Evinizi 5 dakikada nasıl temizlersiniz? - Casual Avenue Blog
1461
post-template-default,single,single-post,postid-1461,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Evinizi 5 dakikada nasıl temizlersiniz?

Beklenmedik misafirler yolda, az sonra kapınızda olurlar. Eviniz darmadağın. Panik yok. İşte sizi keşmekeşten kurtaracak, evinizi hızlıca ve kolayca derleyip toparlamanıza yardımcı olacak ipuçları.

1. Yığınları Değerlendirin

kitap
Ortalığa saçılmış kitapları ve dergileri bir iki grup halinde toparlayın ve sehpanızın üzerine veya koltuklarınızın hemen yanı başına düzenli bir şekilde dizin. Üzerilerine çiçeklerle dolu bir vazo veya mum yerleştirin. Toplandı bile.

2. Sepet Şıklığı

sepet
Bir odayı hızlıca düzene sokmak istiyorsanız sepet kullanın. Hasır sepetler hem çok şık hem de dağınıklığın üstesinden düzenli bir şekilde gelmenin en akılcı ve hızlı çözümü. Üstelik dekoratif görünüşleri sayesinde istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz, ister zemine, ister raflara…

3. Tepsi Düzeni
Tepsilerinizi eşyalarınızı organize etmek için kullanabilirsiniz. Banyonuzda karma karışık duran parfüm şişelerini ve diğer kişisel bakım ürünlerinizi şık bir tepsi içine yerleştirerek tek çırpıda düzenli bir görünüm yakalayabilirsiniz.

4. Düzenli, Renkli ve Şık

_DSC1331
Sizi soğuk kış akşamlarında ve serin yaz gecelerinde ısıtan battaniyelerinizi, misafiriniz geliyor diye bir yerlere tıkıştırmaya çalışmakla uğraşmayın. Kanepenizin veya yatağınızın üzerine serin gitsin. Hem zaten battaniyeleriniz Casual Avenue’dansa, kimsenin göremeyeceği dolaplarda saklamak istemezsiniz.

5. Bir Kasede Kaybolsun Dertler
Anahtarlar, kumandalar, şarj üniteleri ve daha bir sürü ıvır zıvır. Evi dağınık gösterenler de aslında bu küçük şeyler. Dekoratif kaseniz yoksa bile, kapın mutfaktan en şık kasenizi, yerleştirin içine hepsini, kolayca kurtulun bu minik dertli şeylerden.



Pin It on Pinterest

Share This