Yastıkları düzenleme şekliniz karakterinizi ele veriyor - Casual Avenue Blog
1814
post-template-default,single,single-post,postid-1814,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Yastıkları düzenleme şekliniz karakterinizi ele veriyor

Yaşadığımız ev, uyguladığımız dekorasyon teması, seçtiğimiz aksesuarlar ve onları düzenleme biçimimiz… Hepsi bizi yansıtır ve karakterimiz hakkında önemli ipuçları verir. Klasik olandan vazgeçemeyenlerden misiniz yoksa romantik mi? Yatağınızdaki yastıkları nasıl düzenlediğiniz karakteriniz hakkında ne söylüyor? Düzenleme biçiminizi seçin, size özel önerimize de göz atmayı unutmayın.

Asimetrik


Yatağınızdaki yastıkları düzenlerken simetrik olması sizin için önemli değil mi? Yatağınızdaki yastıklar sanki öylesine konmuş gibi mi duruyor? Köşelerinin farklı yönlere bakması, şekillerinin farklılığı sizi rahatsız etmiyor mu? O halde siz oldukça rahat bir insansınız. Bohem karakteriniz sayesinde her şeye kolaylıkla uyum gösteriyorsunuz. Bu durum da sizi yeni deneyimlere açık hala getiriyor.

Size özel öneri: Aynı renklerde fakat farklı baskı ve desenlerde dekoratif yastıklar seçerek ruhunuza uygun neşeli bir görünüm yaratabilirsiniz.

Yastıklarınızı dengeli bir görünümde düzenliyorsunuz ancak simetrik değil
Yastıklarınızı klasik bir biçimde birbirlerine dengeli bir biçimde yaslıyor ancak bir tarafa ağırlık mı veriyorsunuz? Karakteriniz klasik tercihlere yakın olsa da çok da kuralcı veya mükemmelliyetçi değilsiniz. Geleneksel sayılsanız da kendi karakterinizi yansıtmaktan, modern ile harmanlamaktan çekinmiyorsunuz.

Size özel öneri: Nostaljik havaya sahip dekoratif yastıkları neşeli desenlerle kombinleyerek çarpıcı bir görünü yaratabilirsiniz.

Düzgünce istiflenmiş
Dekoratif yastıkları yatak başına desteklemek yerine yatay olarak mı sıralıyorsunuz? Hatta belki var olan yastıkların üzerine başka yastıklarla görünümü zenginleştiriyorsunuz. Sistematik olarak oluşturduğunuz bu kule modern bir tarzınız olduğunu gösteriyor. Yatağınızı gören insanlar sizin yaratıcı, entellektüel olduğunuzu düşünüyor.

Size özel öneri: Düz bir yastık üzerine desenli yastıklar seçerken çiçekliler yerine geometrik şekilleri de tercih edebilir, daha çarpıcı bir görünüm yaratabilirsiniz.

Farklı şekiller bir arada


Alışılagelmiş dikdörtgen yastıklar yerine farklı şekilleri bir arada kullanmayı sevenlerden misiniz?Farklı ölçü ve şekillerde kare ve yuvarlak yastıkları bir arada kullandığınızda sıcak bir görünüm yakaladığınızı düşünüyorsanız siz tam bir romantiksiniz. Hayatınızdaki pek çok şeyde olduğu gibi yatağınızda da sadelik yerine zengin bir görünümü tercih ediyor, sevdiğiniz şeyleri bir araya getirmenin cazibesine inanıyorsunuz.

Size özel öneri: Fırfırlı kırlentler, dantel detaylar, uçuşan hafif kumaşlar, pastel renkler… Bu tip kırlentler ile yatak odanıza daha romantik bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Simetrik
Kendinizi tanımlamanızı istesek söyleyeceğiniz ilk şey “düzenli” olacaktır herhalde. Bunu yatağınıza düzgünce ve simetrik olarak sıralanmış yastıklara bakarak da söylemek mümkün. Farklı şekillerde yastıklar kullansanız bile sizin için önemli olan simetrik olarak dizilmiş olmaları. Detayları fazla önemseyen biri olduğunuz yatağınızdan da anlaşılıyor.

Size özel öneri: Yastık seçiminizi yaparken seçtiğiniz üründen iki tane almak düzeninizi korumak adına önemli olacaktır. Ne de olsa farklı desenlerde aradığınız mükemmel uyumu yakalayamayabilirsiniz.

Siz de yatağınızın görünümünü zenginleştirecek kırlentler, farklı dekoratif yastıklar ve yastık kılıfları arıyorsanız mutlaka koleksiyonumuza göz atın.



Pin It on Pinterest

Share This