Casual Avenue ile evliliğe güzel bir başlangıç yapın - Casual Avenue Blog
1110
post-template-default,single,single-post,postid-1110,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Casual Avenue ile evliliğe güzel bir başlangıç yapın

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte pek çok genç çift için düğün telaşı başlıyor. Yeni bir yaşama adım atacak çiftleri bu süreçte heyecanlı anlarla birlikte düğün planları, yeni evin hazırlıkları, dekorasyon konusunda verilecek kararar derken oldukça yorucu ve masraflı bir süreç bekliyor. Casual Avenue olarak, yeni evlenecek çiftlerin birlikteliklerine ve aldıkları bu güzel karara bizim de bir katkımız, hatıramız olsun istedik ve evlerini güzelleştirecekleri ürünlerde %50’ye varan indirim yaptık!

Ev deyip geçmemek lazım, mutlu ve güzel hatıralara ev sahipliği yapacak yeni yuva özen ister. Biz de evliliğe adım atacak çiftlere bu konuda destek olmak ve fikir vermek amacıyla ihtiyaçlarını bulabilecekleri bir kategori oluşturduk. “Evliliğe ilk adım” kategorisinde nevresim takımlarından yatak örtülerine, havlu-bornozlardan paspaslara kadar pek çok üründe %50’ye varan indirimi kaçırmayın!

Yeni hayatınızda mutlu sabahlara yer açın

He yeni güne gülümseyerek başlamak, güzel ve aydınlık bir yatak odasında uyanmak gününüzü iyi geçirmek için güzel bir başlangıç olacaktır. Konforlu uykular, güzel sabahlar için nevresim takımları, yastık-yorganlar ve yatak odalarınızın görünümünü zenginleştirecek yatak örtüleri ile yatak odanız hazır!

Eğer country tarzı dekorasyonun sıcaklığını yatak odalarınıza taşımak isterseniz yatak odası dekorasyonuyla ilgili önerilerimize göz atın.

Doyumsuz bir banyo keyfi için havlu-bornozlar

Banyonuzda göz alıcı bir dekorasyon ve duş sonrası keyfiniz için seçtiğiniz tekstil ürünlerinin önemli olduğunu unutmayın. Doğasından gelen yumuşaklık, parlaklık ve yüksek su emiciliği gibi özellikleriyle bambu ve pamuk havlu ve bornozlar hem banyo keyfinizi arttıracak, hem de şık tasarımlarıyla yeni banyonuzun vazgeçilmezi olacak. Banyo dekorasyonunu tamamlamanız için paspaslara da mutlaka göz atmalısınız.

Havlu alırken dikkat etmeniz gerekenler yazımızı okuyarak banyonuz için ihtiyaçlarınızı daha doğru belirleyebilirsiniz.

Tüm evleneceklere, sevgi temelleri üzerine kurulan, hoşgörüyü, paylaşımı, özgürlüğü, barışı, barışmayı ve her daim öğrenmeyi beraberinde getiren bir birliktelik diliyoruz.

Casual Avenue ile evliliğe güzel bir başlangıç yapmak ve %50’ye varan indirim fırsatından yararlanmak için tıklayın!



Pin It on Pinterest

Share This