Size özel olduğunuzu hatırlatan bir ev için 6 ipucu - Casual Avenue Blog
1374
post-template-default,single,single-post,postid-1374,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Size özel olduğunuzu hatırlatan bir ev için 6 ipucu

Evinizin, size ne kadar değerli olduğunuzu hissettirebilmesi ve görkemli görünmesi için extra bütçe ayırmanıza veya farklı değişiklikler yapmanıza gerek yok.
Küçük detaylar hayatımızı güzelleştirir. Söz konusu olan evinizin tasarımıysa, bu deyiş çok daha fazla anlam kazanır. Özel ve minik dokunuşlarla evinize detay katarak, en sade ve boş alanların bile değerini arttırabilirsiniz. İşte size birkaç öneri…

Kendinize Özel Alanlar
Banyonuzda veya makyaj odanızda, şık bir tepsinin içine, hoş kokulu bir mum, taze çiçekler, çekici görünüme sahip birkaç kutu ve en sevdiğiniz parfümü yerleştirin. Size neşe ve keyif verecek bir alan yaratmak işte bu kadar kolay.

Çiçeğin Gücü

cicek
Evimizin her odasında, her gün taptaze çiçekler olsa, çok hoş olmaz mıydı? Elbette ki çiçeklerle dolu bahçesi olanlar bu konuda çok şanslı. Ama illa dolu dolu bir vazoya ihtiyacınız yok, içinde sadece bir tanecik çiçeğin olduğu, küçük bir vazoyla bile odanızın bütün havasını değiştirebilirsiniz.

Işığın Mucizesi
Sıradan bir odayı, ışığın gücüyle harika bir ortama dönüştürebilir, kablo çekmek külfetini ortadan kaldıran, pil ile çalışan led ışıklarla mucizeler yaratabilirsiniz. Örneğin, banyolar genelde evin sakin ve soğuk görünüme sahip odalarıdır. Banyo dolabınızın veya rafların altına yerleştireceğiniz led ışıklarla bambaşka bir hava yaratabilirsiniz. Emin olun, led ışıklarla tuvalet kağıdı bile çok hoş görünecek. Üstelik dilediğiniz zaman ışıkların yerlerini değiştirebilirsiniz.

Düzenli Raflar
Doğru bir şekilde düzenlenmiş raflarda, o hiçbir yere yakıştıramadığımız temizlik ürünlerinin bile şık görüneceğini biliyor muydunuz? Yeni trend olan açık rafların sırrı, gruplamaktır. Benzer ürünleri gruplayarak, raflarınızın bölümlerini kategorileştirin. Deneyin, istediğiniz görünüme kolayca ulaşacaksınız.

Hissetmek İstediğiniz Duygularla Dolu Odalar

duygularla-dolu-odalar
Hepimizin, bizi dilediğimiz ruh haline sürükleyebilen sözcükleri vardır. “Aşk” kelimesi bazılarımızın içini umut ve neşeyle doldururken, bazılarımızı ise daha da duygusallaştırır. Aynı durum kıpkırmızı bir kalp deseni için de geçerlidir. İçinizde, sizin dilediğiniz hissi ortaya çıkaracak görsellere veya kelimelere sahip baskılı kırlentlerle, yaşamak istediğiniz duygularla dolu odalar yaratabilirsiniz. Kanepelerinizi canlandıracak, sevdikleriniz için güzel bir hediye olacak baskılı kırlentlerimizi hemen keşfedin.

En Özel Oda

enozeloda
Büyük ihtimalle, bütün odalar ve mobilyalar arasında, yatak odası ve yatak en çok özeni hak ediyor. Her ne kadar her gece, tavsiye edilen 8 saat uykumuzu alamasak da, yine de hayatımızın büyük bir çoğunluğu yatakta geçiyor. Peki öyleyse neden hak ettiğimiz nevresim takımını almıyoruz ki? Yatağınız nefes almalı ve yumuşacık olmalı, en önemlisi de, her gece çok rahat ve konforlu bir uyku deneyimi yaşamalısınız. Evinizde en çok zaman geçirdiğiniz odalara gösterdiğiniz özen, kendinize gösterdiğiniz özeni yansıtır. Kendinize hak ettiğiniz değeri verin ve yatak odalarınızı güzelleştirecek nevresim takımlarımızı hemen keşfedin.



Pin It on Pinterest

Share This