Anneler Gününde annenizi mutlu edecek 5 hediye önerisi - Casual Avenue Blog
2492
post-template-default,single,single-post,postid-2492,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Anneler Gününde annenizi mutlu edecek 5 hediye önerisi

Anneler Günü geliyor. Bize emek veren, bizi sevmekten hiç vazgeçmeyen annelerimize sevgilimizi dile getirmek, onlarla güzel bir anı paylaşmak için eşsiz bir zaman. Özellikle de içinde bulunduğumuz zor zamanlar düşünülürse bugünlerde sevgimizi dile getirmek çok kıymetli. İster anneniniz yanınızda olsun, ister sizden uzakta, bir hediyeyle yüzünü güldürüp gününü güzelleştirebilirsiniz.

İşte bu Anneler Günü için size önereceğimiz 5 hediye…

1- Evde geçirdiği günlerde rahat hissetmek isteyen annelere özel

Evde çok zaman geçirdiğimiz bugünlerde kendimizi rahat hissetmemiz her şeyden daha önemli. Eğer siz de annenizin bu günlerini konforlu geçirmesini istiyorsanız %100 pamuk Alison Pijama harika bir seçim. Dökümlü duruşu, zarif görünümüyle Alison Pijama annenizin de favorisi olacak, gün boyu üzerinden çıkartmak istemeyecek. 🙂

2- Annenizin kalbi kadar yumuşak

Çok yorulan anneler banyo keyfinin de en güzel ve doğal olanını hak eder.  Kabul edelim; hiçbir şey annelerin kalbi kadar yumuşak olamaz. Ancak annenize bugüne kadar dokunduğu en yumuşak bornozu hediye edebilir, banyo keyfini arttırabilirsiniz. Doğal bir lif olan bambunun uzun lifli Ege Pamuğu ile birleşmesiyle elde edilen Valencia Bambu Bornoz ve Chevron Terlikten oluşan set ile annelerinize doğallığı hediye edebilirsiniz. Seti incelemek için tıklayın!

3- Güne şık bir başlangıç

Uyandığı ilk andan itibaren sizi düşünen annenizin sabahlarını güzelleştirmek isterseniz Laura Sabahlık tam aradığınız hediye! Pitikareli deseniyle zarif bir görünüme sahip olan Laura Sabahlık ile anneniz hem kendini sıcak hissedecek hem de güne şık bir başlangıç yapacak .

4- Hafif dokusuyla yaz ayları için ideal bir seçim

Bugünleri evlerimizde geçirip doğanın değişimine gönlümüzce tanıklık edemesek de yaz kapıda. %100 Ege Pamuğundan aerocotton dokuma teknolijisiyle üretilen Mia Waffle Bornoz  yumuşaklığı ve pürüzsüz dokunuşuyla banyo sonrası ciltte hoş bir his bırakıyor. Hafif bir dokuya sahip olan Mia Waffle Bornoz özellikle sıcak havalar için de benzersiz bir seçim.

5- Yaza hazırlık

Sağlığımızı korumak için evlere kapandığımız bugünler geçecek, yeniden tatil planları yapılacak. Eğer evde sıkılan annenizin bu geçirdiğimiz zor günlerden sonrasında keyifli bir tatil hayaliyle kendini iyi hissetmesini istiyorsanız ona zarif bir peştamal hediye edebilirsiniz. %100 pamuk içeriğine sahip Kelsie Herringbone Peştamal yumuşak dokusuyla hem sahillerde kullanılabilir, hem de evde spa keyfi yaşamanızı sağlayabilir.

Elbette size önerebileceğimiz hediye seçenekleri bunlarla sınırlı değil. Annelerinizin kendini iyi hissedeceği ev giyim ürünleri ve yumuşacık terlikler, kişisel hijyenin daha da önemli olduğu bu günlerde yumuşaklığıyla banyolara tazelik getirecek havlular, evleri güzelleştirecek nevresim takımları, battaniyeler, yatak örtüleri, kırlentler ve daha fazlası web sitemizde. Hediyeleri sevdiklerinize şık hediye paketleriyle ulaştıracağımızı da hatırlatmak isteriz 🙂

Şimdiden hayatı değeri kılan tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun!



Pin It on Pinterest

Share This