı renkleriyle, mutfağınızı sanki devamlı kullanım halindeymiş gibi gösterebiliyorsunuz.

2

Şişe ve Bardakların Hakimiyeti
Akşam yemeği mi? O da ne? Siz tercihiniz belli ki yemek yemekten çok uzak. Mutfak tezgahınızdan şişeler ve bardaklar eksik olmuyor. Sizin için ev, eğlence demek, yemek yiyebilmek için uğraş vermek size göre değil. Arkadaşlarınızın sık sık sizi ziyarete geldiğine eminiz.

Hatıralar, Hediyeler
Çok duygusalsınız ve romantik. En ufak, önemsiz gibi görünen, sizde anısı olan her şeyi saklıyorsunuz ve onları sergilemekten mutluluk duyuyorsunuz. Mutfak tezgahınız da bundan hak ettiği payı alıyor. Dostlarınızdan bazıları sizi, hiçbir şeyi atmayan biri olarak tanımlasa da, siz anılara saygılı, koleksiyoncu biri olarak tanımlanmayı tercih ediyorsunuz.

Mutfak Tezgahı = Kahve Dükkanı
Sabahlar sizin bir numaralı düşmanınız. Kimse, ama gerçekten hiç kimse, siz ilk kahvenizi içmeden yanınıza dahi yaklaşmamalı. Ayrıca, sabahın köründe sizi asla bir yerlere çağırmamalılar. Mutfak tezgahınız, tüm amacı sizi uyandırmak olan bir kahve dükkanı gibi. Gün aydın olabilir ama kahvenizi içmeden asla.



Pin It on Pinterest

Share This