Kış aylarında evdeki keyfinizi arttıracak öneriler - Casual Avenue Blog
1366
post-template-default,single,single-post,postid-1366,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Kış aylarında evdeki keyfinizi arttıracak öneriler

Eviniz için ufak tefek, yeni bir şeyler alarak ve küçük düzenlemelerle bu uzun ve soğuk kış akşamlarını daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Kış aylarında, günlerin her geçen gün daha da kısalması, havanın erken kararması, daha biz anlayamadan çabucak akşam olması ruh halimizi oldukça olumsuz yönde etkiler. Evinizi daha samimi ve rahat bir hale getirerek, neşeli ve keyifli bir kış geçirmeniz için, sizler için birkaç öneri hazırladık. Aşağıdaki minik değişikliklerle, siz de evinizde daha sıcak bir hava yakalayabilirsiniz.

Köşem, köşem, huzurlu köşem

huzurlukosem
Hava kararmaya başlayıp, moralinize etki etmeye başladığı anda, birçoğumuzun yaptığı gibi hemen televizyon önündeki yerinize koşmayın. Kendinize bir rahatlama köşesi yaratın ve hevesle okuyacağınız bir kitap, dergi veya tabletinizi yanınıza alarak, bir kenarına kıvrılın. Bir sürü kırlent, bir battaniye, okumanıza yetecek aydınlıkta ışık ve yanınızda bulundurmak isteyebileceğiniz şeylerle birlikte, sıcacık bir içecek… Hepsi ve siz bir arada. Şimdiden keyfiniz yerine geldi değil mi?

Keyif alanı

keyifalani
Projelerinize ve oyunlarınıza ait bir alan yaratın. Bu alanı, sadece keyif aldığınız uğraşlarla doldurun. Hep düzenlenmeyi bekleyen bir koli dolusu fotoğraflarınızı, satın alıp bir türlü vakit ayırmadığınız 1.000 parçalık yap-bozunuzu ya da ailenizle birlikte oynadığınız oyunları bu alanda tutun. Hava karardığında, geçin başına, artık ertelediğiniz her ne varsa.

Verin ateşe
Siz, şöminesi olanlar, öyle şanslısınız ki. Yakmaya üşenmemek için, şömineniz için gerekli olan bütün malzemeleri hep el altında, kolayca ulaşabileceğiniz bir yerde tutun. Sonra verin ateşe gitsin. Alevlerin yansıdığı duvarlar arasında, kim mutlu olmaz ki.

Bir sepet dolusu sıcaklık

Bir-sepet-sicaklik

Sıkça vakit geçirdiğiniz odalarda, bir sepette veya ağzı açık şık bir kutunun içinde, yumuşacık, sıcacık battaniyelerinizi hazır bulundurun. Sadece görüntüsüyle bile içinizi ısıtan battaniyelerle, sevdiklerinizi ve misafirlerinizi kış aylarının soğuk, sıkıcı etkilerinden koruyun. Kışın vazgeçilmezi şık battaniyeleri indirimli fiyattan almak için kış kampanyamıza ve battaniye koleksiyonumuza mutlaka göz atın.

Evi yerden ısıtmalı
Evinizde sıcak bir kış yaşamak için, evinizin zemininde, dört bir yanı kaplamasa dahi, mutlaka birkaç halı veya kilim olsun. Yatağınızın ayak ucuna bir runner ve hemen yanına yataktan kalktığınızda ayaklarınızı sıcak tutacak bir kilim. Koridorlarınızda, salonunuzun tam ortasında, kısaca sıklıkla ayak bastığınız zeminleri sıcak tutun.

Sıcak Ayaklar

sicakayaklar
Banyoyu unutmayın! Soğuk ve karanlık kış sabahlarına birazcık mutluluk katabilmek için, banyo zemininde sizi nemden ve rutubetten koruyan, sıcacık bir paspas bulundurun. Banyonuzun görünümünü de değiştirecek paspaslar için sizi şöyle alalım.



Pin It on Pinterest

Share This