Anneniz için en değerli hediyeyi %40’a varan indirimle alın - Casual Avenue Blog
1755
post-template-default,single,single-post,postid-1755,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Anneniz için en değerli hediyeyi %40’a varan indirimle alın

Anneler Gününe sayılı günler kaldı. Her yıl Mayıs ayının 2. Pazar gününde kutlanılan Anneler Günü, yaşamımızın kalbi annelerimize ne kadar özel olduklarını hatırlattığımız bir gün. Sevdiklerimize bizler için ne kadar değerli olduklarını her gün söylememiz, hissettirmemiz gerekse de böyle özel günler sevgimizi göstermek için bir fırsat. Eğer siz de annenizin her anını değerli kılacak bir hediye arıyorsanız Anneler Gününe özel koleksiyonumuzu mutlaka incelemelisiniz.

Banyo keyfine konfor katın

AraGorsel
Casual Avenue’nun en iddialı olduğu ürün grubu bornoz ve havlular. Anneler Günü özel koleksiyonunda öne çıkan havlu ve bornozlar ile annenizin banyo keyfine konfor katabilirsiniz. Parlaklığı ve yumuşaklığıyla yüksek bambu oranına sahip havluların yanı sıra ekstra su emici özelliğiyle alıştığınız havlulara oranla daha yumuşak ve hacimli olan pamuk havluları da tercih edebilirsiniz. Chicago Havlu, Phuket Bambu Havlu, Signature Havlu, London Bambu Havlu Seti, Alston Havlu Seti ve Key West Havlu kategorinin öne çıkan ürünlerinden.

AraGorsel3

Annenize hak ettiği doğallığı sunmak istiyorsanız canlanan cildine yumuşacık bir dokunuş için ekose detaylarıyla oldukça şık bir görünüme sahip olan Oxford ve Signature Bornoz, bambunun konforunu sunan Phuket Bambu Bornoz ve yumuşacık dokusuyla hoş bir dokunuşa sahip olan Chicago Bornoza mutlaka göz atmalısınız.

Yaz ayları yaklaşırken plajlarda da kullanılabilen ve yüksek indirim oranıyla dikkat çeken Berry Beach Peştamal ve Long Beach Peştamalı da listenize eklemeyi ihmal etmeyin.

AraGorsel2

Güne mutlu bir başlangıç için annenize ufak bir sürpriz

AraGorsel4
Konforlu bir uykunun ardından mutlu bir sabaha uyanmaktan daha güzel ne olabilir? Annenizin yatağını güzelleştirecek, aynı zamanda %100 pamuk içeriğiyle sağlıklı bir uyku uyumasını sağlayacak Quincy Nevresim Takımı, Richmond Nevresim, pamuk saten kumaştan üretilen ve dantel detaylarıyla yatak odalarına abartısız bir şıklık getiren Venice Dantel Nevresim Takımı ve nakış detaylarıyla zarif bir görünüme sahip Siena Bambu Nevresim Takımı kategorinin öne çıkan ürünlerinden.

%100 keten içeriğiyle cildin hava almasını sağlayan, yaz aylarının vazgeçilmez kumaşı ketenden üretilen Edessa Pijama Takımı ise rahat giyimiyle annenizin, indirimli fiyatıyla sizin favoriniz olmaya aday.
Yatak odası şıklığını arttırmak için pike örtü ve çarşaf setlerinin de koleksiyonda yer alan indirimli ürünler arasında olduğunu belirtmekte yarar var.

“Evde olmak gibisi yok” diyen annelere özel
Anneler için her daim evleri özeldir. Evde geçirdikleri zamanlar da… Siz de bu zamanları onlar için daha rahat kılmak istiyorsanız ev giyimi kategorimize göz atabilirsiniz. Tunikler, pijama takımları, sabahlıklar ve daha fazlası ev giyimi kategorimizde

Sevginizi vurgulayacak hediyeler

AraGorsel5
Duyguları hiç kelimelere dökmeden anlatmak isteyenlere özel tasarlanan Willow Tree Biblolar ilk bakışta bile annenizin kalbini sıcacık yapacak. Bibloların yanı sıra kanepelere hoş bir dokunuş katan ve anlamlı mesajlarıyla kalplere dokunan Script Happily Kırlent, Quote Good Things Kırlent ve Script Together Kırlent de tercih edebileceğiniz hediye seçeneklerimizden.

AraGorsel6

Ve tüm bu saydıklarımızın ötesinde pek çok ürün indirimli fiyatlarıyla Anneler Gününe özel koleksiyonumuzda! Daha fazlası için mutlaka Anneler Günü Koleksiyonumuzu inceleyin.

Casual Avenue olarak yaşamımızı güzelleştiren, hayata değer katan tüm annelerin Anneler Gününü şimdiden kutlarız.



Pin It on Pinterest

Share This