Babanıza bu Babalar Günü’nde konforu hediye edin - Casual Avenue Blog
1125
post-template-default,single,single-post,postid-1125,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Babanıza bu Babalar Günü’nde konforu hediye edin

Pek çok ülkede Haziran ayının 3. Haftası kutlanılan Babalar Günü bu yıl 21 Haziran’a denk geliyor. Babanız için o özel hediyeyi henüz bulamadıysanız, ajandanızda “Babalar Günü hediyesi” notu hala duruyorsa, size hem babanızın hem de sizin yüzünüzü güldürecek önerilerimiz var.

Hayata ilk adım attığımız andan başlayarak bizi destekleyen, bizler için her türlü fedakarlığı yapan özverili babalarımız için ne yapsak az! Bu kez babanıza sizin için ne kadar özel olduğunu tek bir gün değil, her gün hatırlatacak bir hediye alma zamanı. Babanızın dinlendiği anlara, evde geçirdiği zamanlara konfor ve şıklık katacağınız Casual Avenue’nun Babalara Özel kategorisindeki ürünlerine %40 indirimle sahip olabilirsiniz!

İşte çocukları için her zaman en iyisini isteyen babalara en özel hediye önerilerimiz;

Hiçbir şey evdeki konforun yerini tutamaz
Babanız ““ev gibisi yok” diyenlerdense” William Flanel Şort ve Üst Takım, Edward Flanel Şort Üst Takım ve Charles Şort Üst Takım tam babanıza göre! Eve yorgun argın dönen babalarınız kitap okurken ya da kanepede uzanırken kendini hem rahat hem de şık hissedecek. Yaz aylarından babanızın vazgeçemeyecekleri arasına girecek bu ürünlere mutlaka göz atın.

Günün en huzurlu anları; banyo keyfi!
Herkes bilir ki yoğun bir günün ardından yenilenmenin en kolay yolu güzel bir banyodur. Ekose detayları ile sıradan bornozlardan farklı bir tasarıma sahip olan Oxford Bornoz’u hemen alışveriş listenize dahil edebilirsiniz. Oxford Bornoz şık tasarımıyla aynı zamanda sabahlık olarak da kullanılabiliyor. Babanızı çok sık bu bornozla gezerken göreceğinize emin olabilirsiniz! Özellikle yazın rahat kullanılabilecek, duş sonrası ferahlığını uzun süre yaşayan Long Island Bornoz’a göz atmalısınız.

Yine banyoları renklendirecek, yumuşacık London Havlular ile aldığınız bornozları tamamlayabilir veya zarif tasarımlı hediye kutusuyla da beğenilen Toscana Havlu Seti’ni tercih edebilirsiniz. Tabii bu hediyelere anneler de en az babalar kadar sevinecek.

Adım adım rahatlık

Duş sonrası rahatlık hissi ayaklarda da devam ediyor. Farklı renk alternatifleriyle yumuşaklığı ayaklara taşıyan Pittsburgh Terlikler ve pike dokusu nedeniyle havayı geçiren ve nemlenmeyi önleyen Long Island Terlikleri babalar ayaklarından çıkarmayacak, her adımlarında sizi hatırlamaya devam edecekler!

Babalara Özel Kategorisi’ndeki %40 indirimle satışa sunulan ürünleri görmek ve bu fırsattan yararlanmak için hemen sitemizi ziyaret edin.

Bu vesileyle Casual Avenue olarak tüm baba ve baba adaylarının gününü kutlarız!



Pin It on Pinterest

Share This