Bu yaz tatile giderken mutlaka yanınıza almanız gereken 5 şey - Casual Avenue Blog
2314
post-template-default,single,single-post,postid-2314,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Bu yaz tatile giderken mutlaka yanınıza almanız gereken 5 şey

Yılın en heyecanla beklenen zamanı hiç şüphesiz aylar öncesinden hayali kurulmaya başlanan yaz tatilleri. Bütün kışın yorgunluğunu attığımız, denizin ve güneşin keyfini doyasıya çıkardığınız yaz tatili için siz de hazırlık aşamasındaysanız doğru yerdesiniz. İşte bu yaz, tatilin keyfini konforlu bir şekilde çıkarmak için valizinize koymanız gereken 5 ürün.

1- Desenli plaj havluları

Her zaman söylediğimiz gibi; havlular iddialı olduğumuz ürünlerin başında geliyor. Banyo keyfinde Casual Avenue havlularını deneyip memnun kaldığınızı umuyoruz. Peki doğal ve zarif tasarımlara sahip havluları plaja taşımaya ne dersiniz? Güneşlenirken, deniz sonrasında kurulanırken kullanabileceğiniz desenli havlulara ne dersiniz? Bizim size önerimiz Geometrik desene sahip, özel fibrosoft teknolojisiyle üretilip alıştığınız havlulardan çok daha yumuşak bir dokunuşa sahip olan Geometric Plaj Havlusu. Yüksek su çekme ve hızlı kuruma özelliğiyle yanınızda taşıdığınıza asla pişman olmayacağınız bu havlunun sık yıkamalarda bile renklerini kaybetmediğini belirtelim. Diğer plaj havlularına da göz atmak isterseniz tıklayın.

2- Peştamal hafifliği

Hamam ve spa keyfiyle hayatımıza girip plajlarda da kendine yer edinen peştamallardan siz de vazgeçemeyenlerden misiniz? Plaj çantasını hafif tutmak isteyenler için peştamallar harika bir seçim. Biz sizin için Karina Herringbone Peştamalı seçtik, siz de 100X180 cm ebatlarındaki, %100 pamuk peştamalı keşfetmeye ne dersiniz?

3- Mia Bornoz

Alışkanlıklardan vazgeçmek zor. Siz de evde yaşadığınız konforu tatilde de sürdürmek istiyorsanız bornozunuzu yanınızda götürmeyi seçiyor olabilirsiniz. O zaman valizinizde Mia Waffle Bornoza yer açın. Pike görünümü ve hafif dokusuyla özellikle yaz ayları için eşsiz bir seçim olan Mia Bornoz zarif tasarımıyla plajda da kullanmak için ideal.

4- Konforlu gece uykuları

Yaz gecelerinin en büyük problemlerinden biri sıcakta uyumak. Cildinizin hava alacağı, nemi çeken hafif kumaşlardan üretilmiş pijamalar seçerseniz geceleri uyumak çok daha kolay olacaktır. Bizim bu konudaki önerimiz Emma Keten Gömlek Şort Takım. Beyazın sadeliği ve ketenin doğallığını bir araya getiren Emma Keten Gömlek ve Kısa Bayan Şortu yumuşak dokusu ve hafifliğiyle üzerinizde hissetmeyeceğiniz bir seçim. Beylere özel önerimizse keten şort ve pamuk tişörtten oluşan Charles Şort Üst Takım.

5- Spa keyfi yapmadan tatilden dönmem diyenlere özel

Siz de deniz keyfinin yanı sıra spa ile dinlendirici bir kaç saat hayal ediyorsanız yanınıza mutlaka yumuşak bir havlu almanızı öneririz. Farklı desen ve renk seçeneklerine sahip, farklı teknolojilerle üretilmiş ancak her koşulda size %100 memnuniyet garanti eden havlularımız arasından bir seçim yapmamız çok zor. Dolayısıyla yumuşak, yüksek su emici özelliğe sahip havlularımız arasından seçim yapmayı size bırakıyoruz, havlu koleksiyonumuzu hemen inceleyin.



Pin It on Pinterest

Share This