Eviniz için uygun rengi burcunuz söylüyor - Casual Avenue Blog
1810
post-template-default,single,single-post,postid-1810,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Eviniz için uygun rengi burcunuz söylüyor

Astrolojiye inanır ya da inanmazsınız. Ancak bir gerçek var ki; karşımıza burçlarla ilgili bir yazı çıktığında çoğumuz kendi burcumuza bakmadan geçmeyiz. Bu yazımızda burçlar için uygun olan renklere yer verdik. Bir sonraki defa evinizi veya bir odanızı hangi renge boyayacağınız konusunda karar verirseniz burcunuzun rengine de bir göz atın.

Koç: Pembe
Kendinden emin, dinamik ve maceraperest sayılabilecek koç burçları renk konusunda da oldukça iddialılar. Bazıları pembenin çocuksu bir renk olduğunu düşünse de koç burçları bu rengi kullanmaktan kaçınmayacak kadar cesurdur. Her zaman baskın bir renk olan pembe ancak iddialı koçlara yakışır.

Boğa: Siyah
Bazıları sizi inatçı bulsa da hepimiz boğa burçlarının güçlü bir bakış açısına sahip olduğunu biliyoruz. Güzel olanı ve lüksü takdir eden boğalar için her daim trend olan siyahtan daha uygun bir renk olamaz. Moda konusunda özgün bir bakış açısına sahip bir boğaysanız siyah karakterinizi vurgulamanız için iyi bir alternatif olacaktır.

İkizler: Sarı
Girdikleri her ortama kolaylıkla uyum sağlayan neşeli ikizlere en az kendisi kadar neşeli bir renk olan sarı yakışır elbette. Güneşin canlılığını hissettiren sarı sosyal bir kelebek olarak adlandıracağımız ikizler için iyi bir seçimken, aynı zamanda aksesuarlarda pek çok alternatife sahip olması nedeniyle ikizlerin her şeyden kolayca sıkılan yanları için de oldukça uygun.

Yengeç: Açık Mavi
Burçlar arasında en evcimen burç olarak adlandırabileceğimiz yengeçlerin hassas ruhlarına en uygun renk hiç şüphesiz rahatlatıcı etkisiyle bilinen açık mavi. Yenilenmeye ihtiyaç duyan yengeçlere iyi gelecek olan bu renk aynı zamanda yaratıcı yengeçler için ilham verici de olacaktır.

Aslan: Mor
Eğer ortada ciddi bir durum varsa sorgusuz güvenebileceğiz burçlardan biridir aslan. Herkesin yaşamını güzelleştirmeyi görev edinen ve tarzıyla ilham verici olan aslanlar için ayrıcalıklı bir renk kabul edilen mordan daha uygun bir alternatif olamaz.

Başak: Krem
Her rengin binlerce farklı tonunu görebilen titiz başaklar bilge yönlerini renk seçimlerine de yansıtıyorlar. Kimse krem rengini, soğukkanlılığını her daim koruyan, hayatının her alanında nötr kalmayı başaran başaklardan daha iyi yorumlayamaz.

Terazi: Yeşil
Sert görünen ama adalet duygusunu hayatının temeline koyan teraziler güçlü inançlara sahip olsalar bile güzel olanı her zaman takdir eden yumuşak bir yapıya sahiptir. Hayatının amacını denge olarak yorumlayan teraziler yeşil tonlarıyla da aradıkları dengeyi yaşadıkları yere yansıtabilirler.

Akrep: Kırmızı
Yaşadıkları her şeye gönülden bağlanan, yaptıkları her işte içindeki tutkuyu yansıtan akreplere, tutkunun rengi olan kırmızıdan daha fazla yakışan bir renk olamaz. Her zaman içgüdülerine güvenen ve çoğu zaman haklı çıkan akreplerdenseniz duvarlara bu tutkulu yanınızı yansıtma zamanı.

Yay: Çikolata Rengi
Düşünceleriyle arkadaş ortamının filozofu olan yaylar aynı zamanda oldukça yüksek bir enerjiye sahiptir. Yayların bu yönünü tamamlayan, sakinleştirerek dengeleyen yaylara da çikolata rengi uygundur.

Oğlak: Gri
Güzel şeylerin onlar için çalışanlar ve sabredenler için geleceğine inanan oğlaklar hayatı oldukça planlı yaşarlar. 5 yıl sonrasıyla ilgili bile bir plan yapmaya çalışan oğlaklara da zamansız bir renk olan gri yakışır.

Kova: Turuncu
Oldukça seçiçi ve sıra dışı zevklere sahip olan olan kovalar başkalarının kim zaman çekimser kaldıkları olayların iyi yanlarını görmeye yatkındır. Tıpkı turuncu gibi. Turuncu çoğu insan için fazla cesaret gerektiren bir renk olsa da kovalar bu rengin tonlarından mucizeler yaratabilirler.

Balık: Mavi
Yaratıcılık, hassasiyet ve merhamet… Tıpkı yengeçler gibi balıklar da suyun cazibesine kapılmaya yatkındır. Balıkların tercihi olan mavi biraz daha koyu tonlarda da olsa tıpkı yengeçler gibi kafalarını dağıtmak için mavinin gücünden faydalanabilirler.

Kaynak: housebeautiful.com



Pin It on Pinterest

Share This