Dekorasyon konusunda ilham alacağınız Instagram hesapları - Casual Avenue Blog
1086
post-template-default,single,single-post,postid-1086,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Dekorasyon konusunda ilham alacağınız Instagram hesapları

Dekorasyon konusunda yeni fikirlere ihtiyacınız varsa özellikle Instagram ve Pinterest gibi görsel ağırlıklı sosyal medya mecraları eşsiz bir kaynak. Karşımıza her gün farklı ve yeni takipçilerin çıktığı Instagram’da ilham verici paylaşımlarla takip etmeye değer pek çok isim var. İşte sizin için seçtiğimiz öneriler;

Design Sponge @designsponge

desingsponge

Design Sponge adlı blogun kurucusu Grace Bonney ile tanışmaya hazır mısınız? Evde kendi kendinize yapabileceğiniz basit dekorasyon projelerinden duvarınıza asacağınız çerçevelerinize kadar pek çok öneri bulabileceğiniz hesap renkli fotoğraflarıyla dikkat çekiyor. Ağırlıklı olarak çiçekler konusunda önerilere yer veren hesabın 380.000’den fazla takipçisi var.

City Farmhouse @cityfarmhouse1

cityfarmhouse

Cityfarmhouse.com’un yaratıcısı Jen Instagram hesabında evde basitçe uygulayabileceğiniz kendin yap projelerinden, keyif aldığı anlara, iştah açıcı yemek görsellerine kadar pek çok anı paylaşıyor. Özellikle country tarzı dekorasyon meraklıların ilgisini çekebilecek önerilerin yer aldığı hesabı takip ederek siz de eviniz için ilham verici fikirler bulabilirsiniz.

5ftinf @5ftinf

5ftinf

Taze çiçekleri ve hatta bitki türünden hemen hemen her şeyi, nasıl harika dekorasyon malzemesi olarak kullanabileceğinizi örnekleyen bu hesabın yaratıcısı Philippa Stanton. İngiltere’de yaşayan Philippa’nın hesabını 440.000 kişi takip ediyor. Canlı renkleri seven sanatçının ortaya çıkardığı eserlerinin size ilham kaynağı olacağına eminiz.

Lucy Feagins @thedesignfiles

thedesignfiles

Hesabında, orta çağın modasına, modern yorum katmayı başarabilmiş parçalara yer veren Lucy Feagins’i takip ederseniz, bahçelerden, yemek sofralarına kadar birçok müthiş öneriden mahrum kalmamış olursunuz.

Victoria Smith @sfgirlbybay

sfgirlbybay

“Bir San Francisco kızından bohem modern stil…” Victoria Smith kendi tarzını bu cümleyle tanımlıyor. Canlı renklere karşı fobisi olanların bile karşı koyamayacağı bohem şıklığındaki koleksiyonların fotoğrafları, evinizi renklendirmeniz konusunda sizi ikna edecektir.

My Scandinavian Home @myscandinavianhome

myscandinavianhome

İsveç’te yaşayan bir Londralı kız olarak kendini tanımlayan blog yazarı ilham aldığı iç mekan tasarımlarına myscandinavianhome adlı blogunda yer veriyor. Eğer siz de dekorasyonda rahatlığı ve şıklığı bir arada arayanlardansanız Instagram hesabına mutlaka göz atmalısınız.

Erica Chan Coffman @honestlywtf

honestlywtf

Erica Coffman’a ait Instagram hesabı önerebileceğimiz en renkli hesaplardan biri. Blogunda dekorasyon önerilerinden basit uygulamalara, güzellik sırlarından modaya kadar pek çok konuda yazan Erica Coffman’ın hesabı da oldukça renkli.



Pin It on Pinterest

Share This