Babalar Gününe özel sıra dışı hediyeler - Casual Avenue Blog
1529
post-template-default,single,single-post,postid-1529,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Babalar Gününe özel sıra dışı hediyeler

Yine bir Babalar Günü geldi, çattı. Sizin için yaptıkları ve sevgisiyle sizin için her zaman kahraman olan babanıza sizin için ne kadar değerli olduğunu gösterme zamanı! Babanızın yıllardır değiştirmediği parfümü, yanından hiç ayırmadığı o kalem, en çok giydiği o gömlek… Babanızı mutlu edecek tüm hediyeleri aldığınızı düşünüyorsanız sizi Babalar Günü koleksiyonumuzu keşfetmeye davet ediyoruz. Babanızın evdeki keyfine keyif katacak en güzel hediyeler %50’ye varan indirim ve ücretsiz kargo ayrıcalığıyla!

Signature bornoz

Yoğun bir günün sabahında güne hazırlayan ve veya çok çalışılan bir günün akşamındaki dinlendirici bir banyonun keyfini arttıracak yumuşacık bir bornoza kim hayır diyebilir? Ekose detaylarıyla oldukça şık bir hediye olan Signature Bornozu babanızın favorisi olacak. Her zaman sadelikten yana olan babalar içinse Chicago Bornoz banyo keyfinin tamamlayıcısı olarak sizin için farklı bir hediye alternatifi olacak.

Evde olmak kadar güzeli yoktur! Peki siz babanız evde geçirdiği huzurlu zamanları daha özel kılmak istemez misiniz? Babanızın tembel geçireceği Pazar günlerinde üzerinden çıkarmayacağı, ekose deseniyle oldukça şık olan Edward Flanel Sabahlığa göz atmaya ne dersiniz?

 

Edward-syf131Yaz geliyor, sıcak günler kapıda. Yumuşak dokusuyla Edward Flanel Şort Üst Takımı babanızın gün için evde dinlenirken de gece uyurken de severek giyecektir. Keten olması nedeniyle hava geçiren ve terletmeyen Charles Şort Üst Takım ise tam bir yaz hediyesi!

Babalar hep çok yorgundur. Hayatının her adımında sizi düşünen babanıza yumuşacık, ayağını saran bir terlik ile teşekkür etmeye ne dersiniz? Pittsburgh Terliği bornozlar ile kombinleyerek güzel bir hediye seti yaratabilirsiniz.

_DSC2806

Aile olmanın önemi hiçbir şeyle mukayese edilemez. Bu baskılı kırlent ile babanıza hem neşeli hem de özel bir hediye verebilirsiniz.

Babanıza hak ettiği özeni gösterebileceğiniz hediye seçeneklerine uygun fiyatlardan sahip olmak için Babalar Gününe özel %50’ye varan büyük indirimi kaçırmayın! Üstelik tutara bağlı olmaksızın tüm siparişlerinizde ücretsiz kargo olduğunu hatırlatalım.

Biz de Casual Avenue olarak yaşamı değerli ve güvenilir kılan tüm babaların Babalar Gününü kutluyor, ailenizin bir arada olacağı sevgi dolu bir gün diliyoruz.

 



Pin It on Pinterest

Share This