Sıcak yaz günlerine keten kumaşın serin dokunuşu yakışır - Casual Avenue Blog
1780
post-template-default,single,single-post,postid-1780,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Sıcak yaz günlerine keten kumaşın serin dokunuşu yakışır

Bu yıl biraz gecikmeli de olsa yaz geldi nihayet. Güneşi tenimizde yakıcı biçimde hissedeceğimiz günler, sıcaktan uykunun tutmayacağı geceler kapıda. Yazla birlikte yediğimiz yemeklerden seçtiğimiz giysilere, evimizdeki tekstil ürünlerine kadar her şeyde hafiflik ve serinlik aramaya başlayacağız. Bu haftaki konumuzu da yaza en çok yakışan kumaşlardan biri olan ketene ayırdık.

Giysilerden perdelere, nevresimlerden örtülere kadar pek çok kullanım alanı olan ketenin en çok öne çıkan özelliği serin tutması. İri gözenekli dokusu nedeniyle hava geçirgenliği yüksek olan keten kumaşlar cildimizin hava almasını sağlarken, hafifliğiyle de konforu sunuyor. Nem çekme özelliğinin yüksek olması nedeniyle banyolarda kullandığımız ürünlerde de sıkça kullanılan ketenin dayanıklı yapısı da tercih edilmesinde önemli bir etken.
Biz de sıcak yaz günlerine hazırlık yapan takipçilerimiz için keten ürünlerden bir koleksiyon hazırladık. Üstelik %50’ye varan indirimle sunulan koleksiyonda nevresimlerden havlulara, ev giyiminden The Little Casual ürünlerine kadar pek çok farklı ürün yer alıyor.

Banyolar keten dokunuşuyla canlanıyor


Pamuk içeriğiyle yumuşaklığı, keten süslemeleriyle şıklığı banyolara taşıyan Hampton Havlu kategorinin öne çıkan ürünü. Hampton Havluyu istediğiniz ebatta tek başına alabileceğiniz gibi set olarak da sipariş verebilirsiniz. Yakasındaki keten detaylarla şık bir görünüme sahip olan Hampton Bornoz da banyo keyfinize yumuşak dokusuyla eşlik edecek.

Ketenin serin tutan yapısıyla yaz gecelerinde konforlu uykular


Yaz geceleri pek çok kişi için sıkıntılı geçer. Yatak odası koleksiyonundaki ürünler özellikle sıcaklardan şikayet edenlerin ilgisini çekecektir. Doğal renk tonlarıyla yatak odalarında huzurlu bir görünüm yaratan Capri Nevresim Takımı, pamuk ve keten içeriğe sahip, çift taraflı kullanımıyla beğeni kazanan Hampton Nevresim Takımı kategorinin öne çıkan ürünleri. Hampton koleksiyonundaki yatak örtüsü de farklı renk seçenekleriyle yataklarınızı süslerken, Hampton koleksiyonundaki yastık kılıfı, nevresim ve çarşafı tek tek de satın almanın mümkün olduğunu hatırlatmak isteriz.

Hafif ev giysileri


Yaz günlerinde giysilerimizin mümkün oldukça hafif olmasını tercih ediyoruz. Özellikle de evde olduğunuz zamanları konforlu geçirmek istiyorsanız keten ve pamuk içeriğe sahip ev giysilerimize göz atmalısınız. Edessa Pijama Takımı-Lacy, Edessa Pijama Takımı-Embrioderied, Florence Pantolon Üst Takım , Emma Keten Gömlek Şort Takım bu yaz evde üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz ev giysileriniz olacak.

Beylere özel ise tişörtü pamuk, şortu %100 ketenten üretilen Charles Şort Üst Takım yaz aylarında ferahlatıcı bir alternatif olacak.

Miniklere özel


Sıcak yaz günlerinden etkilenen sadece bizler değiliz elbette. The Little Casual kategorisindeki keten ürünler ile minikler de bu yazı daha ferah ve huzurlu geçirebilirler. Pamuk ve ketenin eşsiz uyumuyla üretilen Lucas Bebek Havlusu Seti, Nathalie Bebek Havlusu Setinin yanı sıra Kapüşonlu bebek havluları da miniklerin banyo keyfine eşlik edecek. Minikler için konforlu bir uykunun anahtarı hiç şüphesiz onların huzur içinde uyumasını sağlamak. Bebeklerin tenine uygun doğallığa sahip nevresim setlerine de mutlaka göz atmalısınız.



Pin It on Pinterest

Share This