Sevdiklerinizin kalplerini ısıtacak hediye setleri - Casual Avenue Blog
1680
post-template-default,single,single-post,postid-1680,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Sevdiklerinizin kalplerini ısıtacak hediye setleri

Yaklaşan Yılbaşının en güzel yanlarından biri hiç şüphesiz hediyeler… Sevdiklerinize, sizin için ne kadar değerli olduklarını göstermenin zarif bir yolunu arıyor ve onlar için özel bir hediye seçmek istiyorsanız Casual Avenue koleksiyonları arasında yer alan hediye setlerine göz atın!

Yılbaşı ruhunu doyasıya yaşayın!

yilbasiruhu
Sevdiklerinizin sizi tüm yıl boyunca hatırlayacakları bir hediyeden daha değerlisi yoktur! Yılbaşı ruhuna uygun renk ve deseniyle Christmas Battaniye ve doğadan gelen kokusuyla yılbaşı akşamı evleri tazeleyecek Vavana Mum’dan oluşan hediye seti yeni yıl coşkusunu yaşatmak için en uygun hediye. Ekose deseniyle kanepelere sıcak ve samimi bir görünüm kazandıran Signature Flanel Kırlent Seti’nin de kış aylarında kanepeleri renklendirmek için oldukça uygun bir hediye olduğunu hatırlatalım.

Hediye kutusuna sığmayan yumuşaklık

bornozlar
Yeni yılda banyolar yüksek su emiciliğine sahip, yumuşacık havlu ve bornozlar ile yenilensin, sevdiklerinize banyo keyfini doyasıya yaşamak kalsın. Hydrocotton özelliği sayesinde alıştığınız havlulara göre çok daha yüksek su emiciliğe sahip Signature Havlu ve bornozdan oluşan set ile bornoz ve havluda sadelikten yana olanlar için tasarlanan Chicago Bornoz ve Pittsburg Terlik’ten oluşan hediye seti arasından seçim yapmanız zor olacak. Casual Avenue’nun emicilik, yumuşaklık ve dayanıklılık arasında mükemmel denge kuran London ve Toscana Havlu Setleri ise banyoları yenilemenin şık yolu.

Evdeki konfor yeni yılda da sürsün

Soğuk kış günlerinde ev sıcaklığı ve rahatlığı gibisi yoktur! Evde çok zaman geçiren sevdiklerinize özel bir hediye arıyorsanız Edward Flannel Şort Üst Takım + Flannel Sabahlık Seti ve Laura Pijama Takımı + Sabahlık uygun bir seçim olacaktır. Üstelik ev giyiminden oluşan hediye setlerinin şu an oldukça cazip fiyatlarla satışta olduğunu hatırlatmakta yarar var.

Kışın çok üşüyenlere özel

battaniye
Soğuk kış günlerinde evinizde keyif yaparken sıcacık bir battaniyeden daha güzeli yoktur! Doğal görünümüyle elde örülmüş gibi duran Boston Saç Örgü Battaniye ve Kırlent, hediye setinde bir arada sunuluyor. Mikrofiber yapısıyla ekstra sıcaklık sunan, tek tarafı örgü Montreal Örgü Battaniye ve doğanın esintisini evlere taşıyan Vavana Oda Kokusu ise evinde özenli detaylar arayanların favorisi olacak. %100 pamuk dokusuyla örgü şıklığına sahip battaniye ve evdeki her adımda konforu yaşatan sevimli babetler ise Bradford Battaniye+Babet Seti’nde sizleri bekliyor.

Evler yeni yılda renklensin
fresno
İster Yılbaşı akşamı sizi evinizde ağırlayacak sevdiklerinize isterseniz evinizi yenilemek için kendinize bir armağan vermeye ne dersiniz? Fresno Koltuk Şalı Ve Dekoratif Yastık Hediye Seti veya Fresno Yatak Örtüsü Ve Dekoratif Yastık Hediye Seti, evine özen gösterenler için vazgeçilmez bir alternatif olacaktır.

Hediye seçimi kadar önemli olan bir diğer konu da hediyenizi nasıl sunduğunuzdur. Özel kutusuyla hoş bir sunuma sahip hediye setlerindeki fırsatları keşfetmek için sizi Casual Avenue’nun ilham veren dünyasına davet ediyoruz!



Pin It on Pinterest

Share This